• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Schleich Häststall

Häststall, stallinredning och stalltillbehör från Schleich

För barnen som gillar hästar är detta himmelriket. Vi erbjuder varumärket Schleich breda sortiment av leksakshästar, häststall, stallinredning, stalltillbehör, hästhagar och massor av set med allt som kan behövas till barnens leksakshästar. Här finns lyxiga ridcenter, stall 42195  och h...

Häststall, stallinredning och stalltillbehör från Schleich

För barnen som gillar hästar är detta himmelriket. Vi erbjuder varumärket Schleich breda sortiment av leksakshästar, häststall, stallinredning, stalltillbehör, hästhagar och massor av set med allt som kan behövas till barnens leksakshästar. Här finns lyxiga ridcenter, stall 42195  och hästgård med hus och stall. Dessa set innehåller allt man kan tänka sig inom hästutrustning. Det är verkligen detaljrika set med massor av tillbehör. Från Schleich finns också ridskola, hästbox med eller utan hage, flera roliga tävlingskit, tvättplats för hästar, hästhagar, lekmatta med mera.

I dessa set medföljer ett flertal roliga tillbehör för lek med hästar och självklart kan det kombineras med andra set och tillbehör så blir samlingen bred och superrolig att leka med. Barnen kan välja ut sitt favorit stall och sina favorittillbehör och sedan bygga upp en hel ranch och hästgård. Detta är en superrolig lek där fantasin får flöda och barnen får ta hand om hästarna genom att leka att de ger dem mat, vatten, ryktar, tvättar dem, rider och har superroligt tillsammans.

Vi har en mängd olika leksakshästar som kan beställas som tillbehör. Vi har också ett brett utbud av traktorer, traktorredskap, stalltillbehör, hästtillbehör, hästfoder med mera som kan beställas som tillbehör och användas till dessa fina hästleksaker.

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 1500 kr

Rek. ålder

3 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 33 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 33 artiklar