Barbie Make Up Beauty Set CFB55

Barbie Make Up Beauty Set CFB55. Här kan Barbie sminka sig och fixa till håret. Setet innehåller en fin liten väska, en bordsspegel, hårfön, handspegel, sminkborste, läpstift samt en puderdosa. Roliga tillbehör till dina Barbiedockor.

Mer detaljer

22 objekt

69 kr

I LAGER - Leveranstid: 3-5 dagar
(Just nu något längre än normalt)

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Barbie

Visa eller dölj

Barbie och barbiedockor är ett av världens kändaste varumärken för dockor. Det var Ruth Handler som skapade Barbie under slutet 1950 talet. Det var Ruth som fick iden till Barbie då hennes dotter hellre lekte med klippdockor är med vanliga dockor. Barbiedockan är uppkallad efter hennes dotter Barbara, som de kallade för Barbie. Deras son hette Ken och därför kallas de manliga Barbiedockorna för Ken. Hos oss på Leksakscity hittar du ett av Sveriges största utbud av Barbieleksaker.

Gå till Barbie
Beskrivning

Barbie Make Up Beauty Set CFB55. Här kan Barbie sminka sig och fixa till håret. Setet innehåller en fin liten väska, en bordsspegel, hårfön, handspegel, sminkborste, läppstift samt en puderdosa. Perfekt när de ska ut och äta en middag på kvällen och vill piffa till sig lite extra :-). Flera av tillbehören har en ögla som gör det lättare för Barbie att hålla i sakerna.


Rek. ålder från: 3 år.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)20
Bredd (mm)20
Vikt (kg)100
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo

15 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: