• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

My Little Pony

My Little Pony figurer och leksaker från MLP

My Little Pony är leksakshästar som har funnits under många år och som än idag är omåttligt populära. Köp My Little Pony på Leksakscity.se. De kom på 1980-talet och sidan dess har de varit så omtryckta av många. Leksakshästarna har vackra färger på man och kropp, de alla har ett unikt cutie-mark som är personligt. De har även olika personligheter. Kanske är det just ponnysarnas personligheter, egenheter och deras starka vänskapsband till varandra som gör dem så omtyckta. Budskapet med My little pony är att man alltid ska vara snäll mot andra och den gyllene regeln är viktig - att behandla andra så som du själv vill bli behandlad. De söta hästarna har varit med om många äventyr tillsammans och hjälper alltid varandra ur knipor. My little pony finns även som tv-serier och filmer och karaktärerna på figurerna är hämtade därifrån. En av de nya filmerna heter My little pony: Vänskap är magsik, denna film har blivit riktigt populär bland många barn i ett antal länder världen över.

Brett utbud av My little pony figurer

Vi erbjuder ett brett sortiment av figurer från My little pony. Här finns alla de omtyckta karaktärerna så som den orange ponnyn som älskar äpplen nämligen Applejack, den rosa Pinkie Pie, prinsessorna Cadance och Celestia, Rainbow Dash med regnbågsman och många fler. Varje ponny har sina unika egenskaper och personlighet, som speglas i deras stil och klädsel. Alla ponnys är goda vänner och umgås gärna tillsammans och hittar på massor av bus.

My little pony leksaksfordon

Nu är det dags för My little pony att ut och åka tåg, tut tut här kommer vi! Det finns även andra coola fordon så som festvagn och ett glasstånd på hjul. Det finna även andra fordonsleksaker från MLP, sortimentet går alltid upp och ner så håll utkik efter nyheter.

Gosedjur med alla vännerna från My little pony

Visst är det mysigt att ha en mjuk vän att krama när det är dags att sova. Då passar det bra med ett mysigt My little pony-gosedjur. Gosedjuren finns i flera utföranden och speglar de olika karaktärerna.

My little pony pyssel för barn

För den lilla pusslaren finns det roligt pyssel från My little pony. Att göra och skapa saker är så himla roligt. Nu kan du bland annat göra dina egna smycken och cupcakes från Play Doe.

Vackra slott och hus för My little pony-figurer

My little pony behöver såklart någonstans att bo. Här finns en rad olika hus och slott där de kan känna sig som hemma. Husen erbjuder massa plats och utrymme för lek och skoj. Här finns även andra byggnader, exempelvis en skola. Det är inte vilken skola som helst utan Twilight Magical School of Friendship. Här kan ponnys träffas och lära sig allt om vänskap och dess betydelse.

Dockhus och slott från My Little Pony

Vackra dockskåp från My Little Pony. Här har vi bland annat Twilight Magical School of Friendship som är inspirerat av en av filmerna om My Little Pony. Det är en skola där ponnys kan lära sig allt om vänskap. Skolbyggnaden är likt ett slott och har coola funktioner och är vackert lila. Självklart ska även ponnys som lever i undervattnet ha något roligt ställe att leka på. Då passar det här perfekt - My Little Pony The Movie Canterlot & Seaquestria Playset. Här kan barnen återskapa scener ur My Little Pony The Movie eller varför inte hitta på nya spännande äventyr med ponnyvännerna. Något annat som passar bra för alla undervattenponnys är Seashell Lagoon Playset. Det är en scen med massor av plats för lek. Scenen har häftigt funktioner med bubblor och lampor.

My Little Pony ponnyfigurer

Ponnyfigurerna från My Little Pony har varit mycket populära ända sedan de lanserades på 1980-talet. Hästarna har starka karaktärer och varje ponny har sin egen unika personlighet. Personligheten symboliseras av ett cutie-mark som är en symbol som kännetecknar just den ponnyn. De allra flesta ponnys har man och svans som går att kamma och borsta. Detta är gjort av syntetiskt hår. I My Little Pony-världen finns det flera olika slags ponnys. Det finns vanliga ponnys, enhörningsponny som har horn, Pegasusponny som har vingar och kan flyga, med flera.

Det finns en mängd karaktärer från My Little Pony. De sex huvudkaraktärerna, även kallade Mane six, är Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rainbow Dash, Rarity samt Twilight Sparkle. Varje karaktär har utformats för att ha en speciell egenskap, detta för att representera varsin viktig del av vänskap. Applejacks egenskap är ärlighet, egenskapen som Fluttershy har är vänlighet, Pinkie Pie egenskap är skratt, Rarity har generositet som egenskap och Rainbow Dash har lojalitet som egenskap. Tillsammans blir det en harmoni mellan de olika egenskaperna som även kallas för element. När de sex vännerna möts bildar de tillsammans det sjunde elementet av vänskap, nämligen magi, som är Twilight Sparkle's specialitet. Tillsammans kan de försvara staden Equestria från onda makter. Utöver huvudkaraktärerna finns det många andra ponnys samt även huvudkaraktärernas husdjur med mera. Nedan finner du alla de omtyckta karaktärerna i olika utföranden. Många av dem har också roliga funktioner, detaljer och tillbehör.

Retroponnys

Här är jättefina ponnys i en retrokollektion. My little pony har funnits sedan 1983 och detta är en nyproduktion av de allra första ponnysarna som lanserades. Så fina och härliga 80-talsfärger och design som för tankarna tillbaka till det ljuva 1980-talet. Nu känner säkert igen dem från den allra första filmen och serien om My little pony.

Applejack ponny

Applejack är en ärlig ponny samt hon är en fin vän som gör allt för sina vänner. Applejack är en jordponny som är äppelodlare. Hon har full koll på odling och har verkligen gröna fingrar. En cool och unik ponny som är en klassisk karaktär från My little pony. Applejack är orange, har gul man och hatt.

Ponnyhästen Fluttershy

Fluttershy är mycket vänlig av sig. Hon är lite blyg men öppnar gärna upp sig för sina allra närmsta vänner. En Pegagusponny som kan flyga med sina vackra vingar. Denna ponny är gul och har rosa man.

Pinkie Pie figurer

Pinkie Pie är härligt rosa med cerise man. Hon är en jordponny som bokstavligt talat har fötterna på jorden. Hon tycker mycket om att baka och är en stark ponny. Det bästa hon vet är att skratta. Hon har gärna roligt tillsammans med vännerna och har kalas för att fira allt och ingenting. Att ta vara på tillfället och nuet är Pinkie Pies melodi.

Princess Cadance prinsessponny

En av prinsessorna i My little pony: Friendhip is magic är Princess Cadance. Hon är en Alicorn som har magiska krafter och som kan flyga. Hon skyddar alltid ponnysar i Equestria med hjälp av sin magi. Hon är nära vän till Twilight Sparkle.

Prinsessan Princess Celestia

Prinsessa och Alicorn Princess Celestia är med i filmen Friendship is magic, vänskap är magisk, från My little pony. Hennes namn betyder sol och hennes uppdrag är att se till att solen går upp på himmelen över Equestria. En superfin prinsessponny med magiska krafter.

Rainbow Dash regnbågsponny

Rainbow Dash är en av huvudkaraktärerna i historien om My little pony. En blå ponny med regnbågsfärgad man. Den himmelsblå färgen och regnbågsmönstret passar mycket bra då Rainbow Dash har hand om vädret i ponnyvärlden. En av hennes finaste egenskaper är att hon är lojal. En mycket viktig egenskap hos en My little pony-vän. Vi har många olika Rainbow Dash figurer i vårt sortiment.

Rarity från My little pony

Rarity är en mycket generös och ordningssam karaktär. Hon tycker om att städa och hålla rent omkring sig. I vårt sortiment finner du Rarityfigurer med roliga tillbehör inom mode och mannekängleksaker, då hon är sömmerska i berättelserna om My little pony och fantastiskt duktig på att sy. En vackert vit ponny med lila man.

Songbird Serenade inspirerad av världsstjärnan Sia

Här finner du figurer av karaktären Songbird Serenade som är en artist i ponnyvärlden. Denna ponny är inspirerad av artisten Sia som sjunger soundtracket till filmen My little pony the movie. Songbird Serenade är en cool ponny som är designad för att likna Sia. En riktigt cool ponny är Songbird Serenade som medverkar i filmen My little pony the movie. I filmen är hon en superstjärna som sjunger fantastiska låtar. Hon är den mest kända artisten i hela ponnyvärlden Equestria. I filmen uppträder hon på festivalen Friendship Festival. Världsstjärnan Sia har gjort soundtracket till filmen och det är även hon som spelar Songbird Serenade i My little pony the movie. Ni minns väl den underbara låten Rainbow som Sia har gjort? :-) Ponnyn är inspirerad av artisten själv då de både har en lång lugg som är både blond och svart samt en stor rosett som diadem.

Magiska Twilight Sparkle

Ett brett sortiment av Twilight Sparkle figurer som är en god vän från My little pony. Hon har magiska krafter och hon har även en egen skola som heter Friendship is magic. Där lär hon ut vänskapens magi till skolans elever. En lila ponny med rosalila man.

Flera ponnys

Självklart har vi även flera härliga karaktärer från My little pony. Här finner du ponnys så som Baby Flurry Heart, Princess Luna, Sweetie Drops, Soarin, Pursey Pink och flera ponnys. Du känner säkert igen många av dem från filmer och serier om My little pony.

My little pony figurer MLP leksaker på Leksakscity.se

My Little Pony figurer kan du köpa på Leksakscity. Vi erbjuder ett brett sortiment av figurer och leksaker från My little pony. Här finner du alla de omtyckta figurerna som du säkert minns från My little pony filmer och serier. Varje karaktär finns i flera olika utföranden, klicka in för att se vad som finns av varje karaktär. Varje karaktär är unik och har sin egen personlighet. Här finns exempelvis Fluttershy, Princess Cadance, Rarity, Twilight Sparkle och många fler. Med dessa fina figurer kan du leka många härliga lekar. Återskapa scener från din favoritfilm eller hitta på nya spännande äventyr med de fina ponnysarna. I serien Vänskap är magisk finns sex huvudkaraktärer som är Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pia, Rainbow Dash och Rarity. Varje karaktär har var sitt husdjur, exempelvis är draken Spike Twilight Sparkles husdjur. Det medverkar också många andra härliga ponys i serien, som vi också har i vårt sortiment. Serien Friedship is magic är riktigt populär bland barnen och den består av ca 180 avsnitt. I serien vill ponnysarna sprida vidare sitt viktiga budskap, nämligen vänskap. Twilight Sparkle kommer då med den briljanta idén att öppna en vänskapsskola, School of friendship. Där kan de lära ut allt de kan om vänskapens magi. Det finns också flera roliga filmer från My little pony.

Det finns i huvudsak tre olika slags ponnys. Pegasusponnyer, enhörningsponnyer och jordponnyer. Enhörningarna kan utöva magi och använda sig av trollformler. De har ett enhörningshorn i pannan. Pegasus har vingar och kan flyga högt över molnen. Jordponny är fysiskt starka och har en stark koppling till jorden. De är mycket skickliga på att få blommor och grödor att växa samt att ta hand om djur. Det finns också ponnys som är Alicorn, dessa är en blandning av Pegasus och enhörning. De kan alltså både utöva magi och flyga.

My little pony retrofigurer

My little pony firar 25 års jubileum och för att fira detta har en nylansering av de klassiska My little pony-figurerna släppts. Dessa figurer har samma design och färgspektrum som 1980-talets ponnysar. Dessa nytillverkade retrofigurer i 80-talsstil ger verkligen en härlig känsla av den perfekta blandningen mellan retro och nutid. Riktig nostalgi!

Appeljack My Little Pony figurer

Figuren Applejack från My little pony är en av huvudkaraktärerna i serien Friedship is magic. Som hörs på namnet så tycker hon verkligen om äpplen och hon jobbar på en äppelodling. Hon är en jordponny och det innebär att hon är mycket skicklig på att sköta om växter och att bruka mark. Äppeljacks viktigaste egenskap är att hon är årlig i alla situationer. Figuren finns i flera fina utföranden så att du kan välja din favorit.

Fluttershy My little pony

Fluttershy är en pegasusponny som är lugn och blyg. En riktigt söt ponny med gul kropp och rosa man. Hon är mycket vänlig och omtänksam samt gör allt för sina goda vänner.

Pinkie Pie ponnyfigurer

Pinkie Pie är en jordponny som är bagare. Hon bakar så goda kakor, muffins och annat gott som hon gärna bjuder sina vänner på. Vi erbjuder ett brett sortiment av Pinkie Pie-figurer med spännande funktioner så som snurrkjol, lång man som kan stylas samt en figur som kan simma fram genom vatten. Här finns härliga tillbehör bland annat inom bakning.

Princess Cadance leksaksponnys

Prinsessan Cadence är en vacker häst som är en prinsessa. Hon är en Alicorn som kan flyga och använda magi. Denna ponny är rosalila och har en vacker tiara på huvudet för att visa sin kunglighet. Princess Cadance är en av karaktärerna i serien My little pony Friendhip is magic. Hennes fullständiga namn är Princess Mi Amore Cadenza. Hon är vänlig, omtänksam, hjälpsam och hon är en ledare. Hon är även äventyrlig och eftersom hon är en Alicorn kan hon både flyga och utöva magi. Exempel på magi hon kan utföra är att få två ponnys att bli kära i varandra. Hon kan även bilda kraftfält som skyddar ponnys från faror. Hon är mamma till ponnyn Flurry Heart och hennes man heter Shining Armor. Hon är vän med Twilight Sparkle sedan länge och numera är de även svägerskor.

Princess Celestia leksaksponny

En bedårande ponny som är prinsessa och Alicorn. Hon är verkligen mäktig eftersom det är hon som ser till att solen går upp över staden. Hon har magiska krafter och är känd från filmen Friendship is magic.

Rainbow Dash leksakshästar

Den härliga Rainbow Dash blir man så glad av att se då hennes färger lyser upp tillvaron. Hon är en blå ponny med en färgsprakande man i regnbågens alla färger. Hon kan flyga supersnabbt och tycker om att tävla i flygning. Hon kan flyga högt, högt upp i himlen och där kan hon till och med styra vädret. Verkligen en häftig ponny.

Rarity ponnys My Little Pony

Rarity kan allt om mode och hon är en sömmerska som skapar helt otroligt vackra kläder. Hon är noggrann och brinner för sitt skapande arbete. En vit ponny med lila man. En av hennes finaste egenskaper är att hon är mycket generös.

Superstjärnan Songbird Serenade My little pony

Detta är en riktigt häftig ponny. Den är nämligen inspirerad av artisten Sia! Songbird Serenade är en känd artist i serien Vänskap är magisk och hennes röst spelas av artisten själv. Sia sjunger den omtyckta låten Rainbow som spelas i filmen och hon har också varit med och designat ponnyns utseende. Songbird Serenade är en My little pony-karaktär som är med i filmen My little pony the movie från 2017. I filmen är hon den mest kända sångerskan och artisten i Equestria där ponnysarna bor och hon uppträder på Friendship Festival. Den välkända artisten Sia spelar rollen som Songbird Serenade i filmen och det är hon som har gjort soundtracket till filmen. Låten heter Rainbow. Ponnyns utseende är inspirerat av artisten Sia själv, som har en lång lugg som täcker ögonen och en stor del av ansiktet. Halva luggen är blond och andra halvan är svart. Ponnyn har ett diadem med en stor rosa rosett, vilket även är något som Sia ofta klär sig i. Artisten Sia hade också en inverkan på valet av cutiemark. Det blev ett vitt moln med girlanger som hänger ned. På girlangerna finns vackra hjärtan i regnbågens färger. Ponnyn är en Pegasus och har därmed vingar som hon kan flyga med.

Vi erbjuder Songbird Serenade ponny, och Songbird Serenade ponny med snurrande kjol. Det kan bli ett extra häftigt uppträdande på scenen när hon startar sin snurrkjol som en extraeffekt.

Twilight Sparkle figurer

Twilight Sparkle är en av de mest omtyckta och mest kända karaktärerna från My little pony. Hennes uppdrag är att sprida vänskapens budskap vidare och det gör hon så bra i skolan som hon byggt upp, nämligen School of friendship. Denna byggnad finns också i vårt sortiment. Twilight Sparkle vill alltid hålla sig uppdaterad med ny kunskap och tycker om att läsa böcker.

Fler ponnyfigurer

Här finns fler av de omtyckta karaktärerna från My little pony. På så sätt kan du samla på hela ponnyfamiljer och vänner till ponnysarna. Här finns exempelvis Flurry Heart som är barn till Princess Cadance. Här finner du även Soarin som är Rainbow Dash man. Samla på dina favoriter från My little pony.

My Little Pony figurer och leksaker från MLP

My Little Pony är leksakshästar som har funnits under många år och som än idag är omåttligt populära. Köp My Little Pony på Leksakscity.se. De kom på 1980-talet och sidan dess har de varit så omtryckta av många. Leksakshästarna har vackra färger på man och kropp, de alla har ett unikt cutie-mark som är personligt. De har även olika personligheter. Kanske är det just ponnysarnas personligheter, egenheter och deras starka vänskapsband till varandra som gör dem så omtyckta. Budskapet med My little pony är att man alltid ska vara snäll mot andra och den gyllene regeln är viktig - att behandla andra så som du själv vill bli behandlad. De söta hästarna har varit med om många äventyr tillsammans och hjälper alltid varandra ur knipor. My little pony finns även som tv-serier och filmer och karaktärerna på figurerna är hämtade därifrån. En av de nya filmerna heter My little pony: Vänskap är magsik, denna film har blivit riktigt populär bland många barn i ett antal länder världen över.

Brett utbud av My little pony figurer

Vi erbjuder ett brett sortiment av figurer från My little pony. Här finns alla de omtyckta karaktärerna så som den orange ponnyn som älskar äpplen nämligen Applejack, den rosa Pinkie Pie, prinsessorna Cadance och Celestia, Rainbow Dash med regnbågsman och många fler. Varje ponny har sina unika egenskaper och personlighet, som speglas i deras stil och klädsel. Alla ponnys är goda vänner och umgås gärna tillsammans och hittar på massor av bus.

My little pony leksaksfordon

Nu är det dags för My little pony att ut och åka tåg, tut tut här kommer vi! Det finns även andra coola fordon så som festvagn och ett glasstånd på hjul. Det finna även andra fordonsleksaker från MLP, sortimentet går alltid upp och ner så håll utkik efter nyheter.

Gosedjur med alla vännerna från My little pony

Visst är det mysigt att ha en mjuk vän att krama när det är dags att sova. Då passar det bra med ett mysigt My little pony-gosedjur. Gosedjuren finns i flera utföranden och speglar de olika karaktärerna.

My little pony pyssel för barn

För den lilla pusslaren finns det roligt pyssel från My little pony. Att göra och skapa saker är så himla roligt. Nu kan du bland annat göra dina egna smycken och cupcakes från Play Doe.

Vackra slott och hus för My little pony-figurer

My little pony behöver såklart någonstans att bo. Här finns en rad olika hus och slott där de kan känna sig som hemma. Husen erbjuder massa plats och utrymme för lek och skoj. Här finns även andra byggnader, exempelvis en skola. Det är inte vilken skola som helst utan Twilight Magical School of Friendship. Här kan ponnys träffas och lära sig allt om vänskap och dess betydelse.

Dockhus och slott från My Little Pony

Vackra dockskåp från My Little Pony. Här har vi bland annat Twilight Magical School of Friendship som är inspirerat av en av filmerna om My Little Pony. Det är en skola där ponnys kan lära sig allt om vänskap. Skolbyggnaden är likt ett slott och har coola funktioner och är vackert lila. Självklart ska även ponnys som lever i undervattnet ha något roligt ställe att leka på. Då passar det här perfekt - My Little Pony The Movie Canterlot & Seaquestria Playset. Här kan barnen återskapa scener ur My Little Pony The Movie eller varför inte hitta på nya spännande äventyr med ponnyvännerna. Något annat som passar bra för alla undervattenponnys är Seashell Lagoon Playset. Det är en scen med massor av plats för lek. Scenen har häftigt funktioner med bubblor och lampor.

My Little Pony ponnyfigurer

Ponnyfigurerna från My Little Pony har varit mycket populära ända sedan de lanserades på 1980-talet. Hästarna har starka karaktärer och varje ponny har sin egen unika personlighet. Personligheten symboliseras av ett cutie-mark som är en symbol som kännetecknar just den ponnyn. De allra flesta ponnys har man och svans som går att kamma och borsta. Detta är gjort av syntetiskt hår. I My Little Pony-världen finns det flera olika slags ponnys. Det finns vanliga ponnys, enhörningsponny som har horn, Pegasusponny som har vingar och kan flyga, med flera.

Det finns en mängd karaktärer från My Little Pony. De sex huvudkaraktärerna, även kallade Mane six, är Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rainbow Dash, Rarity samt Twilight Sparkle. Varje karaktär har utformats för att ha en speciell egenskap, detta för att representera varsin viktig del av vänskap. Applejacks egenskap är ärlighet, egenskapen som Fluttershy har är vänlighet, Pinkie Pie egenskap är skratt, Rarity har generositet som egenskap och Rainbow Dash har lojalitet som egenskap. Tillsammans blir det en harmoni mellan de olika egenskaperna som även kallas för element. När de sex vännerna möts bildar de tillsammans det sjunde elementet av vänskap, nämligen magi, som är Twilight Sparkle's specialitet. Tillsammans kan de försvara staden Equestria från onda makter. Utöver huvudkaraktärerna finns det många andra ponnys samt även huvudkaraktärernas husdjur med mera. Nedan finner du alla de omtyckta karaktärerna i olika utföranden. Många av dem har också roliga funktioner, detaljer och tillbehör.

Retroponnys

Här är jättefina ponnys i en retrokollektion. My little pony har funnits sedan 1983 och detta är en nyproduktion av de allra första ponnysarna som lanserades. Så fina och härliga 80-talsfärger och design som för tankarna tillbaka till det ljuva 1980-talet. Nu känner säkert igen dem från den allra första filmen och serien om My little pony.

Applejack ponny

Applejack är en ärlig ponny samt hon är en fin vän som gör allt för sina vänner. Applejack är en jordponny som är äppelodlare. Hon har full koll på odling och har verkligen gröna fingrar. En cool och unik ponny som är en klassisk karaktär från My little pony. Applejack är orange, har gul man och hatt.

Ponnyhästen Fluttershy

Fluttershy är mycket vänlig av sig. Hon är lite blyg men öppnar gärna upp sig för sina allra närmsta vänner. En Pegagusponny som kan flyga med sina vackra vingar. Denna ponny är gul och har rosa man.

Pinkie Pie figurer

Pinkie Pie är härligt rosa med cerise man. Hon är en jordponny som bokstavligt talat har fötterna på jorden. Hon tycker mycket om att baka och är en stark ponny. Det bästa hon vet är att skratta. Hon har gärna roligt tillsammans med vännerna och har kalas för att fira allt och ingenting. Att ta vara på tillfället och nuet är Pinkie Pies melodi.

Princess Cadance prinsessponny

En av prinsessorna i My little pony: Friendhip is magic är Princess Cadance. Hon är en Alicorn som har magiska krafter och som kan flyga. Hon skyddar alltid ponnysar i Equestria med hjälp av sin magi. Hon är nära vän till Twilight Sparkle.

Prinsessan Princess Celestia

Prinsessa och Alicorn Princess Celestia är med i filmen Friendship is magic, vänskap är magisk, från My little pony. Hennes namn betyder sol och hennes uppdrag är att se till att solen går upp på himmelen över Equestria. En superfin prinsessponny med magiska krafter.

Rainbow Dash regnbågsponny

Rainbow Dash är en av huvudkaraktärerna i historien om My little pony. En blå ponny med regnbågsfärgad man. Den himmelsblå färgen och regnbågsmönstret passar mycket bra då Rainbow Dash har hand om vädret i ponnyvärlden. En av hennes finaste egenskaper är att hon är lojal. En mycket viktig egenskap hos en My little pony-vän. Vi har många olika Rainbow Dash figurer i vårt sortiment.

Rarity från My little pony

Rarity är en mycket generös och ordningssam karaktär. Hon tycker om att städa och hålla rent omkring sig. I vårt sortiment finner du Rarityfigurer med roliga tillbehör inom mode och mannekängleksaker, då hon är sömmerska i berättelserna om My little pony och fantastiskt duktig på att sy. En vackert vit ponny med lila man.

Songbird Serenade inspirerad av världsstjärnan Sia

Här finner du figurer av karaktären Songbird Serenade som är en artist i ponnyvärlden. Denna ponny är inspirerad av artisten Sia som sjunger soundtracket till filmen My little pony the movie. Songbird Serenade är en cool ponny som är designad för att likna Sia. En riktigt cool ponny är Songbird Serenade som medverkar i filmen My little pony the movie. I filmen är hon en superstjärna som sjunger fantastiska låtar. Hon är den mest kända artisten i hela ponnyvärlden Equestria. I filmen uppträder hon på festivalen Friendship Festival. Världsstjärnan Sia har gjort soundtracket till filmen och det är även hon som spelar Songbird Serenade i My little pony the movie. Ni minns väl den underbara låten Rainbow som Sia har gjort? :-) Ponnyn är inspirerad av artisten själv då de både har en lång lugg som är både blond och svart samt en stor rosett som diadem.

Magiska Twilight Sparkle

Ett brett sortiment av Twilight Sparkle figurer som är en god vän från My little pony. Hon har magiska krafter och hon har även en egen skola som heter Friendship is magic. Där lär hon ut vänskapens magi till skolans elever. En lila ponny med rosalila man.

Flera ponnys

Självklart har vi även flera härliga karaktärer från My little pony. Här finner du ponnys så som Baby Flurry Heart, Princess Luna, Sweetie Drops, Soarin, Pursey Pink och flera ponnys. Du känner säkert igen många av dem från filmer och serier om My little pony.

My little pony figurer MLP leksaker på Leksakscity.se

My Little Pony figurer kan du köpa på Leksakscity. Vi erbjuder ett brett sortiment av figurer och leksaker från My little pony. Här finner du alla de omtyckta figurerna som du säkert minns från My little pony filmer och serier. Varje karaktär finns i flera olika utföranden, klicka in för att se vad som finns av varje karaktär. Varje karaktär är unik och har sin egen personlighet. Här finns exempelvis Fluttershy, Princess Cadance, Rarity, Twilight Sparkle och många fler. Med dessa fina figurer kan du leka många härliga lekar. Återskapa scener från din favoritfilm eller hitta på nya spännande äventyr med de fina ponnysarna. I serien Vänskap är magisk finns sex huvudkaraktärer som är Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pia, Rainbow Dash och Rarity. Varje karaktär har var sitt husdjur, exempelvis är draken Spike Twilight Sparkles husdjur. Det medverkar också många andra härliga ponys i serien, som vi också har i vårt sortiment. Serien Friedship is magic är riktigt populär bland barnen och den består av ca 180 avsnitt. I serien vill ponnysarna sprida vidare sitt viktiga budskap, nämligen vänskap. Twilight Sparkle kommer då med den briljanta idén att öppna en vänskapsskola, School of friendship. Där kan de lära ut allt de kan om vänskapens magi. Det finns också flera roliga filmer från My little pony.

Det finns i huvudsak tre olika slags ponnys. Pegasusponnyer, enhörningsponnyer och jordponnyer. Enhörningarna kan utöva magi och använda sig av trollformler. De har ett enhörningshorn i pannan. Pegasus har vingar och kan flyga högt över molnen. Jordponny är fysiskt starka och har en stark koppling till jorden. De är mycket skickliga på att få blommor och grödor att växa samt att ta hand om djur. Det finns också ponnys som är Alicorn, dessa är en blandning av Pegasus och enhörning. De kan alltså både utöva magi och flyga.

My little pony retrofigurer

My little pony firar 25 års jubileum och för att fira detta har en nylansering av de klassiska My little pony-figurerna släppts. Dessa figurer har samma design och färgspektrum som 1980-talets ponnysar. Dessa nytillverkade retrofigurer i 80-talsstil ger verkligen en härlig känsla av den perfekta blandningen mellan retro och nutid. Riktig nostalgi!

Appeljack My Little Pony figurer

Figuren Applejack från My little pony är en av huvudkaraktärerna i serien Friedship is magic. Som hörs på namnet så tycker hon verkligen om äpplen och hon jobbar på en äppelodling. Hon är en jordponny och det innebär att hon är mycket skicklig på att sköta om växter och att bruka mark. Äppeljacks viktigaste egenskap är att hon är årlig i alla situationer. Figuren finns i flera fina utföranden så att du kan välja din favorit.

Fluttershy My little pony

Fluttershy är en pegasusponny som är lugn och blyg. En riktigt söt ponny med gul kropp och rosa man. Hon är mycket vänlig och omtänksam samt gör allt för sina goda vänner.

Pinkie Pie ponnyfigurer

Pinkie Pie är en jordponny som är bagare. Hon bakar så goda kakor, muffins och annat gott som hon gärna bjuder sina vänner på. Vi erbjuder ett brett sortiment av Pinkie Pie-figurer med spännande funktioner så som snurrkjol, lång man som kan stylas samt en figur som kan simma fram genom vatten. Här finns härliga tillbehör bland annat inom bakning.

Princess Cadance leksaksponnys

Prinsessan Cadence är en vacker häst som är en prinsessa. Hon är en Alicorn som kan flyga och använda magi. Denna ponny är rosalila och har en vacker tiara på huvudet för att visa sin kunglighet. Princess Cadance är en av karaktärerna i serien My little pony Friendhip is magic. Hennes fullständiga namn är Princess Mi Amore Cadenza. Hon är vänlig, omtänksam, hjälpsam och hon är en ledare. Hon är även äventyrlig och eftersom hon är en Alicorn kan hon både flyga och utöva magi. Exempel på magi hon kan utföra är att få två ponnys att bli kära i varandra. Hon kan även bilda kraftfält som skyddar ponnys från faror. Hon är mamma till ponnyn Flurry Heart och hennes man heter Shining Armor. Hon är vän med Twilight Sparkle sedan länge och numera är de även svägerskor.

Princess Celestia leksaksponny

En bedårande ponny som är prinsessa och Alicorn. Hon är verkligen mäktig eftersom det är hon som ser till att solen går upp över staden. Hon har magiska krafter och är känd från filmen Friendship is magic.

Rainbow Dash leksakshästar

Den härliga Rainbow Dash blir man så glad av att se då hennes färger lyser upp tillvaron. Hon är en blå ponny med en färgsprakande man i regnbågens alla färger. Hon kan flyga supersnabbt och tycker om att tävla i flygning. Hon kan flyga högt, högt upp i himlen och där kan hon till och med styra vädret. Verkligen en häftig ponny.

Rarity ponnys My Little Pony

Rarity kan allt om mode och hon är en sömmerska som skapar helt otroligt vackra kläder. Hon är noggrann och brinner för sitt skapande arbete. En vit ponny med lila man. En av hennes finaste egenskaper är att hon är mycket generös.

Superstjärnan Songbird Serenade My little pony

Detta är en riktigt häftig ponny. Den är nämligen inspirerad av artisten Sia! Songbird Serenade är en känd artist i serien Vänskap är magisk och hennes röst spelas av artisten själv. Sia sjunger den omtyckta låten Rainbow som spelas i filmen och hon har också varit med och designat ponnyns utseende. Songbird Serenade är en My little pony-karaktär som är med i filmen My little pony the movie från 2017. I filmen är hon den mest kända sångerskan och artisten i Equestria där ponnysarna bor och hon uppträder på Friendship Festival. Den välkända artisten Sia spelar rollen som Songbird Serenade i filmen och det är hon som har gjort soundtracket till filmen. Låten heter Rainbow. Ponnyns utseende är inspirerat av artisten Sia själv, som har en lång lugg som täcker ögonen och en stor del av ansiktet. Halva luggen är blond och andra halvan är svart. Ponnyn har ett diadem med en stor rosa rosett, vilket även är något som Sia ofta klär sig i. Artisten Sia hade också en inverkan på valet av cutiemark. Det blev ett vitt moln med girlanger som hänger ned. På girlangerna finns vackra hjärtan i regnbågens färger. Ponnyn är en Pegasus och har därmed vingar som hon kan flyga med.

Vi erbjuder Songbird Serenade ponny, och Songbird Serenade ponny med snurrande kjol. Det kan bli ett extra häftigt uppträdande på scenen när hon startar sin snurrkjol som en extraeffekt.

Twilight Sparkle figurer

Twilight Sparkle är en av de mest omtyckta och mest kända karaktärerna från My little pony. Hennes uppdrag är att sprida vänskapens budskap vidare och det gör hon så bra i skolan som hon byggt upp, nämligen School of friendship. Denna byggnad finns också i vårt sortiment. Twilight Sparkle vill alltid hålla sig uppdaterad med ny kunskap och tycker om att läsa böcker.

Fler ponnyfigurer

Här finns fler av de omtyckta karaktärerna från My little pony. På så sätt kan du samla på hela ponnyfamiljer och vänner till ponnysarna. Här finns exempelvis Flurry Heart som är barn till Princess Cadance. Här finner du även Soarin som är Rainbow Dash man. Samla på dina favoriter från My little pony.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

75 kr - 350 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 12 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 12 artiklar