• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksbåtar

Radiostyrda båtar från märken som Jamara, Feilun och Gear4Play

Radiostyrda båtar och leksaksbåtar kan du köpa här på Leksakscity.se. Vi har kända märken som Feilun, Jamara, Gear4play, leksaksbåtar som håller hög kvalitet. En RC båt är jätteskojig leksak som barnen tycker om att leka med, roligast är det så klart på våren och sommaren. Vi har ett...

Radiostyrda båtar från märken som Jamara, Feilun och Gear4Play

Radiostyrda båtar och leksaksbåtar kan du köpa här på Leksakscity.se. Vi har kända märken som Feilun, Jamara, Gear4play, leksaksbåtar som håller hög kvalitet. En RC båt är jätteskojig leksak som barnen tycker om att leka med, roligast är det så klart på våren och sommaren. Vi har ett stort och brett sortiment av radiostyrda båtar, båtar för alla behov och för olika tillfällen. Vill man köra lite lugnare? Ja, då köper man en motordriven segelbåt eller Venezia Venedig båten, vill man köra fort, riktigt fort! Då köper man en båt från Feilun, som tillverkar en del supersnabba båtar! Hos oss hittar du båten som gör vårens och sommarens ännu roligare :-)

Radiostyrd båt Feilun

Feilun är specialiserade på att utveckla, designa och tillverka radiostyrda båtar. De har stor kunskap om hur båtar ska konstrueras för att uppnå maximal prestanda och de erbjuder allt från lite långsammare nybörjarbåtar till riktiga vrålåk som kan köras i riktigt höga hastigheter. Båtarna har högvarviga motorer för bästa kraft ner till propellern och vissa motorer är även vattenkylda för att klara av stora påfrestningar.

RC båtar Gear4Play

Gear4Play gör superfina leksaksbåtar som man kan styra med en handkontroll. Väldigt prisvärda båtar i snygg design och de är anpassade till mindre barn, för de går inte så fort. RC båtarna är lätta att styra och roliga att köra med ute på det öppna havet eller varför inte på en sjö. Det medföljer också ett uppladdningsbart batteripack, så bara att ladda batterier och ge sig ut på en båttur.

Jamara radiostyrda båtar för barn

Radiostyrda båtar från Jamara, här får man hög kvalitet och högt underhållningsvärde. OM man vill köra lite långsammare så har de RC båtar för det, vill man raca och gasa fort, ja då har de den typen av båtar också. Jamara är kända för deras härliga design i kombination av prestanda och kvalitet. De har tex. en lyxig Yacht, där man kan glida runt med stil. Eller så kanske man vill flyga på och genom vågorna? Då ska man välja båten Obsession, en snabb racing båt med vattenkyld motor.

Silverlit radiostyrd U-Båt

Vill man upptäcka världen under vattnet, då ska man köpa en U-Båt från Silverlit. Här kan man ta bilder och filma under vattnet, hur coolt är inte det!? Har man ett stort akvarium hemma så kan man fylla på en fiskmatare med fiskmat, sedan när fiskarna kommer och ska äta kan man ta fina bilder och filma lite. Jätteskoj!

Övriga radiostyrda båtar från Nikko, Carrera, Play Fun mm

RC båtar från Nikko, Carrera, Play Fun med mera är båtar med olika prestanda och med olika topphastigheter. Under övriga leksaksbåtar hittar man lite blandat med fräcka båtar. Dessa båtar lämpar sig för körning både på havet och på en sjö. I med batterier och ge dig iväg på nya upptäcktsresor.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

125 kr - 1250 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjpriser

Visar 1 - 28 av 28 artiklar
Visar 1 - 28 av 28 artiklar