• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

My Little Pony

My little pony är leksakshästar som har funnits under många år och som än idag är omåttligt populära. De kom på 1980-talet och sidan dess har de varit så omtryckta av många. Leksakshästarna har vackra färger på man och kropp, de alla har ett unikt cutie-mark som är personligt. De har även olika personligheter. Kanske är det just ponnysarnas pers...

My little pony är leksakshästar som har funnits under många år och som än idag är omåttligt populära. De kom på 1980-talet och sidan dess har de varit så omtryckta av många. Leksakshästarna har vackra färger på man och kropp, de alla har ett unikt cutie-mark som är personligt. De har även olika personligheter. Kanske är det just ponnysarnas personligheter, egenheter och deras starka vänskapsband till varandra som gör dem så omtyckta. Budskapet med My little pony är att man alltid ska vara snäll mot andra och den gyllene regeln är viktig - att behandla andra så som du själv vill bli behandlad. De söta hästarna har varit med om många äventyr tillsammans och hjälper alltid varandra ur knipor. My little pony finns även som tv-serier och filmer och karaktärerna på figurerna är hämtade därifrån. En av de nya filmerna heter My little pony: Vänskap är magsik, denna film har blivit riktigt populär bland många barn i ett antal länder världen över.

My little pony figurer

Vi erbjuder ett brett sortiment av figurer från My little pony. Här finns alla de omtyckta karaktärerna så som den orange ponnyn som älskar äpplen nämligen Applejack, den rosa Pinkie Pie, prinsessorna Cadance och Celestia, Rainbow Dash med regnbågsman och många fler. Varje ponny har sina unika egenskaper och personlighet, som speglas i deras stil och klädsel. Alla ponnys är goda vänner och umgås gärna tillsammans och hittar på massor av bus.

My little pony fordon

Nu är det dags för My little pony att ut och åka tåg, tut tut här kommer vi! Det finns även andra coola fordon så som festvagn och ett glasstånd på hjul.

Gosedjur My little pony

Visst är det mysigt att ha en mjuk vän att krama när det är dags att sova. Då passar det bra med ett mysigt My little pony-gosedjur. Gosedjuren finns i flera utföranden och speglar de olika karaktärerna.

My little pony pyssel

För den lilla pysslaren finns det roligt pyssel från My little pony. Att göra och skapa saker är så himla roligt. Nu kan du bland annat göra dina egna smycken och cupcakes från Play Doe.

Slott och hus för My little pony-figurer

My little pony behöver såklart någonstans att bo. Här finns en rad olika hus och slott där de kan känna sig som hemma. Husen erbjuder massa plats och utrymme för lek och skoj. Här finns även andra byggnader, exempelvis en skola. Det är inte vilken skola som helst utan Twilight Magical School of Friendship. Här kan ponnys träffas och lära sig allt om vänskap och dess betydelse.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

50 kr - 950 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 113 artiklar
Visar 1 - 48 av 113 artiklar