• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Baby Born

Dockor och dockleksaker från Baby Born Zapf Creation

Baby Born är ett varumärke under Zapf Creation. Zapf Creation har tillverkat dockor i över 85 år, sedan 1932. Företaget grundades i Tyskland av Rosa och Max Zapf. De startade den första fabriken i Rödental i Franconia där de började tillverka dockor. År 1959 tog andra generationen Zapf över fö...

Dockor och dockleksaker från Baby Born Zapf Creation

Baby Born är ett varumärke under Zapf Creation. Zapf Creation har tillverkat dockor i över 85 år, sedan 1932. Företaget grundades i Tyskland av Rosa och Max Zapf. De startade den första fabriken i Rödental i Franconia där de började tillverka dockor. År 1959 tog andra generationen Zapf över företaget och nu börjar företaget expandera globalt. År 1991 lanseras Baby Born på marknaden. Detta blir den första dockan med realistiska drag som gör att dockan liknar en riktig bebis. År 1997 utsågs Zapf Creation till den ledande tillverkaren av dockor i Europa. Nu blir Baby Born den mest sålda traditionella leksaken i Tyskland. Populariteten håller i sig och idag har Baby Born varit den mest sålda dockan i Tyskland sedan 2014. Baby Born är varje år med på topp 10-listan över de mest populära leksakerna i Tyskland. År 2016 fyllde Baby Born 25 år. Idag är Baby Born välkända över hela världen för den fina kvaliteten på dockor och docktillbehör.

Idag har Baby Born flera olika slags dockor så som Baby Born, My Little Baby Born, Baby Born brordocka, baddockor, sminkdockor, interaktiva dockor med mera. Baby Born dockor har ofta många funktioner som att de kan gråta, ge ifrån sig ljud och andra roliga saker. Det finns även en hel del tillbehör så som möbler till exempel dusch och handfat. Det finns också fordon så som cykel och moped. Det finns också docktillbehör så som nappflaska, napp, filt, håraccessoarer med mera. Både dockor, dockkläder, dockmöbler, dockfordon och docktillbehör är så klart tillverkade av högsta kvalitet. På så sätt är det leksaker som kan användas av flera barn och som håller i längden. Detta är såklart mycket bra för både miljö och för plånboken. Att köpa kvalitativa leksaker lönar sig alltid. Välj din favorit ur sortimentet från Baby Born och beställ redan idag från oss på Leksakscity.se.

Att leka med dockor är en rolig och givande rollek för barnen. Barnen får leka föräldrar för en stund och de kan även leka att de är syskon, farmor, farfar eller någon annan släkting till bebisdockan. Kanske är de barnvakt och leker att föräldrarna är bortresta. Barnen får testa på att gå in i en roll och leva sig in i hur de skall bete sig när de är mamma, pappa eller farmor exempelvis. Hur fungerar en mor/dotterrelation eller en syskonrelation? Detta är jättebra för barnen att reflektera över. Att leka dessa rollekar är utvecklande på så många plan. Det är exempelvis mycket språkutvecklande då barnen ofta kommunicerar med dockan under lekens gång. De får sätta ord på saker och ting, sätta ord på vad som händer samt så kanske de förställer rösten för att gå in i en viss roll. Det är så roligt att leka med dockor, leka familj och leka alla möjliga slags docklekar. Dockan blir säkert mycket populär bland barnen och de kan ta hand om den genom att leka att de ger dockan mat, byter blöja, läser för dockan, tröstar dockan, nattar dockan och mycket mer. barnen bestämmer själva vad som ska hända i Baby Borns liv just idag. Hur ska dagen se ut och vad de ska göra tillsammans? Kanske vara hemma och ha en mysdag, eller göra en utflykt till parken? Allt är möjligt i lekens värld så kanske ger de sig ut på ett äventyr :-)

Läs mer

Filter

Pris

150 kr - 700 kr

Rek. ålder

2 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 19 av 19 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 19 av 19 artiklar