• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Doktorsset

Doktorsleksaker, doktorsväska och doktorskläder

Något som många barn tycker om är att leka doktor och leka sjukhus. De kan undersöka varandra eller sina dockor och gosedjur. De kan lyssna på hjärtat, undersöka öron och hals, titta med lampa i ögonen och kontrollera patientens reflexer. Sedan är det dags att ställa diagnos. Kanske har de feber el...

Doktorsleksaker, doktorsväska och doktorskläder

Något som många barn tycker om är att leka doktor och leka sjukhus. De kan undersöka varandra eller sina dockor och gosedjur. De kan lyssna på hjärtat, undersöka öron och hals, titta med lampa i ögonen och kontrollera patientens reflexer. Sedan är det dags att ställa diagnos. Kanske har de feber eller har brutit ett ben. Doktorn får rekommendera åtgärder. Kanske behöver patienten vila mycket eller få medicin i form av en spruta eller något annat. Vi erbjuder en mängd olika set och många av dem innehåller en doktorsväska som är full av doktorsleksaker och doktorstillbehör. Barnen brukar också tycka att det är roligt att klä ut sig och här finns kläder för sjuksköterska och och doktor. De kan då lättare gå in i rollen som vårdpersonal.

Andra roliga vårdlekar är att leka tandläkare och veterinär. Självklart har vi även set inom dessa yrken. Att undersöka och vårda djur och människor är roligt och barnen kan känna ansvar och känna att de gör ett viktigt jobb.

Visa eller dölj

Filter Visa eller dölj

Pris

50 kr - 350 kr

Rekommenderad ålder (från)

2 år - 4 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 27 av 27 artiklar
Visar 1 - 27 av 27 artiklar