• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Tronico Radiostyrd Traktor

Radiostyrd byggbar traktor i metall från Troncio till barn

En radiostyrd traktor som barnen själva bygger ihop, är ju så klart en riktigt rolig leksak. Byggsatser i metall av hög kvalitet, det är Tronico det. Dels får man momentet att bygga ihop traktorn bit för bit, vilket är minst lika roligt som att sedan köra och leka med traktorn. Sedan nä...

Radiostyrd byggbar traktor i metall från Troncio till barn

En radiostyrd traktor som barnen själva bygger ihop, är ju så klart en riktigt rolig leksak. Byggsatser i metall av hög kvalitet, det är Tronico det. Dels får man momentet att bygga ihop traktorn bit för bit, vilket är minst lika roligt som att sedan köra och leka med traktorn. Sedan när man byggt ihop den så får man en superfräck traktor i metall som dessutom är radiostyrd. Med byggsatser i metall så tränar barnet på sin motorik och de lär sig även att läsa och följa en ritning. Är det lite för klurigt, så får man ta hjälpa av mamma och pappa :). Här kan man tillsammans med ha en mysig pysselstund och ta sig igenom bruksanvisningarna och till slut får man en superfin radiostyrd traktor. Det finns radiostyrda traktorer av märken som New Holland och Fendt mm. Det finns även en släpkärra som man kan köpa som tillbehör som passar till dessa traktorer.

Det går också att koppla på trailer, släp från märket Bruder. Visst, de kanske inte passar helt hundra, men med lite fixande så kan man säkert få till det mesta. Traktorerna styrs sedan med en styrningsfrekvens på 27 Mhz eller 2,4 Ghz. Om man har flera traktorer med 2,4 Ghz styrning, så går det att använda upp till 10 st traktorer samtidigt. Roligt om man vill köra tillsammans med sina vänner eller syskon som också har en radiostyrd traktor från Tronico eller från ett annat märke. Glöm inte att köpa till batterier till traktorerna, så när du får hem din traktor. Först bygg ihop den, sedan i med batterierna sedan är det bara att ge sig ut och köra. Lantbruksleksaker är ju så klart en favorit bland barnen och särskilt leksakstraktorer. Att de också kan bygga ihop dessa själva gör leken ännu roligare. Det är enkelt att klicka hem din RC Traktor från Tronico i vår webbutik. Bara lägg i kassa, välj utlämningsställe. Sedan skickar vi den så fort det bara går. Du har ju självklart full garanti och öppet köp också. Ha det så roligt med er nya byggbara traktor!

Läs mer

Filter

Pris

225 kr - 750 kr

Rek. ålder

6 år - 6 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 3 av 3 artiklar