• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Hemmet

Barnkök, leksaksspisar och leksakskök i trä för barn

Här hittar ni barnens stora favoriter, nämligen leksaker i trä i form av barnkök, leksaksmat, leksakskök, leksaksspisar och andra roliga leksaker inom kök. Det är något speciellt med att leka kock och att laga mat. Barnen tycker om det, för de gör som vuxna. De vill göra likadant och härmar o...

Barnkök, leksaksspisar och leksakskök i trä för barn

Här hittar ni barnens stora favoriter, nämligen leksaker i trä i form av barnkök, leksaksmat, leksakskök, leksaksspisar och andra roliga leksaker inom kök. Det är något speciellt med att leka kock och att laga mat. Barnen tycker om det, för de gör som vuxna. De vill göra likadant och härmar oss. Finns det något roligare än att sitta ner med barnen och och leka med leksaksmat och att de kokar något gott på leksaksspisen. Sedan staplar de små liven fram med en tallrik och lite goda grönsaker och server oss, så himla mysigt. Vi på Leksakscity har flertalet olika leksakskök, både stora och små kök. En del har bara spisplattor och en del har både spis, kylskåp, diskmaskin, micro och andra skojiga saker. En av barnens favorit leksakskök är ju de leksakerna som har både spis och ett handfat. Man måste ju så klart både kunna steka något gott och samtidigt kunna skölja av grönsakerna som ska koka på leksaksspisens plattor. Många barnkök har ju även kastruller , slevar och andra kökstillbehör som medföljer. Det är ju alltid kul med lite fler leksaksredsskap att leka med så det blir så realistiskt som möjligt för barnen. Vi erbjuder barnkök från vårt egna märke, men även Brio och Micki barnkök.

Leksakskök, Minikök, Barnkök, Minispis och Barnspis

Ett leksakskök är en bra leksak för alla barn. Minikök, leksakskök och barnkök till barn är en klassiker som barnen verkligen gillar att leka med. Vi har både små och stora leksakskök för barn. Vi erbjuder även leksaksspis och kök till barn från kända varumärken som Micki kök, BRIO och även barnkök från vårt egna varumärke Lekcity. Barnen gillar att göra som oss vuxna och att leka med småkök och låtsasmat är alltid lika kul. De tycker alltid det är roligt att leka kock, bagare och servitör. De får träna på att "laga mat" och att servera mat. Detta är både roligt och en bra sak för barnens lärande. Leksaksköken Leksakscity erbjuder är olika stora och har flertalet funktioner. Vissa barnkök är till för de som bor i en mindre lägenhet och där det trångt om plats. Dessa små kök och kokplattor kan tas fram och placeras på ett bord. Det finns leksakskök med diskho, kylskåp och till och med diskmaskin för att diska bestick, koppar, kastruller och tallrikar. Ni kan välja mellan billiga leksaksspisar och barnspisar, även mer exklusivare lekkök med köksbänk, vattenkran och micro. Vitt leksakskök, svart barnkök och färgglada barnkök i trä är de mest populära leksaksköken. Ett plastkök till barn är enklare att hålla rent och sköta om, det slits heller inte lika mycket som ett träkök. Ett leksaksträkök däremot är ofta uppskattat just för att det är tillverkat av trä och ger en härlig känsla att leka med och man slipper även den plastiga känslan. Ett väl använt låtsaskök kan ju se ganska mysigt ut och våra träleksakskök är av hög kvalitet och kan användas av hela barnens uppväxt.

Leksaksmat som bröd, grönsaker, tårtor och kakor i trä

Leksaksmat i trä är ju bara ett måste att ha till leksaksköken. Man måste ju så klart kunna servera god förrätt, en härlig middag och sedan lite god efterrätt. Barnens fantasi och känsla för att servera mat är helt fantastiskt. När de leker så vet de många gånger vad som är vad. Att man inte äter kakor före maten osv. De gillar att leka och härma den vanliga vardagen. Att få leka tillsammans med andra barn och laga mat är ju alltid kul. Men att leka kock och sedan servera oss vuxna det  är ju så klart allra roligast. Att de vänder på rollerna, då känner de sig stora, duktiga och stolta. Som förrätt kan man äta lite goda grönsaker som man stekt eller friterat med någon god sås. Sedan till middag varför inte lite god fisk, med potatis, grönsaker och ett gott bröd till. Efterrätten där tar men en härlig leksakstårda och sedan lite goda leksakskakor med. En kopp kaffe som man bryggt med vår leksakskaffebryggare med så klart.

Lekaksbrödrost och leksakskaffekokare i trämaterial

Att leka att man rostar bröd och sedan skär en bit smör med lite god jordgubbssylt, det är ju super kul! Barnen kan hålla på hur mycket som helst, lägga i brödskivorna, trycka upp dem ur brödrosten, äta lite sedan lägga ner dem igen och så om och om igen.. Sedan att göra lite gott kaffe som mamma och pappa brukar dricka, det är ju så klart extra kul det med. Sätt dig ner på ett bord och lek med barnen, låt de servera dig lite bröd och en kopp kaffe, det är verkligen något barnen uppskattar och de känner att man som förälder är närvarande och är med på deras lek.

Köksleksaker, Leksaksmat, Leksaksservis och Leksaksfrukter

Köksleksaker som leksaksmat, trä matleksaker och plastmat är populära tillbehör till leksakskök. Leksaker för matlagning i mini barnkök hittar du nedan. Leksakscity har tex. leksakspotatisar, leksaksfrukter, leksaksservis, leksakskastrull, barnbestick, barntallrikar, leksaksgrönsaker och andra leksaksköksredskap. Kökredskap till barnens lekfulla värd är speciellt anpassade för barn och är tillverkade av metall, trä, plast. All köksutrustning till barn är CE märkta och EN 71 godkända. Till lekspis har vi även kastruller i metall, vispar och slevar. Sedan har vi hela serviser i porslin som är perfekt då barnet ska bjuda på kaffe och kaka.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 2900 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 4 år

Varumärke

Kampanjpriser

Visar 1 - 48 av 196 artiklar
Visar 1 - 48 av 196 artiklar