• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Figurer

Leksaksfigurer som Bamse, Bruder, Dinosaurier, Leksaksdjur, My Little Pony och Pippi mm.

Att leka med leksaksfigurer är ju hur skoj som helst! Man kan leka på alla de mest tänkbara sätt med Leksakscitys figurer. Bamsefigurer med Mickis Bamse lekplatta och Pippi figurer med Villekulla lekplattan, är så klart några av favoriterna. Bruder fina figu...

Leksaksfigurer som Bamse, Bruder, Dinosaurier, Leksaksdjur, My Little Pony och Pippi mm.

Att leka med leksaksfigurer är ju hur skoj som helst! Man kan leka på alla de mest tänkbara sätt med Leksakscitys figurer. Bamsefigurer med Mickis Bamse lekplatta och Pippi figurer med Villekulla lekplattan, är så klart några av favoriterna. Bruder fina figurer passar till alla leksaker från Bruder, det blir ju ännu roligare med en förare som kör leksaksfordonen. Sedan erbjuder vi även leksaksdinosaurier från massa roliga märken som 4D-Master, Dinosaur ERA, Jamara, Jurassic World, King Me World, Play Fun, Schleich, Sim Model Dinosaurs, Wing Crown och Zuro Robo Alive och andra märken. Vi har också dinosaurier ägg som innehåller dinosaurier som växer då äggen läggs i vatten. Leksaksdjur från Schleich, Kids Globe och Bruder mm. är även de extremt populära, vi har mängder med bondgårdsdjur, hästar, kossor och mycket mer. My Little Pony är ju en superpopulär leksak till barnen, ändå sedan de introducerades på marknaden har de varit jättepopulära. Köp dina leksaksfigurer på Leksakscity för snabb och säker leverans.

Bamsefigurer Bamse, Farmor och Katten, Nalle Maja, Brum, Teddy, Skalman, Lille Skutt, Vargen

Bamsebyn är en härlig klassisk leksak som verkligen är en fin leksak till barnen. Här kan man leka med sina favorit bamsefigurer i bamses underbara värld. Till Bamsebyn finns det mängder med fina figurer från Bamse som tex. Farmor, katten Janson och Husmusen, Reinard och krösus, Skalman och vargen med mera.

Figurer från Bruder

Här hittar du gubbar och kvinnor som leksaksfigurer, de passar till Bruders alla lesaker och är av hög kvalitet. Figurerna har rörliga ben, armar och kan vrida på huvudet, allt för en ännu mer och realistisk lek. Med vissa figurer medföljer olika tillbehör som pallar, truckar, skottkärror, vedklyvar, borrmaskiner, skidor mm. Sedan finns de i olika teman som brandmän, skidåkare, snowboardåkare och vägarbetare med mera. Polisfigurerna är väldigt fina med massa roliga tillbehör som batonger, handfängsel osv. Perfekt som tillbehör helt enkelt till Bruder.

Leksaksdinosaurier, dinosauriefigurer, ägg som kläcks i vatten och utgrävningskit

Dinosaurier är ju så himla roligt att leka med, särskilt den världskända Tyrannosaurus REX som också kallas för T-Rex. Leksakscity erbjuder dinosaurieleksaker från kända varumärken som 4D-Master, Dinosaur ERA, Jamara, Jurassic World, King Me World, Play Fun, Schleich, Sim Model Dinosaurs, Wing Crwon och Zuro Robo Alive. Alla dessa tillverkare gör dinosauriefigurer av bra och tåligt material och leksaksdinosaurierna håller hög kvalitet. Vissa av dem kan man röra på benen, armarna, huvudet och vissa dinosaurier har olika ljud- och ljusfunktioner. Vissa dinosaurier är vad man kallar interaktiva, de drivs på batteri och kan utföra olika rörelser och läten. En av de fräckaste dinosaurierna är så klart den radiostyrda T-Rexen från Jamara, en gul, orange och blå T-Rex med lysande ögon och ljudeffekter som ett vråååål! Alla dinosaurier är lika populära, det handlar mest om vilken typ av dinosaurie man vill ha och om man vill ha en med rörliga leder osv. Vi har ett stort och brett sortiment med leksaksdinosaurier för alla behov :). Sedan har vi även fräcka ägg, som man lägger i vatten och sedan kläcks det en dinosaurie, hur coolt som helst. Vill man leka panteolog och gräva fram dinosaurie fossiler så har vi massa skojiga utgrävningskit.

Gosedjur och interaktiva mjukdjur

Här finns mysiga nallar och mjukdjur som barnen kan hålla om och leka med. Dessa gosedjur är mjuka och goa. Det finns masor av olika djur så som katt, hund, kanin, björn, dinosaurie, apa med flera. Här finner du även gosedjur som är interaktiva. De kan interagera med barnen med hjälp av rörelser och ljud. På så sätt känns djuren nästan som verkliga och det blir en givande och rolig lek. Barnen kan ta hand om de söta djuren, leka med dem och ge dem mat med mera.

Leksaksdjur från Bruder, Kids Globe, Schleich mm.

Att leka med leksaksdjur är ju så himla roligt! Lekakscity erbjuder allt, nästan i alla fall :) inom leksaksdjur. Vi har hästar, kor, grisar, får, lamm, tuppar, höns och mycket mer. Sedan har vi så klart även hundar, katter, kaniner, fåglar och många andra fina djur. Dessa djur passar utmärkt till Kids Globe, Bruder, Micki, Siku och Schleich lantbruksbyggnader som bondgårdar, häststall mm. Leksaksdjuren har väldigt fina detaljer och är omsorgsfullt målade i de rätta färgerna. Vissa djur kommer med tillbehör som staket, ryttare, kaninbur, hundkoja mm. En del hästar från Schleich har en ryttare, sadel, mm. Vissa hästar har även ett hästtäcke som tillbehör. Alla leksaksdjur och bondgårdsdjur är lika populära, det handlar mest om vad man vill köpa. Hästar finns i en hel uppsjö av färger, likaså bondgårdsdjuren. 

My Little Pony som också kallas för MLP

En riktig klassiker inom leksaksfigurer och ponys är så klart, My Little Pony. Leksakscity har valt att satsa stort på detta varumärke för att det är en av barnens absoluta favoritleksaker. Dessa fina ponys kommer ofta i olika färger och en del har väldigt fina tillbehör. Det finns dessutom slott och andra skojiga saker man kan köpa till sin pony. Vi har den äldre modellen av pony som kallas för Retro, en härlig pony som den såg ut när dessa ponys lanserades för första gången. På Leksakscity hittar du även Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Princess Cadance, Prinsess Celestia, Rainbow dash, Rarity, Songbird Serenade, Twilight sparkel och många fler roliga My Little Pony figurer. Vissa av dem drivs med batterier och kan ge ifrån sig olika ljud och en del har blinkfunktioner med ljus med mera.  Köp MLP på Leksakscity.se för snabb leverans :)

Pippi Långstrump figurer och Villekulla huset

På Leksakscity hittar du hela Mickis sortiment kring Pippifigurer. De är verkligen superfina leksaker där man kan leka med dem som de är och ännu roligare blir det om man har Pippis hus, Villekulla eller Hoppetossa skeppet. Det finns figurer som Dunder Karlsson, Tommy och Annika, Pippis häst Lilla Gubben, Pippis pappa och pirater. Som tillbehör till Pippihuset finns även möbler, man måste ju möblera så det blir fint :). Pippifigurer är helt perfekt som födelsedagspresent, julklapp med mera. Små billiga leksaker för snabb leverans.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

0 kr - 1800 kr

Rekommenderad ålder (från)

0 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 637 artiklar
Visar 1 - 48 av 637 artiklar