• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Dockor

Dockhus till dockor

Dockor, dockhus eller dockskåp, ett dockhem har många namn. Ett dockhus och en docka är alltid väldigt omtyckta leksaker och barnen gillar verkligen att leka med en bebis och med mindre dockor till ett dockskåp. Barnen gillar att härma oss vuxna och har barnet ett mindre syskon så blir det ju extra roligt att mata, byta blöja...

Dockhus till dockor

Dockor, dockhus eller dockskåp, ett dockhem har många namn. Ett dockhus och en docka är alltid väldigt omtyckta leksaker och barnen gillar verkligen att leka med en bebis och med mindre dockor till ett dockskåp. Barnen gillar att härma oss vuxna och har barnet ett mindre syskon så blir det ju extra roligt att mata, byta blöja och leka med en docka som ser ut som en bebis. Leksakscity erbjuder ett komplett sortiment med giftfria och godkända dockor från Skrållan, Dolls World, Lundby Dockhus och våra egna dockor och dockhem. Hos oss hittar du även dockhustillbehör som dockhussoffa, dockhusmöbler och docktillbehör som pottor, docknappflaska, låtstsblöjor.

Dockor, babydocka, barbiedockor

Det finns flertalet dockor i vårt sortiment, bland annat den kända dockan Skrållan. Vi har även dockor från välkända märket Dolls World. Alla dessa leksaksdockor är anpassade för barnen och har fina detaljer som gör dem verklighetstrogna. En del dockor kommer med kläder och andra tillbehör som potta, kläder, nappflaska, nappflaska och andra docktillbehör. Dockorna är tillverkade av godkända material och mestadels av plast. Det gör att hållbarheten är väldigt lång och att de går att tvätta rent då de blivit smutsiga. En babydocka som ger ifrån sig ljud är bebisdockan Skrållan. Den är väldigt populär och det finns flera modeller, som docka med kläder eller en baddockor. Leksakscity erbjuder även barnvagnar till dockor så barnen kan ut och gå med sin kläddocka. Leksaksdockor passar till en dockvagn som finns i flera rosa, lila och andra färger. Vi erbjuder runt till 10 modeller av dockvagnar.

Dockvagnar till dockor

Lundby Dockhus, är ett väldigt känt varumärke och serien har flertalet dockhusmöbler. Ett dockhus och dockskåp är ett mindre hus för smådockor. Att leka med smådockor i ett dockhem har alltid barnen tyckt om. Små verklighetstrogna möbler, sovrumsmöbler, människor, dockrum, lampor och andra dockhustillbehör är fantastiska leksaker som varar i längden. Leksakscity har välkända varumärket Lundby Dockhus och andra dockhus från vårt egna varumärke. Dockskåpsmöbler som soffa, köksbord, sängar, speglar, lampor, badkar och andra dockhusmöbler kan du köpa hos oss. Dockmöbler finns i nästan oändliga kombinationer, det gör att barnen kan möblera om i huset oftare och sätta sin egna prägel på det. Vi har dockskåp som är vita, rosa och i andra glada färger. Belysning till Lundby dockhuset är perfekt för att inreda dockskåpet och få det lite extra mysigt. Självklart drivs alt på lågvolt och är inte farligt för barnen. Vi har både stora dockhus och smådockhus, flera olika modeller beroende på hur mycket plats det finns i barnrummet. Trädockhus och plastdockhus är enkla att rengöra och de håller i längden och kan gå i arv syskon emellan.

Sminkhuvud och stylinghuvud

Lundby

Visa eller dölj

Kategorier Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 1600 kr

Rekommenderad ålder (från)

0 år - 18 år

Varumärke

Kampanjpriser

Visar 1 - 48 av 327 artiklar
Visar 1 - 48 av 327 artiklar