• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksfordon

Här kan du läsa om våra leksaksfordon för barn

Leksaksbilar i trä, plast och plåt till barn. En leksaksbil och ett leksakselfordon till barn är alltid en uppskattad leksak. Här hittar du leksaksbilar som är radiostyrda och bilar som barnen själva kan köra.

Vad betyder skala?

Många leksaker har olika storlekar och är ofta tillverkade i en viss sk...

Här kan du läsa om våra leksaksfordon för barn

Leksaksbilar i trä, plast och plåt till barn. En leksaksbil och ett leksakselfordon till barn är alltid en uppskattad leksak. Här hittar du leksaksbilar som är radiostyrda och bilar som barnen själva kan köra.

Vad betyder skala?

Många leksaker har olika storlekar och är ofta tillverkade i en viss skala. Exempel skala 1:16, betyder att leksaken är 1/16 mindre än det verkliga fordonet. Så ju lägre siffran är efter 1:an desto större är leksaken.

Skala 1:16, längd ca 30 - 70 cm. (Bruder)
Skala 1:20, längd ca 35 - 85 cm. (EMEK,Jamara)
Skala 1:32, längd ca 15 - 20 cm. (Siku)
Skala 1:50, längd ca 10 - 15 cm. (Siku)
Skala 1:87, längd ca 6 - 12 cm. (Siku)


Radiostyrda bilar

Vi har både små och stora leksaksbilar av olika modeller. Hos Leksakscity hittar du radiostyrda grävmaskiner, leksaksjeppar, monstertruck, leksaksrallybil. Flera av dessa radiostyrda elbilar har rejäla och kraftiga däck så de kan köras på både asfalt och grus. En leksaksbil med släta däck är med avsedd plant underlag utomhus eller inomhus. En leksaksbil med kraftigt däckmönster kan barnen enklare leka med utomhus och köra på gräset eller gruset. En del RC bilar har en ratt som man kör med, detta ger en extra härlig känsla och körupplevelse.


Eltraktor, elbil och elfordon till barn

Vi erbjuder ett brett sortiment av eltraktorer för barn. Barnen har alltid gillat att köra en leksakstraktor, det är en speciell känsla av att köra omkring med en släpkärra med grus. Vi har också traktorer med en frontlastare och skopa så man kan lasta sand och grus. En leksaksbil som är elstyrd och som barnen själva kör är riktigt populära. Barnen kan själva ta sig fram och köra hemma på villatomten, grusvägen, gräsmattan eller garageuppfarten. Barnen lär sig att kontrollera olika reglage och det gör att barnen får bra träning för sin motorik. Vissa leksaksfordon drivs på 6 volt, en del elbilar har 12 volts batteri och en del eldrivnaleksaksbilar har hela 24 volt som batteri. Ett mindre batteri ger mindre kraft i motorn och det gör att elbilen går långsammare. En leksakselbil med en motor på 24 volt gör att leksaksbilen kan köras snabbare. Vi erbjuder elfordon som av märkena Ferrari, Audi, Lamborghinin och andra kända bilmärken.

Elmotorcykel och elfyrhjulingar för barn

En av barnens favoriter är så klart också elmotorcyklar och elfyrhjulingar! Vem vill inte ha en egen leksaksmotorcykel då man är 5 år :-). En elfyrhjuling till barnen är också något som de alltid tycker är extremt kul.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 3900 kr

Rekommenderad ålder (från)

2 år - 5 år

Varumärke

Kampanjpriser

Visar 1 - 48 av 637 artiklar
Visar 1 - 48 av 637 artiklar