• Lagerrensning

    Lagerrensning :)

  • Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Kundservice Snabb och personlig service

12-14 år

Att hitta den perfekta julklappen till barn i åldrarna 12, 13 och 14 kan vara en spännande utmaning. Denna period i barnens liv är ofta präglad av ständig förändring, utforskning av självständighet och utveckling av egna passioner och intressen. Varje barn är unikt, och därför strävar vi efter att erbjuda en mångfald av leksaker och gåvor på Leksakscity.se, för att du ska kunna hitta något som passar just ditt barns personliga intressen och behov. Utforska våra handplockade julklappstips och hitta den ideala gåvan som får ditt barns ögon att lysa upp och som de kommer att uppskatta och njuta av långt efter julen är över.

Julklappstips för 12 åringar

Julklappstips för 12 åringar på Leksakscity.se! Vid tolv års ålder är barn ofta i början av tonåren, och deras intressen, hobbies och färdigheter blir allt mer diversifierade och avancerade. På Leksakscity.se erbjuder vi en varierad samling av leksaker och presenter som passar 12-åringars varierande smaker och intressen, alltifrån teknik och vetenskap till konst och musik. Hitta en meningsfull gåva som uppmuntrar till kreativitet, utforskning och inlärning. Utforska våra julklappstips för 12-åringar och ge en gåva som de verkligen kommer att älska och uppskatta!

Julklappstips för 13 åringar

Julklappstips för 13 åringar på Leksakscity.se! När barnen är 13 år gamla, står de inför nya utmaningar och möjligheter och börjar utforska sin identitet och självständighet. Vi har ett omfattande urval av produkter som kan hjälpa dem att utforska deras intressen och utveckla nya färdigheter, från bokset till experimentkit. En gåva från vårt sortiment kan vara just det som din 13-åring behöver för att utforska, lära och växa. Sök igenom våra julklappstips för 13-åringar och hitta den perfekta presenten som stödjer och inspirerar!

Julklappstips för 14 åringar

Julklappstips för 14 åringar på Leksakscity.se! Vid 14 års ålder börjar ungdomar forma sina framtida intressen och passioner, och det är viktigt att stödja dem i denna upptäcktsresa. På Leksakscity.se har vi ett brett sortiment av leksaker och gåvor som är utformade för att möta 14-åringars diversifierade intressen och behov, från konstnärliga redskap till avancerade byggset. Välj en gåva som kan inspirera, utmana och stödja din 14-åring i deras utveckling och lärande. Upptäck våra julklappstips för 14-åringar och hitta en gåva som erkänner och firar deras unika talanger och passioner!

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

0 kr - 2800 kr

Rek. ålder

2 år - 14 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 60 av 89 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 89 artiklar