• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Pinkie Pie

Pinkie Pie My little pony figurer

Pinkie Pie är en av huvudkaraktärerna i serien My little pony Vänskap är magisk. Hon kommer från staden Ponyville och är en jordponny. I Ponyville är jordponny den vanligaste sortens ponny. De saknar förmåga att flyga och att använda magiska trollformler, men de har andra mycket viktiga förmågor. De är mer fysis...

Pinkie Pie My little pony figurer

Pinkie Pie är en av huvudkaraktärerna i serien My little pony Vänskap är magisk. Hon kommer från staden Ponyville och är en jordponny. I Ponyville är jordponny den vanligaste sortens ponny. De saknar förmåga att flyga och att använda magiska trollformler, men de har andra mycket viktiga förmågor. De är mer fysiskt starka och har en förmåga att bruka jorden och sköta om växtlighet och djur. De har en förmåga att få växter att växa sig starka och att ta hand om djur.

Hon har rosa kropp och även rosa man. Hon jobbar som konditor samt bagare och är så duktig på att baka. Denna ponny är glad, busig, utåtriktad, energisk och tycker om att umgås med andra ponnys. Under hennes uppväxt var det inte mycket glädje och skratt, därför vill hon ta igen det nu och ställer gärna till med fest för sina vänner. Då sjunger hon och spelar instrument. Nu är hennes viktigaste element att skratta. Alla ponnys har ett eget cutie-mark, ett märke som visar deras personlighet. Denna ponny har tre blå och gula ballonger.

Nedan finns Pinkie Pie i många olika utföranden. Exempelvis My little pony sparkle and shining skirt. Här har Pinkie Pie en såå häftig kjol som kan snurra! Det medföljer också snygga accessoarer. My little pony Shining friends Pinkie Pie är en ponny som verkligen visar att vänskap är magiskt. När hon möter andra ponnys ur kollektionen Shining Friends kan hon nämligen lysa genom att ge ifrån sig ett vackert rosa sken! Ett annat exempel på vad som finns i vårt breda sortiment är Swimming sea pony Hasbro, en havsponny som kan simma med sin fena. Hon kan ta sig fram i vatten på riktigt genom att sprattla med fenan. Ta med henne till sjön, havet eller badkaret för en rolig badstund tillsammans.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 750 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 13 av 13 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 13 av 13 artiklar