Tooky Toy Byggklossar i trä med djungeltema 135 delar

Tooky Toy Byggklossar i trä med djungeltema 135 delar. Ett superroligt byggset för barnen där klossarna har alla möjliga olika färger, former och mönster. Vissa av klossarna föreställer till och med djur och växter man kan hitta i djungeln. Bygg en bro över floden och hjälp djuren att ta sig över. En annan rolig sak är att lekplattan är ett pussel. Längd: 20 cm.

Mer detaljer

9 objekt

349 kr

I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Det här roliga setet med byggklossar från Tooky Toy är tillverkat i trä, vackert målat och innehåller hela 135 delar. Här finns alltså massor av möjligheter att bygga och leka. Klossarna har olika färger, former och mönster vilket ger mängder med alternativ när barnen bygger sin djungel. Vissa av klossarna föreställer till och med djur och växter man kan hitta i djungeln. En annan rolig funktion, är att lekplattan är ett pussel, vilket gör att barnen också har extra kul då de ska bygga ihop lekplattan.
 

Rek. ålder från: 3 år.
 

Storlek
- Längd: 20 cm.
- Bredd: 20 cm.
- Höjd: 30 cm.

Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

8 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: