• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Radiostyrt

Radiostyrda leksaker som bilar, båtar, traktorer, robotar till barn

Att leka med radiostyrda leksaker är ju alltid kul för barnen. Leksaker som man kan styra och kontrollera, är ju så himla roligt. Leksakscity har RC leksaker från Jamara, Siku och andra varumärken. Leksaker som rör på sig helt enkelt, är alltid en hit att ge bort som present, ju...

Radiostyrda leksaker som bilar, båtar, traktorer, robotar till barn

Att leka med radiostyrda leksaker är ju alltid kul för barnen. Leksaker som man kan styra och kontrollera, är ju så himla roligt. Leksakscity har RC leksaker från Jamara, Siku och andra varumärken. Leksaker som rör på sig helt enkelt, är alltid en hit att ge bort som present, julklapp eller som födelsedagspresent. Radiostyrda leksaker styrs ofta med frekvenserna 27 Mhz, 40 Mhz eller 2,4 Ghz, alla tre är lika vanliga. Den stora skillnaden är att leksaker som styrs med 2,4 Ghz är mindre störningskänsliga och flera leksaker kan styras samtidigt av olika personer, utan att leksakerna och handkontrollerna stör varandra. Exempelvis så är Jamaras grävmaskiner, lastbilar och lyftkranar med mera styrda med 2,4 Ghz. Detta för att då kan flera personer leka med varandra och med olika fordon samtidigt.

Radiostyrd bil

En radiostyrd bil är ju alltid så klart lika kul att leka med, både inomhus och utomhus. Utomhus är alltid skojigast, då barnen kan gasa på rejält. Vi har både små och stora leksaksbilar som är radiostyrda. Hos Leksakscity hittar du radiostyrda leksaksbilar i alla dess former, racingbilar, terrängbilar och massa andra roliga bilar. Flera av dessa radiostyrda elbilar har rejäla och kraftiga däck så de kan köras på både asfalt och grus. En leksaksbil med släta däck är med avsedd plant underlag utomhus eller inomhus. En leksaksbil med kraftigt däckmönster kan barnen enklare leka med utomhus och köra på gräset eller gruset. En del RC bilar har en ratt som man kör med, detta ger en extra härlig känsla och körupplevelse. Vi erbjuder radiostyrda leksaker från bland annat dessa varumärken, Nikko, Rastar, Jamara, Siku, Britains mm.

Radiostyrda båtar till barn

Att köra en radiostyrd båt på sjön, havet eller i en å, det är ju superskoj! Antingen kan man ju ut och köra järnet och gasa rejält och köra snabbt, eller så kan man köra en långsammare båt och bara glida omkring på vågorna. Leksakscity har allt från racingbåtar till segelbåtar som är radiostyrda. De radiostyrda båtarna har olika hastigheter, allt från 5 km/h upp till 50 km/h! Jättekul för barnen och även för vuxna, barnen kan leka och ha skoj och vuxna kan köra bara för att koppla av lite. Vi erbjuder kända märken som Jamara, Feilun, Gear4Play med mera. Hög kvalitet till de rätta priserna!

Radiostyrda grävmaskiner, lastbilar och hjullastare

Att köra en radiostyrd grävmaskin är ju så himla roligt för barnen, att köra sin egna grävmaskin och gräva i sanden är ju superskoj! Även vuxna köper dessa RC grävmaskiner och kör dem bara för att koppla av lite från vardagen. Hos Leksakscity hittar du radiostyrda grävmaskiner av olika märken som VOLVO, LIEBHERR med mera. De mest populära radiostyrda leksakerna är verkligen Lekakscitys grävmaskiner. Med dem kan man leka grävmaskinist och leka att man lastar grus, jord, sten med mera. Jamara Liebherr är den mest sålda leksaksgrävmaskinen nånsin i vårt sortiment. Den har mängder med roliga funktioner och är väldigt prisvärd för sin höga kvalitet. Att sedan leka och köra med en radiostyrd lastbil eller hjullastare, det är så klart även det hur kul som helst. Med en hjullastare kan man lasta i grus, jord, sten med mera i lastbilen och sedan köra iväg och tömma lasset. Roligast är så klart att ha alla entreprenad fordon, så man får en komplett maskinpark.

Radiostyrda traktorer till barn

En radiostyrd traktor är en av barnens absoluta favorit leksaker. Att leka bonde och köra med sin egna traktor är himla roligt. Till den radiostyrda traktorn Jamara, kan man koppla på en hövändare och en släpkärra. Det gör allt ännu roligare, så man kan lasta grus eller vända i höet. Lekakscity erbjuder olika märken av traktorer som tex. Jamara, Siku och Britains. Alla traktorer är av hög kvalitet och Siku har mängder med roliga tillbehör man kan använda till sin traktor.

Radiostyrda monstertrucks

En monstertruck är en leksaksbil med kraftiga och stora hjul. Med en monstertruck kan man köra i princip överallt :-). Kör i kraftig terräng som gyttja, snön, skogen med mera. Burna runt och sladda eller hoppa på jordkullar. Man kan köra både fort och långsamt om man vill. Dessa kraftiga radiostyrda monstertrucks har ofta en väldigt fin justering av både svängning och gas på handkontrollen. Vissa modeller har även LIPO batterier som har en längre livslängd och kan laddas upp fler gånger än NiMH batterier. Så, ladda batterierna och ut och gasa!

Radiostyrd hund

Leksakscity erbjuder även små söta och mysiga hundar som man kan fjärrstyra med en handkontroll. De kan skälla, gå framåt och bakåt och viftar på svansen. Sååå himla mysiga små leksaksdjur. En väldigt uppskattad leksak till barnen, perfekt som födelsedagspresent eller som julklapp.

Radiostyrda robotar

Här har ni fräcka robotar med massa coola funktioner. Att styra och leka med en robot är ju så klart jätteskojigt för barnen. Tänk vilka leksaker det finns! Dessa robotar styrs ibland via IR och det ger stora fördelar som god kontroll på leksaken. Vissa av robotorna kan röra på huvudet,armarna benen och ge ifrån sig ljus och ljud. En del robotar kan förvandlas till bilar. Ett måste i lekrummet helt enkelt!

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

50 kr - 3600 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 8 år

Varumärke

Visar 97 - 144 av 380 artiklar
Visar 97 - 144 av 380 artiklar