• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 59 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Elmotorcyklar barn

Elmotorcykel till barn BMW, Polismotorcykel och Kawasaki

Wow, kolla in dessa fräcka elmotorcyklar för barn! En elmotorcykel och barn motorcykel el BMW, Polismotorcykel eller Kawasaki kan du köpa på Leksakscity.se. Elmotorcyklar av hög kvalitet och med roliga funktioner. De trivs på el och har batteri på 6 volt eller 12 volt. Motorcyklarna med b...

Elmotorcykel till barn BMW, Polismotorcykel och Kawasaki

Wow, kolla in dessa fräcka elmotorcyklar för barn! En elmotorcykel och barn motorcykel el BMW, Polismotorcykel eller Kawasaki kan du köpa på Leksakscity.se. Elmotorcyklar av hög kvalitet och med roliga funktioner. De trivs på el och har batteri på 6 volt eller 12 volt. Motorcyklarna med batteri på 12 volt är extra starka och rejäla att köra med. Här finns elmotorcyklar från Injusa, Jamara, Azeno med flera. Vi erbjuder även superfina eldrivna vespor för barn. Eldriven vespa från Jamara på 12 volt finns i rosa, vitt, blått, rött och andra färger. De har en superfin retroinspirerad design och är verkligen roliga att köra med. Flera av motorcyklarna har även stödhjul. Då kan barnen börja med att köra med stödhjul och sedan när de kommit in i körningen så kan stödhjulen tas bort. Vi har även trehjulingar som kan vara en bra start för de yngre barnen.

En superhäftig elmotorcykel är Polis Motorcykel BMW R1200 RT Jamara med 12 volts motor. Vem vill inte köra omkring i sin alldeles egna polismotorcykel?! :-) Den är rekommenderad för barn från 3 år. Den har motorljud och musikfunktion som kan sättas på och av. Denna motorcykel har lampor med varningsljus som kan blinka, siren och sidoväska. Med denna motorcykel kan barnen leka att de ska jaga tjuvar. Superfräckt polisfordon för barnen! Elmotorcykel som heter Kawasaki Ninja ZX10 Injusa med 12 volts motor är en riktig klassiker bland motorcyklar. Det är en supersportmotorcykel i en grön, svart och tuff design. Den har LED-Lampor, MP3-Spelare, batteriindikator, stödhjul och andra praktiska och roliga finesser. Med en toppfart på 6 km/h i timmen blir det en fartfylld lek för barnen, där de kan åka runt på sin fina elmotorcykel.

Köp en elmotorcykel redan idag på Leksakscity.se. Du får 365 dagars öppet köp och självklart garanti om något problem skulle uppstå med din motorcykel. Du är också alltid varmt välkommen att kontakta oss vid frågor och funderingar. Välkommen!

Elmotorcykel Motocross Kawasaki för barn

Elmotorcykeln finns med både 6 volts motor och med 12 volts motor. En riktigt häftig elmotorcykel från märket Injusa, med snygga dekaler och i den gröna klassiska färgen. Motorcyklarna liknar verkligen originalen av crossar från Kawasaki. 6 volt modellen har en topphastighet på 6 km/h och man gasar med höger hand på högerhandtag. Med stödhjulen kan även de mindre barnen börja köra med motocrossen. Motocrossen med 12 volts batteri har en starkare motor med lite mer kraft. Den är även något längre och har också stödhjul. Det är alltid bra att börja med stödhjulen innan man tränat upp sina körkunskaper.

Elmotorcykel Kawasaki Ninja Injusa sportmotorcykel till barn

En elmotorcykel av märket Kawasaki Ninja är en superläcker sportmotorcykel till barnens sommarlek. Här kan man glida runt och njuta av sin grymma motorcykel. Motorcykeln har också ett motorljud, LED-Lampor och man kan koppla in en MP3-Spelare. Med MP3-Spelaren inkopplad kan man lyssna på sin favoritmusik när man kör runt :). Elmotorcyklen har en automatisk broms, bara att släppa gasen så bromsas motorcykeln. Med stödhjulen kan även de mindre barnen köra motorcykeln och de är enkla att ta bort när de tränat upp sina färdigheter. Detta är helt enkelt en helt fantastiskt fin barnmotorcykel till utomhuslekan på våren och sommaren. Toppfart på 6 km/h, helt lagom fart för barnen.

Eldriven motorcykel Aprilia Injusa

Aprilia sportmotorcykel är en vit och svart motorcykel till barn. Man kan koppla in en mp3-spelare om man vill lyssna på musik. Den har också stödhjul för de som är nybörjare. Fräcka ledlampor fram och bak. Med en topphastighet på 6 km/h så får barnen en rolig upplevelse. Det är en perfekt fart för att det inte ska kännas för fort. Det är också den farten som är godkänd för denna typ av leksak. Man gasar enkelt med höger hand och bromsar genom att släppa på gasen.

Elmotorcykel Polismotorcykel från Jamara och Azeno

Oj oj, kolla in de fräcka polismotorcyklarna vi har i vårt sortiment. De har mängder med fräcka funktioner som ljudfunktioner med sirenljud, lampor som lyser och blinkar. En polismotorcykel heter BMW R1200 RT och är från Jamara. Det är en väldigt prisvärd barnmotorcykel, där man får mycket för pengarna. Den har musikfunktioner om amn vill lyssna på musik. Den har också stödhjul så även mindre barn, där balansen inte är uppövad, kan köra motorcykeln. Den har tre hastigheter, bra att kunna välja om man vill köra sakta, medelfort eller snabbare. Man gasar med en fotpedal med höger fot. Det upplevs ibland enklare att gasa med foten än med handen, så det är en bra funktion. Det sitter även väskor på sidorna, där barnen kan förvara något roligt. Polismotorcykeln från Azeno har liknande funktioner och är också en superfin motorcykel.

Elmotorcykel BMW Jamara

En BMW elmotorcykel från Jamara är hur fräcka som helst. De finns i två olika modeller BMW S1000RR och BMW S1000XR. Motorcyklarna drivs med 6 volts batteri och med 12 volts batteri. De finns i färgerna röd, vit och blå, så bara att välja den färgen du önskar. Som med andra elmotorcyklar så medföljer det uppladdningsbara batterier och batteriladdare. Dessa motorcyklar har två stycken hastigheter framåt, lågfart eller högre fart. På S1000RR så bromsar man genom att släppa på gashandtaget och på S1000XR så bromsar man med en fotpedal. Oavsett vilken av dessa du väljer så kommer det bli en underbar upplevelse för barnen. Vem hade inte velat ha en egen motorcykel då man var barn :)

Eldriven vespa för barn

El-Vespa är en otroligt fint leksaksfordon till barnen. Dessa fina vespor finns i flertalet färger och drivs på ett starkt 12 volts batteri. De har två växlar, första växeln går de i 2 km/h och med den högre växeln har den en topphastighet på 5 km/h. De har fina funktioner som Led-lampor, USB-port för att spela musik, konstlädersäte och så ingår det även stödhjul. Med stödhjul kan man sakta men säkert öva upp sina körkunskaper. Det låter också ett motorljud då man startar, hur skoj som helst!

Läs mer

Filter

Pris

875 kr - 2300 kr

Rek. ålder

2 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 5 av 5 artiklar