• Lagerrensning

    Lagerrensning :)

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Dockor

Ett brett och djupt utbud av dockor

Leksakscity erbjuder många olika slags dockor. Klassiska dockor som ser ut som riktiga bebisar finns från många olika varumärken som Baby Annabell, Baby Born, Skrållan och många fler. Vi har även de klassiska dockorna Monchhichi som varit populära i många år. En annan populär docka är såklart Pippi och även hennes vänner Lilla Gubben och Herr Nilsson.

Dockor, taldockor och interaktiva dockor

Vi erbjuder fina och mysiga dockor, taldockor och interaktiva dockor från stora kända märken som Baby Annabell, Baby Born, Skrållan Dolls Room och Dolls World. Vissa av dockorna kan alltså till och med tala, så otroligt roligt! Vi har även dockor som kan ge ifrån sig olika ljud, exempelvis kan dem nysa, hosta, skratta och jollra. Till vissa av dockorna medföljer dessutom en massa fina tillbehör för en ännu roligare lek, det kan vara allt från doktorsredskap som sprutor och termometrar till matset med tallrik och bestick. Pottor, nappflaskor och nappar följer även de med ibland. Alla dessa roliga tillbehör och detaljer gör som sagt leken så mycket mer levande för barnen, hur kul är det inte att få hjälpa dockan på pottan eller mata den med nappflaskan.

Interaktiva dockor är alltid kul för barnen att leka med

Interaktiva dockor är riktigt roliga att leka med, de är nästan som att ha en riktig bebis hemma. Alla dockor har olika funktioner och tillbehör, vissa kan sjunga, vissa kan prata, vissa kan röra på sig och andra kan äta ur sin nappflaska. Det finns en docka för alla barn det gäller bara att hitta rätt som passar just dig. Vår Baby Born docka interaktiv syster kan exempelvis stå helt själv, gråta riktiga tårar och hon har även rörliga leder så att armar och ben kan böjas. Hon har med sig massor med roliga tillbehör så som nappflaska, hårborste, armband och mycket mer roligt. Lillasyster Luvabella newborn docka är också en av våra spännande dockor hon är en riktigt söt docka som passar små barn som vill ha en nära vän att dela livet med. Luvabella kan skratta när hon blir kittlad, rapa efter maten och gråta när hon behöver tröst precis som en riktig bebis. Hennes mjuka kropp gör att hon är såå mycig att ha med sig i sängen och gosa med när man ska sova, hennes mysiga andetag är så lugnande för små barn. Vi får självklart inte glömma en av sveriges mest sålda docka genom tiderna, Skrållan så klart. Skrållan taldocka kan blunda när man lägger henne ner och hon talar hela fem olika språk, svenska, danska, finska och engelska bland annat. Hon är så mjuk och mysig att krama och gosa med. Alla dessa dockor och många fler finns här hos oss och de bara väntar på att få någon speciell som du att leka med hela dagarna.

Dockor med Pippi Långstrump och hennes vänner

Finns det någon svensk barnbok och karaktär mer känd och klassisk än Pippi Långstrump? Nästan alla barn går någon gång igenom en Pippi-fas, hon är ju bara så häftig. Här erbjuder vi ett sortiment av dockor och gosedjur i form av Pippi själv och hennes vänner, apan Herr Nilsson och hästen Lilla Gubben. De finns i lite olika storlekar, allt från 23 cm till 60 cm, men alla är fantastiskt härliga och framförallt gosiga.

Tillbehör till dockor

Hos oss kan ni dessutom hitta massor av riktigt roliga tillbehör till barnens docklek. Vi har större möbler, så som sängar och matstolar men även badkar, dusch och toalett. Dessa fina tillbehör gör ju leken så mycket verkligare och mer levande för barnen. Det blir självklart mycket roligare om dockan har en egen säng att sova i och en egen söt dusch. Våra docktillbehör kommer från fina och välkända varumärken som Baby Annabell, Baby Born och Skrållan. Se docktillbehör här.

Dolls room

Dockor och docktillbehör från Dolls room som är superroliga för barnen att leka med. Det finns både klassiska dockor samt dockor med verklighetstrogna funktioner så som att de kan kissa och ge ifrån sig ljud. Tillbehören går att använda till både dessa dockor och till liknande dockor av andra fabrikat. Här finns allt som dockorna kan behöva så som matstol, badkar, vagga, säng, potta, mattillbehör och blöjor.

Dolls world

Nyfödda bebisdockor och lite större småbarnsdockor från Dolls World. Dockorna har superfina kläder och i flera av paketen ingår även finfina tillbehör så som potta, napp och doktorstillbehör.

Lovely Baby

Lovely Baby med dockor som har jättesöta kläder. I flera av dem ingår även tillbehör så att du kan mata din lilla docka. Många barn tycker att det är så roligt att leka med dockor och att få ta hand om dockan som om det vore en riktig bebis. Mata, sjung en vaggvisa och natta den lilla så kommer den bli så nöjd och glad.

Skrållan

Skrållan dockor har funnits sedan 1966 och är kanske Sveriges mest kända docka, vilket inte är det minsta konstigt eftersom dockan har så fin kvalitet. Skrållan finns i flera modeller och hon har även en lillasyster som heter Lillan, en lillebror som heter David och en lillasyster som heter Anna. Anna och David är baddockor som kan bada i vatten på riktigt. Skrållan och Lillan är taldockor som kan prata. Välj enkelt mellan flera olika språk och hör den lilla dockan prata. Varför inte samla hela syskonskaran och leka härliga lekar med de små barnen.

Klassiska Monchhichi dockor - Finns inte längre i vårt sortiment

Av den här klassiska leksaken från Japan, som är en kombination av en docka och ett gosedjur, har vi ett stort utbud. Vi erbjuder Monchhichi-dockor av alla möjliga sorter med olika kläder och tillbehör. Allt från riktigt stora gosedjur som är 80 cm höga till Monchhichi-hus med medföljande små figurer till de klassiska dockorna med söta outfits. Vi har Monchhichis med piratklädsel, prinsessor, kockar, mor- och farföräldrar och mamma med en söt liten bebis. De här dockorna är ju så otroligt roliga för barnen att leka med, och tack vare att de är så mjuka går de ju lika bra att bara gosa och sova med.

Monchhichi klassiska dockor - Finns inte längre i vårt sortiment

Moncchichi är dockor som är apor med härlig päls. Den är en riktig klassiker som funnits i över 40 år och än idag är de riktigt populära. Idag finns dockorna i supermånga utföranden i moderna tappningar. Nu kan du samla på dockorna och välja dina favoriter. Kanske vill du ha en klassisk docka med napp i handen och en haklapp i rött eller blått, eller så är du ute efter en av de härliga dockorna med andra färger på pälsen så som rosa eller ljusbrun. Det finns en hel familj av Moncchichi, både Bebichhichi som är så liten och söt, barn, föräldrar, mamma Bebichhichi i barnvagn och det finns även äldre dockor som är morfar och mormor. De har grå päls och klassiska kläder. Många av dockorna har kläder med olika teman så som pirat, Rödluvan, prinsessa, pyjamas, kock, blomster, ryttare och servitris. Är du ute efter något riktigt gosigt att krama och hålla om så är Monchhichi Classic 45 cm något för dig. Detta är stora dockor som är så goa och fina. De passar lika bra för barnen att leka med som att sova bredvid och ha som gosedjur om natten.

Baby Annabell - Finns inte längre i vårt sortiment

Baby Annabell är en klassisk och mycket omtyckt docka som finns i flera utföranden. Baby Annabell har en lillebror, en lillasyster som heter Mia och en storasyster som heter Sophia. Flera av dockorna har roliga funktioner. Baby Annabell är ett välkänt för sin goda kvalitet. Här finns även tillbehör till dockorna så som badkar, toalett och en häftig scooter.

Baby Annabell dockor och tillbehör - Finns inte längre i vårt sortiment

Dockor och tillbehör från Baby Annabell. Vi erbjuder flera Annabelldockor och en av dem är interaktiv. Hon kan äta välling, gråta, göra ansiktsrörelser och kissa i blöjan. Hon är nästan som en riktig liten bebis. En riktigt fin docka är Annabell newborn hjärtslag. Dockan är mjuk och go och har en lugnande effekt på spädbarn eftersom den ger ifrån sig hjärtslag och andningen hörs. Dessa ljud fungerar lugnande på spädbarn och dockan kan med fördel sova i barnets spjälsäng. Annabell har också en storebror och en storasyster som heter Sophia. Härliga syskon där alla har fina kläder. I några av paketen ingår även fina tillbehör så som nappflaska, blöja med mera. En toalett, badkar och scooter finns som tillbehör. Scootern kan barnen styra med handkontroll. Den har blinkers och det medföljer vackra klistermärken så att du kan göra din moped unik.

Baby Annabell dockor och dockleksaker från Zapf Creation - Baby Annabell Finns inte längre i vårt sortiment

Baby Annabell och My First Baby Annabell är varumärken som framställs av företaget Zapf Creation som har tillverkat dockor i över 85 år. Företaget grundades år 1932 av Rosa och Max Zapf som var från Tyskland. De startade en leksaksfabrik i Tyska Rödental i Upper Franconia. Där började de tillverka dockor. År 1958 tar andra generationen Zapf över företaget och nu utökas företaget och de börjar sälja dockor även i andra länder utanför Tyskland.

Zapf Creation lanserade den första dockan Baby Annabell med elektroniska funktioner år 1998. Redan från start blev denna docka en bästsäljare i ett flertal länder, däribland Storbritannien. Nu över 20 år senare säljs Baby Annabell i hela 65 länder och över 12 miljoner dockor har sålts. Det är en riktig storsäljare som är mycket populär. Mellan åren 2001-2007 var Baby Annabell den mest sålda dockan i Storbritannien. Populariteten håller verkligen i sig än idag då barn över hela världen leker med dessa fina dockor. Dockor från Zapf Creation har nu använts i generationer och är populära bland många. En Baby Annabell docka är idag en självklar docka att ha i lekrummet. Med dessa dockor kan barnen leka rollekar, vilket är mycket utvecklande för barnen. Genom rollekar kan barnen öva på att gå in i en roll, att sätta sig in i andras situation, tankar och känslor, det är även språkutvecklande då barnen ofta pratar med dockan under lekens gång och säger vad som händer med mera. Att leka rollekar utvecklar även barnens fantasi, sociala färdigheter, turtagande, inlevelseförmåga och det är så roligt och nyttigt för barnen att leka uppslukande lekar. Leken kan pågå i timmar och är så rolig att barnen kan glömma både tid och rum för en stund. Att barnen får ta hand om dockan kan även utveckla barnens ansvarstagande och barnens värderingar samt vördnad om andra människor och empati för andra människor. När barnen leker med dockor brukar de ofta återspegla hur en dag ser ut. De ger dockan frukost, sedan ska dockan sova en stund, sedan kan de leka, äta middag, byta blöja, läsa saga med mera och sedan är det dags att natta dockan. Att leka med dockor kan få barnen att reflektera över vad man brukar göra under en dag, i vilken ordning och på vilket sätt. På så sätt kopplas det verkliga livet ihop med lekvärlden och det blir lättare att få en förståelse för varför vi behöver göra saker i en viss ordning. Att leka med dockor är helt enkelt givande på många olika sätt.

Zapf Creation är idag välkända över hela världen och deras varumärken står för kvalitet och gedigna leksaker. I sortimentet Baby Annabell finns flera olika karaktärer. Baby Annabell, Sophia som är storasyster, Mia som är lillasyster, med flera. Dockorna är 30-43 cm långa och de har mjukt fylld kropp och mjukt vinylhuvud. Den söta dockan Annabell känns nästan som en riktig bebis då den är detaljerat skulpterad och utformad. Flera av dessa dockor har även roliga och naturtrogna funktioner så som att de kan bada och bli matade, hjärtslagen hörs på en av dockorna, det finns en interaktiv docka med mera. Dockorna har ett gulligt ansiktsuttryck och de levereras med söta kläder. Det finns även tillbehör som både dockor och riktiga bebisar behöver så som badkar, blöjor, haklapp, napp, nappflaska, bestick, tallrikar, kläder med mera. Dessa accessoarer är noggrant designade och de är högkvalitativa precis som dockorna Annabell. Allt är färgsatt i härliga, mjuka färger. Köp din Baby Annabell med dockmöbler och docktillbehör på Leksakscity redan idag.

Baby Born - Baby Born Finns inte längre i vårt sortiment

Baby Born är ett välkänt varumärke som erbjuder riktigt fina dockor. Det finns både dockor form av bebisar och småbarn. Här finns även tillbehör till dockorna så sim en dusch med roliga funktioner och en fin cykel.

Baby Born dockor och docktillbehör - Baby Born Finns inte längre i vårt sortiment

Kvalitativa dockor från det välkända varumärket Baby Born. Här finns ett flertal härliga dockor till exempel My Little Baby Born Walks som precis lärt sig gå. Hon kan även vinka och säga några enklare ord. Nästan som en riktig bebis. Vi erbjuder även tillbehör så som en cykel så att dockorna kan öva på att cykla. Ett annat riktigt roligt tillbehör är en dusch som fungerar på riktigt. Barnen kan leka med duschen både med och utan rinnande vatten, det som passar bäst i stunden.

Dockor och dockleksaker från Baby Born Zapf Creation - Baby Born Finns inte längre i vårt sortiment

Baby Born är ett varumärke under Zapf Creation. Zapf Creation har tillverkat dockor i över 85 år, sedan 1932. Företaget grundades i Tyskland av Rosa och Max Zapf. De startade den första fabriken i Rödental i Franconia där de började tillverka dockor. År 1959 tog andra generationen Zapf över företaget och nu börjar företaget expandera globalt. År 1991 lanseras Baby Born på marknaden. Detta blir den första dockan med realistiska drag som gör att dockan liknar en riktig bebis. År 1997 utsågs Zapf Creation till den ledande tillverkaren av dockor i Europa. Nu blir Baby Born den mest sålda traditionella leksaken i Tyskland. Populariteten håller i sig och idag har Baby Born varit den mest sålda dockan i Tyskland sedan 2014. Baby Born är varje år med på topp 10-listan över de mest populära leksakerna i Tyskland. År 2016 fyllde Baby Born 25 år. Idag är Baby Born välkända över hela världen för den fina kvaliteten på dockor och docktillbehör.

Idag har Baby Born flera olika slags dockor så som Baby Born, My Little Baby Born, Baby Born brordocka, baddockor, sminkdockor, interaktiva dockor med mera. Baby Born dockor har ofta många funktioner som att de kan gråta, ge ifrån sig ljud och andra roliga saker. Det finns även en hel del tillbehör så som möbler till exempel dusch och handfat. Det finns också fordon så som cykel och moped. Det finns också docktillbehör så som nappflaska, napp, filt, håraccessoarer med mera. Både dockor, dockkläder, dockmöbler, dockfordon och docktillbehör är så klart tillverkade av högsta kvalitet. På så sätt är det leksaker som kan användas av flera barn och som håller i längden. Detta är såklart mycket bra för både miljö och för plånboken. Att köpa kvalitativa leksaker lönar sig alltid. Välj din favorit ur sortimentet från Baby Born och beställ redan idag från oss på Leksakscity.se.

Att leka med dockor är en rolig och givande rollek för barnen. Barnen får leka föräldrar för en stund och de kan även leka att de är syskon, farmor, farfar eller någon annan släkting till bebisdockan. Kanske är de barnvakt och leker att föräldrarna är bortresta. Barnen får testa på att gå in i en roll och leva sig in i hur de skall bete sig när de är mamma, pappa eller farmor exempelvis. Hur fungerar en mor/dotterrelation eller en syskonrelation? Detta är jättebra för barnen att reflektera över. Att leka dessa rollekar är utvecklande på så många plan. Det är exempelvis mycket språkutvecklande då barnen ofta kommunicerar med dockan under lekens gång. De får sätta ord på saker och ting, sätta ord på vad som händer samt så kanske de förställer rösten för att gå in i en viss roll. Det är så roligt att leka med dockor, leka familj och leka alla möjliga slags docklekar. Dockan blir säkert mycket populär bland barnen och de kan ta hand om den genom att leka att de ger dockan mat, byter blöja, läser för dockan, tröstar dockan, nattar dockan och mycket mer. barnen bestämmer själva vad som ska hända i Baby Borns liv just idag. Hur ska dagen se ut och vad de ska göra tillsammans? Kanske vara hemma och ha en mysdag, eller göra en utflykt till parken? Allt är möjligt i lekens värld så kanske ger de sig ut på ett äventyr :-)

Ett brett och djupt utbud av dockor

Leksakscity erbjuder många olika slags dockor. Klassiska dockor som ser ut som riktiga bebisar finns från många olika varumärken som Baby Annabell, Baby Born, Skrållan och många fler. Vi har även de klassiska dockorna Monchhichi som varit populära i många år. En annan populär docka är såklart Pippi och även hennes vänner Lilla Gubben och Herr Nilsson.

Dockor, taldockor och interaktiva dockor

Vi erbjuder fina och mysiga dockor, taldockor och interaktiva dockor från stora kända märken som Baby Annabell, Baby Born, Skrållan Dolls Room och Dolls World. Vissa av dockorna kan alltså till och med tala, så otroligt roligt! Vi har även dockor som kan ge ifrån sig olika ljud, exempelvis kan dem nysa, hosta, skratta och jollra. Till vissa av dockorna medföljer dessutom en massa fina tillbehör för en ännu roligare lek, det kan vara allt från doktorsredskap som sprutor och termometrar till matset med tallrik och bestick. Pottor, nappflaskor och nappar följer även de med ibland. Alla dessa roliga tillbehör och detaljer gör som sagt leken så mycket mer levande för barnen, hur kul är det inte att få hjälpa dockan på pottan eller mata den med nappflaskan.

Interaktiva dockor är alltid kul för barnen att leka med

Interaktiva dockor är riktigt roliga att leka med, de är nästan som att ha en riktig bebis hemma. Alla dockor har olika funktioner och tillbehör, vissa kan sjunga, vissa kan prata, vissa kan röra på sig och andra kan äta ur sin nappflaska. Det finns en docka för alla barn det gäller bara att hitta rätt som passar just dig. Vår Baby Born docka interaktiv syster kan exempelvis stå helt själv, gråta riktiga tårar och hon har även rörliga leder så att armar och ben kan böjas. Hon har med sig massor med roliga tillbehör så som nappflaska, hårborste, armband och mycket mer roligt. Lillasyster Luvabella newborn docka är också en av våra spännande dockor hon är en riktigt söt docka som passar små barn som vill ha en nära vän att dela livet med. Luvabella kan skratta när hon blir kittlad, rapa efter maten och gråta när hon behöver tröst precis som en riktig bebis. Hennes mjuka kropp gör att hon är såå mycig att ha med sig i sängen och gosa med när man ska sova, hennes mysiga andetag är så lugnande för små barn. Vi får självklart inte glömma en av sveriges mest sålda docka genom tiderna, Skrållan så klart. Skrållan taldocka kan blunda när man lägger henne ner och hon talar hela fem olika språk, svenska, danska, finska och engelska bland annat. Hon är så mjuk och mysig att krama och gosa med. Alla dessa dockor och många fler finns här hos oss och de bara väntar på att få någon speciell som du att leka med hela dagarna.

Dockor med Pippi Långstrump och hennes vänner

Finns det någon svensk barnbok och karaktär mer känd och klassisk än Pippi Långstrump? Nästan alla barn går någon gång igenom en Pippi-fas, hon är ju bara så häftig. Här erbjuder vi ett sortiment av dockor och gosedjur i form av Pippi själv och hennes vänner, apan Herr Nilsson och hästen Lilla Gubben. De finns i lite olika storlekar, allt från 23 cm till 60 cm, men alla är fantastiskt härliga och framförallt gosiga.

Tillbehör till dockor

Hos oss kan ni dessutom hitta massor av riktigt roliga tillbehör till barnens docklek. Vi har större möbler, så som sängar och matstolar men även badkar, dusch och toalett. Dessa fina tillbehör gör ju leken så mycket verkligare och mer levande för barnen. Det blir självklart mycket roligare om dockan har en egen säng att sova i och en egen söt dusch. Våra docktillbehör kommer från fina och välkända varumärken som Baby Annabell, Baby Born och Skrållan. Se docktillbehör här.

Dolls room

Dockor och docktillbehör från Dolls room som är superroliga för barnen att leka med. Det finns både klassiska dockor samt dockor med verklighetstrogna funktioner så som att de kan kissa och ge ifrån sig ljud. Tillbehören går att använda till både dessa dockor och till liknande dockor av andra fabrikat. Här finns allt som dockorna kan behöva så som matstol, badkar, vagga, säng, potta, mattillbehör och blöjor.

Dolls world

Nyfödda bebisdockor och lite större småbarnsdockor från Dolls World. Dockorna har superfina kläder och i flera av paketen ingår även finfina tillbehör så som potta, napp och doktorstillbehör.

Lovely Baby

Lovely Baby med dockor som har jättesöta kläder. I flera av dem ingår även tillbehör så att du kan mata din lilla docka. Många barn tycker att det är så roligt att leka med dockor och att få ta hand om dockan som om det vore en riktig bebis. Mata, sjung en vaggvisa och natta den lilla så kommer den bli så nöjd och glad.

Skrållan

Skrållan dockor har funnits sedan 1966 och är kanske Sveriges mest kända docka, vilket inte är det minsta konstigt eftersom dockan har så fin kvalitet. Skrållan finns i flera modeller och hon har även en lillasyster som heter Lillan, en lillebror som heter David och en lillasyster som heter Anna. Anna och David är baddockor som kan bada i vatten på riktigt. Skrållan och Lillan är taldockor som kan prata. Välj enkelt mellan flera olika språk och hör den lilla dockan prata. Varför inte samla hela syskonskaran och leka härliga lekar med de små barnen.

Klassiska Monchhichi dockor - Finns inte längre i vårt sortiment

Av den här klassiska leksaken från Japan, som är en kombination av en docka och ett gosedjur, har vi ett stort utbud. Vi erbjuder Monchhichi-dockor av alla möjliga sorter med olika kläder och tillbehör. Allt från riktigt stora gosedjur som är 80 cm höga till Monchhichi-hus med medföljande små figurer till de klassiska dockorna med söta outfits. Vi har Monchhichis med piratklädsel, prinsessor, kockar, mor- och farföräldrar och mamma med en söt liten bebis. De här dockorna är ju så otroligt roliga för barnen att leka med, och tack vare att de är så mjuka går de ju lika bra att bara gosa och sova med.

Monchhichi klassiska dockor - Finns inte längre i vårt sortiment

Moncchichi är dockor som är apor med härlig päls. Den är en riktig klassiker som funnits i över 40 år och än idag är de riktigt populära. Idag finns dockorna i supermånga utföranden i moderna tappningar. Nu kan du samla på dockorna och välja dina favoriter. Kanske vill du ha en klassisk docka med napp i handen och en haklapp i rött eller blått, eller så är du ute efter en av de härliga dockorna med andra färger på pälsen så som rosa eller ljusbrun. Det finns en hel familj av Moncchichi, både Bebichhichi som är så liten och söt, barn, föräldrar, mamma Bebichhichi i barnvagn och det finns även äldre dockor som är morfar och mormor. De har grå päls och klassiska kläder. Många av dockorna har kläder med olika teman så som pirat, Rödluvan, prinsessa, pyjamas, kock, blomster, ryttare och servitris. Är du ute efter något riktigt gosigt att krama och hålla om så är Monchhichi Classic 45 cm något för dig. Detta är stora dockor som är så goa och fina. De passar lika bra för barnen att leka med som att sova bredvid och ha som gosedjur om natten.

Baby Annabell - Finns inte längre i vårt sortiment

Baby Annabell är en klassisk och mycket omtyckt docka som finns i flera utföranden. Baby Annabell har en lillebror, en lillasyster som heter Mia och en storasyster som heter Sophia. Flera av dockorna har roliga funktioner. Baby Annabell är ett välkänt för sin goda kvalitet. Här finns även tillbehör till dockorna så som badkar, toalett och en häftig scooter.

Baby Annabell dockor och tillbehör - Finns inte längre i vårt sortiment

Dockor och tillbehör från Baby Annabell. Vi erbjuder flera Annabelldockor och en av dem är interaktiv. Hon kan äta välling, gråta, göra ansiktsrörelser och kissa i blöjan. Hon är nästan som en riktig liten bebis. En riktigt fin docka är Annabell newborn hjärtslag. Dockan är mjuk och go och har en lugnande effekt på spädbarn eftersom den ger ifrån sig hjärtslag och andningen hörs. Dessa ljud fungerar lugnande på spädbarn och dockan kan med fördel sova i barnets spjälsäng. Annabell har också en storebror och en storasyster som heter Sophia. Härliga syskon där alla har fina kläder. I några av paketen ingår även fina tillbehör så som nappflaska, blöja med mera. En toalett, badkar och scooter finns som tillbehör. Scootern kan barnen styra med handkontroll. Den har blinkers och det medföljer vackra klistermärken så att du kan göra din moped unik.

Baby Annabell dockor och dockleksaker från Zapf Creation - Baby Annabell Finns inte längre i vårt sortiment

Baby Annabell och My First Baby Annabell är varumärken som framställs av företaget Zapf Creation som har tillverkat dockor i över 85 år. Företaget grundades år 1932 av Rosa och Max Zapf som var från Tyskland. De startade en leksaksfabrik i Tyska Rödental i Upper Franconia. Där började de tillverka dockor. År 1958 tar andra generationen Zapf över företaget och nu utökas företaget och de börjar sälja dockor även i andra länder utanför Tyskland.

Zapf Creation lanserade den första dockan Baby Annabell med elektroniska funktioner år 1998. Redan från start blev denna docka en bästsäljare i ett flertal länder, däribland Storbritannien. Nu över 20 år senare säljs Baby Annabell i hela 65 länder och över 12 miljoner dockor har sålts. Det är en riktig storsäljare som är mycket populär. Mellan åren 2001-2007 var Baby Annabell den mest sålda dockan i Storbritannien. Populariteten håller verkligen i sig än idag då barn över hela världen leker med dessa fina dockor. Dockor från Zapf Creation har nu använts i generationer och är populära bland många. En Baby Annabell docka är idag en självklar docka att ha i lekrummet. Med dessa dockor kan barnen leka rollekar, vilket är mycket utvecklande för barnen. Genom rollekar kan barnen öva på att gå in i en roll, att sätta sig in i andras situation, tankar och känslor, det är även språkutvecklande då barnen ofta pratar med dockan under lekens gång och säger vad som händer med mera. Att leka rollekar utvecklar även barnens fantasi, sociala färdigheter, turtagande, inlevelseförmåga och det är så roligt och nyttigt för barnen att leka uppslukande lekar. Leken kan pågå i timmar och är så rolig att barnen kan glömma både tid och rum för en stund. Att barnen får ta hand om dockan kan även utveckla barnens ansvarstagande och barnens värderingar samt vördnad om andra människor och empati för andra människor. När barnen leker med dockor brukar de ofta återspegla hur en dag ser ut. De ger dockan frukost, sedan ska dockan sova en stund, sedan kan de leka, äta middag, byta blöja, läsa saga med mera och sedan är det dags att natta dockan. Att leka med dockor kan få barnen att reflektera över vad man brukar göra under en dag, i vilken ordning och på vilket sätt. På så sätt kopplas det verkliga livet ihop med lekvärlden och det blir lättare att få en förståelse för varför vi behöver göra saker i en viss ordning. Att leka med dockor är helt enkelt givande på många olika sätt.

Zapf Creation är idag välkända över hela världen och deras varumärken står för kvalitet och gedigna leksaker. I sortimentet Baby Annabell finns flera olika karaktärer. Baby Annabell, Sophia som är storasyster, Mia som är lillasyster, med flera. Dockorna är 30-43 cm långa och de har mjukt fylld kropp och mjukt vinylhuvud. Den söta dockan Annabell känns nästan som en riktig bebis då den är detaljerat skulpterad och utformad. Flera av dessa dockor har även roliga och naturtrogna funktioner så som att de kan bada och bli matade, hjärtslagen hörs på en av dockorna, det finns en interaktiv docka med mera. Dockorna har ett gulligt ansiktsuttryck och de levereras med söta kläder. Det finns även tillbehör som både dockor och riktiga bebisar behöver så som badkar, blöjor, haklapp, napp, nappflaska, bestick, tallrikar, kläder med mera. Dessa accessoarer är noggrant designade och de är högkvalitativa precis som dockorna Annabell. Allt är färgsatt i härliga, mjuka färger. Köp din Baby Annabell med dockmöbler och docktillbehör på Leksakscity redan idag.

Baby Born - Baby Born Finns inte längre i vårt sortiment

Baby Born är ett välkänt varumärke som erbjuder riktigt fina dockor. Det finns både dockor form av bebisar och småbarn. Här finns även tillbehör till dockorna så sim en dusch med roliga funktioner och en fin cykel.

Baby Born dockor och docktillbehör - Baby Born Finns inte längre i vårt sortiment

Kvalitativa dockor från det välkända varumärket Baby Born. Här finns ett flertal härliga dockor till exempel My Little Baby Born Walks som precis lärt sig gå. Hon kan även vinka och säga några enklare ord. Nästan som en riktig bebis. Vi erbjuder även tillbehör så som en cykel så att dockorna kan öva på att cykla. Ett annat riktigt roligt tillbehör är en dusch som fungerar på riktigt. Barnen kan leka med duschen både med och utan rinnande vatten, det som passar bäst i stunden.

Dockor och dockleksaker från Baby Born Zapf Creation - Baby Born Finns inte längre i vårt sortiment

Baby Born är ett varumärke under Zapf Creation. Zapf Creation har tillverkat dockor i över 85 år, sedan 1932. Företaget grundades i Tyskland av Rosa och Max Zapf. De startade den första fabriken i Rödental i Franconia där de började tillverka dockor. År 1959 tog andra generationen Zapf över företaget och nu börjar företaget expandera globalt. År 1991 lanseras Baby Born på marknaden. Detta blir den första dockan med realistiska drag som gör att dockan liknar en riktig bebis. År 1997 utsågs Zapf Creation till den ledande tillverkaren av dockor i Europa. Nu blir Baby Born den mest sålda traditionella leksaken i Tyskland. Populariteten håller i sig och idag har Baby Born varit den mest sålda dockan i Tyskland sedan 2014. Baby Born är varje år med på topp 10-listan över de mest populära leksakerna i Tyskland. År 2016 fyllde Baby Born 25 år. Idag är Baby Born välkända över hela världen för den fina kvaliteten på dockor och docktillbehör.

Idag har Baby Born flera olika slags dockor så som Baby Born, My Little Baby Born, Baby Born brordocka, baddockor, sminkdockor, interaktiva dockor med mera. Baby Born dockor har ofta många funktioner som att de kan gråta, ge ifrån sig ljud och andra roliga saker. Det finns även en hel del tillbehör så som möbler till exempel dusch och handfat. Det finns också fordon så som cykel och moped. Det finns också docktillbehör så som nappflaska, napp, filt, håraccessoarer med mera. Både dockor, dockkläder, dockmöbler, dockfordon och docktillbehör är så klart tillverkade av högsta kvalitet. På så sätt är det leksaker som kan användas av flera barn och som håller i längden. Detta är såklart mycket bra för både miljö och för plånboken. Att köpa kvalitativa leksaker lönar sig alltid. Välj din favorit ur sortimentet från Baby Born och beställ redan idag från oss på Leksakscity.se.

Att leka med dockor är en rolig och givande rollek för barnen. Barnen får leka föräldrar för en stund och de kan även leka att de är syskon, farmor, farfar eller någon annan släkting till bebisdockan. Kanske är de barnvakt och leker att föräldrarna är bortresta. Barnen får testa på att gå in i en roll och leva sig in i hur de skall bete sig när de är mamma, pappa eller farmor exempelvis. Hur fungerar en mor/dotterrelation eller en syskonrelation? Detta är jättebra för barnen att reflektera över. Att leka dessa rollekar är utvecklande på så många plan. Det är exempelvis mycket språkutvecklande då barnen ofta kommunicerar med dockan under lekens gång. De får sätta ord på saker och ting, sätta ord på vad som händer samt så kanske de förställer rösten för att gå in i en viss roll. Det är så roligt att leka med dockor, leka familj och leka alla möjliga slags docklekar. Dockan blir säkert mycket populär bland barnen och de kan ta hand om den genom att leka att de ger dockan mat, byter blöja, läser för dockan, tröstar dockan, nattar dockan och mycket mer. barnen bestämmer själva vad som ska hända i Baby Borns liv just idag. Hur ska dagen se ut och vad de ska göra tillsammans? Kanske vara hemma och ha en mysdag, eller göra en utflykt till parken? Allt är möjligt i lekens värld så kanske ger de sig ut på ett äventyr :-)

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

125 kr - 475 kr

Rek. ålder

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 23 av 23 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 23 av 23 artiklar