• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Baby Annabell

Baby Annabell dockor och dockleksaker från Zapf Creation

Baby Annabell och My First Baby Annabell är varumärken som framställs av företaget Zapf Creation som har tillverkat dockor i över 85 år. Företaget grundades år 1932 av Rosa och Max Zapf som var från Tyskland. De startade en leksaksfabrik i Tyska Rödental i Upper Franconia. Där började de t...

Baby Annabell dockor och dockleksaker från Zapf Creation

Baby Annabell och My First Baby Annabell är varumärken som framställs av företaget Zapf Creation som har tillverkat dockor i över 85 år. Företaget grundades år 1932 av Rosa och Max Zapf som var från Tyskland. De startade en leksaksfabrik i Tyska Rödental i Upper Franconia. Där började de tillverka dockor. År 1958 tar andra generationen Zapf över företaget och nu utökas företaget och de börjar sälja dockor även i andra länder utanför Tyskland.

Zapf Creation lanserade den första dockan Baby Annabell med elektroniska funktioner år 1998. Redan från start blev denna docka en bästsäljare i ett flertal länder, däribland Storbritannien. Nu över 20 år senare säljs Baby Annabell i hela 65 länder och över 12 miljoner dockor har sålts. Det är en riktig storsäljare som är mycket populär. Mellan åren 2001-2007 var Baby Annabell den mest sålda dockan i Storbritannien. Populariteten håller verkligen i sig än idag då barn över hela världen leker med dessa fina dockor. Dockor från Zapf Creation har nu använts i generationer och är populära bland många. En Baby Annabell docka är idag en självklar docka att ha i lekrummet. Med dessa dockor kan barnen leka rollekar, vilket är mycket utvecklande för barnen. Genom rollekar kan barnen öva på att gå in i en roll, att sätta sig in i andras situation, tankar och känslor, det är även språkutvecklande då barnen ofta pratar med dockan under lekens gång och säger vad som händer med mera. Att leka rollekar utvecklar även barnens fantasi, sociala färdigheter, turtagande, inlevelseförmåga och det är så roligt och nyttigt för barnen att leka uppslukande lekar. Leken kan pågå i timmar och är så rolig att barnen kan glömma både tid och rum för en stund. Att barnen får ta hand om dockan kan även utveckla barnens ansvarstagande och barnens värderingar samt vördnad om andra människor och empati för andra människor. När barnen leker med dockor brukar de ofta återspegla hur en dag ser ut. De ger dockan frukost, sedan ska dockan sova en stund, sedan kan de leka, äta middag, byta blöja, läsa saga med mera och sedan är det dags att natta dockan. Att leka med dockor kan få barnen att reflektera över vad man brukar göra under en dag, i vilken ordning och på vilket sätt. På så sätt kopplas det verkliga livet ihop med lekvärlden och det blir lättare att få en förståelse för varför vi behöver göra saker i en viss ordning. Att leka med dockor är helt enkelt givande på många olika sätt.

Zapf Creation är idag välkända över hela världen och deras varumärken står för kvalitet och gedigna leksaker. I sortimentet Baby Annabell finns flera olika karaktärer. Baby Annabell, Sophia som är storasyster, Mia som är lillasyster, med flera. Dockorna är 30-43 cm långa och de har mjukt fylld kropp och mjukt vinylhuvud. Den söta dockan Annabell känns nästan som en riktig bebis då den är detaljerat skulpterad och utformad. Flera av dessa dockor har även roliga och naturtrogna funktioner så som att de kan bada och bli matade, hjärtslagen hörs på en av dockorna, det finns en interaktiv docka med mera. Dockorna har ett gulligt ansiktsuttryck och de levereras med söta kläder. Det finns även tillbehör som både dockor och riktiga bebisar behöver så som badkar, blöjor, haklapp, napp, nappflaska, bestick, tallrikar, kläder med mera. Dessa accessoarer är noggrant designade och de är högkvalitativa precis som dockorna Annabell. Allt är färgsatt i härliga, mjuka färger. Köp din Baby Annabell med dockmöbler och docktillbehör på Leksakscity redan idag.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

275 kr - 700 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Visar 1 - 10 av 10 artiklar