• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Köksutrustning

Här finns massor av leksaksköksutrustning för barnen att leka med så som kaffeservis, teservis, kastruller, grytor, köksredskap, slevar, vispar, baktillbehör och mycket mer. Vi erbjuder ett brett sortiment från omtyckta varumärken. Med dessa leksaker kan barnen leka att de ska laga mat och baka. Sedan kan de bjuda familjen på leksaksmat och ha e...

Här finns massor av leksaksköksutrustning för barnen att leka med så som kaffeservis, teservis, kastruller, grytor, köksredskap, slevar, vispar, baktillbehör och mycket mer. Vi erbjuder ett brett sortiment från omtyckta varumärken. Med dessa leksaker kan barnen leka att de ska laga mat och baka. Sedan kan de bjuda familjen på leksaksmat och ha en mysig stund tillsammans. Att leka kökslekar är också roligt att göra tillsammans. Det uppstår en härlig gemenskap i leksaksköket och det är så roligt att sätta sig in i barnens lek.

Jabadabado köksutrustning

Varumärket Jabadabado har leksaker som är mycket populära eftersom de har så fin design. Här finns flera jättefina teserviser och dockserviser så att barnen kan bjuda på gofika. Det finns även köksutrustning och bakutrustning så att barnen kan laga mat och baka smarriga muffins.

Köksutrustning från varumärket Kids Concept

Baktillbehör, fikaservis och annat roligt från Kids Concept. Nu kan barnen baka och laga mat med fina redskap. Redskapen har neutrala färger som passar i alla hem.

Köksutrustning från Micki

Mickis köksleksaker är superfina och tillverkade i material som är gedigna så som porslin, stål, textil, trä och hållbar papp. Här finns köksutrustning för både bakning, matlagning och servering av mat och fika. Barnen kan koka pasta, laga pannkakor, steka hamburgare och mycket mer.

Köksutrustning Play Fun

Från Play fun har vi massor av kit till ditt leksakskök. Seten innehåller kastruller, grytor, slevar och mycket mer. Seten innehåller många saker och redskap med detaljer så att det blir en mer varierad lek. Barnen kan leka att de lagar mat till familjen eller så kan de leka att de är kock på en populär restaurang.

Tooky Toy köksutrustning

Tooky Toy erbjuder leksaker i trä som barnen kan leka med. Här finns fler söta set med bland annat bricka med servis, leksaksfika och kastrullset. Tooky Toys leksaksmat erbjuder mycket skoj för barnen. Leksakerna är tillverkade i trä som håller under lång tid.

Woodi World Toy

Från varumärket Woodi World Toy har vi set med massor av rolig och praktisk köksutrustning. Här finns kastrull, kaffeservis, skärbräda, bestick, tallrikar och mycket mer. Med dessa fina kökstillbehör kan barnen fylla upp sitt leksakskök så att de kan leka kock, bagage eller att de lagar mat till familjen. Självklart kan barnen också leka med dessa köksleksaker separat.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

25 kr - 400 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 44 av 44 artiklar
Visar 1 - 44 av 44 artiklar