• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Rarity

Ponnyfiguren Rarity från My little pony

Rarity är en enhörningsponny som jobbar som modedesigner och sömmerska i Ponyville. Hon ger gärna sina vänner råd om kläder och hon är en konstnärssjäl med blick för skönhet. Hon gör alltid sitt yttersta för att hennes kunder ska bli nöjda med hennes kreationer, oavsett hur lång tid hon behöver lägga. Ibla...

Ponnyfiguren Rarity från My little pony

Rarity är en enhörningsponny som jobbar som modedesigner och sömmerska i Ponyville. Hon ger gärna sina vänner råd om kläder och hon är en konstnärssjäl med blick för skönhet. Hon gör alltid sitt yttersta för att hennes kunder ska bli nöjda med hennes kreationer, oavsett hur lång tid hon behöver lägga. Ibland händer det dock att de inte blir nöjda och Rarity blir mycket ledsen om något kritiserar hennes verk. Rarity vill gärna inte smutsa ner sig i onödan men är dock långt ifrån ytlig då hon vill hjälpa sina kunder att få fram och utstråla sin inre skönhet. Hennes främsta egenskap är att hon är generös. Hon har också ett brett ordförråd och kan verkligen formulera sig på ett sofistikerat sätt. Hon är en av de sex huvudkaraktärerna i serien My little pony. Hon vill gärna ha det fint runt omkring sig och städar gärna. Rarity är en vackert vit ponny med lila man och blå ögon. Hennes cutie-mark är tre skimrande diamanter.

Som sagt så tycker Rarity verkligen om skönhet och nedan finns ett perfekt skönhets-set. My little pony Magical Salon Rarity är ett set där du förutom ponnyn får härliga accessoarer och produkter för hårstyling så att du kan hjälpa Rarity att göra sin man extra fin. Det medföljer bland annat en kam, en leksakslocktång och fina hårspännen.

Det finns också ett mode-set nämligen My little pony Fashion Snap-On. Det ingår en Rarity-ponny med kläder som är enkla att sätta dit. Kläderna är verkligen något extra. Nu är hon redo för en ståtlig maskerad eller fest. Hon tycker också mycket om att gå på spa och att skämma bort sig själv med en lugn stund i badet. Därför finns My little pony Undersea Spa Rarity. Här ingår det ett härligt undervattensbadkar, spegel, hårfön och mycket mer.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 750 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 9 av 9 artiklar