• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Sminkhuvud

Sminkhuvud, stylinghuvud och leksakssmink

Här på Leksakscity har vi massor av fina sminkhuvuden, stylinghuvuden och olika lekset för att sminka och styla dockor och även sig själv om barnen har lust. Att leka med smink- och stylinghuvud är ett jättebra och framförallt väldigt roligt sätt för barnen att utforska sin kreativa och artistiska sida. ...

Sminkhuvud, stylinghuvud och leksakssmink

Här på Leksakscity har vi massor av fina sminkhuvuden, stylinghuvuden och olika lekset för att sminka och styla dockor och även sig själv om barnen har lust. Att leka med smink- och stylinghuvud är ett jättebra och framförallt väldigt roligt sätt för barnen att utforska sin kreativa och artistiska sida. Det finns ju så mycket man kan göra med dessa dockor och lekset. Både testa på att sminka och även göra vackra håruppsättningar, borsta dockans hår med mera.

Stylinghuvud och sminkhuvud

Sminkdockor och stylingdockor som kommer från välkända och populära varumärken så som Baby Born och Bayer. Även när det gäller hår är ju möjligheterna oändliga och det är verkligen bara ens fantasi som sätter gränserna. Man kan föna, platta och locka håret på olika sätt. Ska dockan ha håret uppsatt i en tofs eller en bulle? Helt uppsatt eller med håret halvt nersläppt? Kanske helt nersläppt med massa flätor i. Sedan kan man styla håret med olika söta klämmor, hårspännen och accessoarer, eller bara låta det vara helt naturligt. Som sagt - möjligheterna är oändliga. Blir man inte nöjd är det ju bara att börja om. Låt fantasin flöda.

Under denna kategori finner du sminkhuvud och stylinghuvud. Med flera av dem medföljer leksakssmink, håraccessoarer med mera. Det finns även set med fler håraccessoarer så som klämmor, hårborste, leksaksplattång med mera som tillbehör.

Leksakssmink

Här finner du leksakssmink som barnen kan använda både på sin sminkdocka, stylingdocka och på sig själv när de vill göra sig lite extra fina till ett kalas eller kanske maskerad. Att testa på att sminka sig är något som brukar vara spännande och roligt för barnen. Vi erbjuder flera fina kit med massor av roligt smink så som rouge, ögonskugga, nagellack med mera.

Här finner du även sminkbord och leksakssminkväska från Tooky Toy. Dessa innehåller inte riktigt smink utan leksakssmink som är gjort av trä.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 600 kr

Rek. ålder

3 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 17 av 17 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 17 av 17 artiklar