• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksakstraktorer

Leksakstraktor Bruder är superfina leksaker till barnen

Leksakstraktorer är ju skojiga leksaker som barnen tycker om att leka med. Att leka lantbrukare och köra på åkern är ju hur kul som helst. Kanske till och med mamma och pappa har en traktor därhemma, då bara måste ju barnen också ha det, eller hur? :-) Leksakstraktorer av fabrikaten John De...

Leksakstraktor Bruder är superfina leksaker till barnen

Leksakstraktorer är ju skojiga leksaker som barnen tycker om att leka med. Att leka lantbrukare och köra på åkern är ju hur kul som helst. Kanske till och med mamma och pappa har en traktor därhemma, då bara måste ju barnen också ha det, eller hur? :-) Leksakstraktorer av fabrikaten John Deere, New Holland och Massey fergusson är så klart de som är roligaste att leka med. Det är märken som de flesta känner igen, den gröna färgen på John Deere, den blåa fina  färgen på New Holland och den grymma röda färgen på Massey Ferguson. Leksakscity erbjuder så klart andra fabrikat också som Claas, Deutz, Fendt, Lamborghini och Steyr. Till alla leksakstraktorer kan man koppla valfritt lantbruksredskap som tex. en kärra, ringvält, gödselspridare, snöslunga eller rundbalspress. Rundbalspressen från Claas är riktigt populär, för där kan man öppna och stänga luckan och ah en rundbal inuti. Slåtterkrossen är ju med en rolig leksak, där man kan leka att man slår av gräset ute på åkern. Det finns leksakstraktorer med frontlastare och utan frontlastare. Det är så klart ännu roligare med en frontlastare och skopa monterad, för då kan man lasta massa grus, jord eller något annat skoj.

Leksakscity erbjuder ett enormt sortiment av leksakstraktorer från Bruder, vi har alltid de senaste modellerna och lanseras alla nyheter. Hos oss kan du tryggt köpa din leksakstraktor från Bruder. För du får alltid bästa pris och snabb leverans.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

100 kr - 850 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 43 av 43 artiklar
Visar 1 - 43 av 43 artiklar