• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Dockor

Baby Annabell

Baby Annabell är en klassisk och mycket omtyckt docka som finns i flera utföranden. Baby Annabell har en lillebror, en lillasyster som heter Mia och en storasyster som heter Sophia. Flera av dockorna har roliga funktioner. Baby Annabell är ett välkänt för sin goda kvalitet. Här finns även tillbehör till dockorna så som badkar, toal...

Baby Annabell

Baby Annabell är en klassisk och mycket omtyckt docka som finns i flera utföranden. Baby Annabell har en lillebror, en lillasyster som heter Mia och en storasyster som heter Sophia. Flera av dockorna har roliga funktioner. Baby Annabell är ett välkänt för sin goda kvalitet. Här finns även tillbehör till dockorna så som badkar, toalett och en häftig scooter.

Baby Born

Baby Born är ett välkänt varumärke som erbjuder riktigt fina dockor. Det finns både dockor form av bebisar och småbarn. Här finns även tillbehör till dockorna så sim en dusch med roliga funktioner och en fin cykel.

Dolls room

Dockor och docktillbehör från Dolls room som är superroliga för barnen att leka med. Det finns både klassiska dockor samt dockor med verklighetstrogna funktioner så som att de kan kissa och ge ifrån sig ljud. Tillbehören går att använda till både dessa dockor och till liknande dockor av andra fabrikat. Här finns allt som dockorna kan behöva så som matstol, badkar, vagga, säng, potta, mattillbehör och blöjor.

Dolls world

Nyfödda bebisdockor och lite större småbarnsdockor från Dolls World. Dockorna har superfina kläder och i flera av paketen ingår även finfina tillbehör så som potta, napp och doktorstillbehör.

Lovely Baby

Lovely Baby med dockor som har jättesöta kläder. I flera av dem ingår även tillbehör så att du kan mata din lilla docka. Många barn tycker att det är så roligt att leka med dockor och att få ta hand om dockan som om det vore en riktig bebis. Mata, sjung en vaggvisa och natta den lilla så kommer den bli så nöjd och glad.

Skrållan

Skrållan dockor har funnits sedan 1966 och är kanske Sveriges mest kända docka, vilket inte är det minsta konstigt eftersom dockan har så fin kvalitet. Skrållan finns i flera modeller och hon har även en lillasyster som heter Lillan, en lillebror som heter David och en lillasyster som heter Anna. Anna och David är baddockor som kan bada i vatten på riktigt. Skrållan och Lillan är taldockor som kan prata. Välj enkelt mellan flera olika språk och hör den lilla dockan prata. Varför inte samla hela syskonskaran och leka härliga lekar med de små barnen.

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 750 kr

Rek. ålder

1 år - 18 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 31 av 31 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 31 av 31 artiklar