• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Elfyrhjulingar

Elfyrhjuling, ATV för barn

Här på Leksakscity finns massvis med elfyrhjulingar som barnen kan köra omkring med. Vi erbjuder fyrhjulingar från varumärken så som Injusa, Jamara, Azeno och Kitten. Dessa varumärken är välkända och tillverkar fyrhjulingar av toppkvalitet. Dessa ATV drivs av el. En del av dem har 6 volt batteri medan andra har 12 volt...

Elfyrhjuling, ATV för barn

Här på Leksakscity finns massvis med elfyrhjulingar som barnen kan köra omkring med. Vi erbjuder fyrhjulingar från varumärken så som Injusa, Jamara, Azeno och Kitten. Dessa varumärken är välkända och tillverkar fyrhjulingar av toppkvalitet. Dessa ATV drivs av el. En del av dem har 6 volt batteri medan andra har 12 volt. Det är bara att ladda batteriet och sedan tuta och köra. Fyrhjulingarna finns i flera prisklasser och de alla är så roliga att köra. Några av fyrhjulingarna har växlar medan andra bara är att gasa och bromsa. Välj den som passar ditt barns ålder. En superpopulär fyrhjuling är Injusa elfyrhjuling ATV Kawasaki 12 volt som är rekommenderad för barn från två år och kan användas upp till att barnet väger 30 kg. En annan populär fyrhjuling är Jamara elfyrhjuling ATV barn protector röd 12 volt som kan köras från tre år och uppåt, förare på maxvikt 45 kg. Det är en riktigt rejäl och häftig fyrhjuling med bra komfort och körglädje. Injusa elfyrhjuling barn flames quad 6 volt är rekommenderad från 3 år och uppåt. Vi har även en bensindriven ATV och det är Kitten 50cc. Den är rekommenderad från 8 år och är automat, vilket är smidigt för barnen.

Med en elfyrhjuling kan barnen köra i terräng så som på skogsstigar, på en äng, på en grusbana med mera. Dessa fyrhjulingar ger en härlig körupplevelse. Kanske har familjen även en stor fyrhjuling, då kan föräldrarna åka på den och barnen ta sin egen. Ut på äventyr och ta med lite fika så blir det en extra mysig tur. Att barnen får köra sitt eget fordon gör att de får känna sig stora och ansvarsfulla. Barnen brukar växa av att få köra runt i sitt alldeles egna fordon. Att redan i tidig ålder lära sig att manövrera ett fordon är ju helt klart toppen inför framtiden då de ska börja köra andra större fordon.

Läs mer

Filter

Pris

875 kr - 8500 kr

Rekommenderad ålder (från)

2 år - 6 år

Varumärke

Visar 1 - 14 av 14 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 14 av 14 artiklar