• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Drönare

Drönare för barn och vuxna

Drönare har verkligen blivit populärt och är så roliga att köra. Drönare är en slags obemannad luftfarkost. Det kallas också UAV som står för Unmanned Aerial Vehicle. Vi har ett brett utbud av drönare av olika slag. De finns i flera prisklasser och vissa är anpassade för nybörjare medan andra är mer avancerade. Med mån...

Drönare för barn och vuxna

Drönare har verkligen blivit populärt och är så roliga att köra. Drönare är en slags obemannad luftfarkost. Det kallas också UAV som står för Unmanned Aerial Vehicle. Vi har ett brett utbud av drönare av olika slag. De finns i flera prisklasser och vissa är anpassade för nybörjare medan andra är mer avancerade. Med många av dem kan även bilder tas. På så sätt blir nöjet dubbelt. Först styra och köra drönaren med fjärrkontrollen, se den högt upp i luften. Sedan titta på de bilder som tagits och då får föraren se hur allt ser ut där uppifrån luften, hur häftigt är inte det :-) Med vissa av dessa drönare kan man se live från drönarens kamera. Många av drönarna har superhäftiga funktioner. Drönare Payload GPS Drone Altitude Full HD Wifi ComingHome har till exempel höjdjustering, den kan automatiskt flyga till sin hemposition med hjälp av GPS, medföljande VR-glasögon och mycket mer. Denna drönare har en rekommenderad ålder från 14 år för att köra själv.

Drönare Korix Drone Cage Flying Rolling Turbo Flip Jamara - 2,4 GHz. Denna drönare passar utmärkt för lite yngre flygare, från 10 år, eller för nybörjare eftersom den har ett skyddsgaller. På så sätt är den mer tålig och klarar av att få sig några törnar. Det finns även en mängd andra roliga och kvalitativa drönare i vårt sortiment.

Att köra drönare brukar intressera både barn och vuxna i alla åldrar. Är barnen lite för små kan de självklart köra tillsammans med en förälder. De kan hjälpas åt att styra och den vuxna kan ha kontroll över flygningen. Det blir en rolig aktivitet att göra tillsammans.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

525 kr - 3000 kr

Varumärke

Visar 1 - 30 av 30 artiklar
Visar 1 - 30 av 30 artiklar