Dockvagn och Sulky Glorious till dockor

Rek. ålder från: 3

Multivagn. Dockvagnen där du får två vagnar till priset av en. Enkelt att ställa om dockvagnen och få en sulkyvagn.

Mer detaljer

30 objekt

799 kr

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

LeksaksCity

Vårt egna märke heter helt enkelt Leksakscity. Vi ser noga ut vilka produkter som ska säljas under vårt varumärke. Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker vi tittar på. Vi erbjuder bland annat träleksaker, gunghästar, leksaksfordon och mycket mer under vårt egna märke. Maila oss gärna om du har förslag på någon rolig leksak. Vill du bli återförsäljare för LeksaksCity? Kontakta oss för mer information.

Läs mer

Denna dockvagn är en riktig lyxvariant. Kalla den dockvagnarnas Rolls-Royce om du vill. Kraftig förstärkt ram, kraftigt tyg. ledbara hjul, ställbart handtag som är mjukt och skönt, men det som ger dockvagnen dess unika egenskaper är att den är ställbar du får två vagnar i en.

Rek. ålder från: 3 år

Du kan enkelt justera dockvagnen så att det blir en sulky att köra runt med. Tröttnar barnen på detta, justera den igen och få vår klassiska liggvagn med sufflett. En dockvagn med unika egenskaper. Barnens älsklingsvagn som de genast vill köra iväg sina dockor i. Under vagnen finns en praktisk föraringskorg där tillbehör kan läggas under leken.

En kvalitetsdockvagn från Leksakscity.

Härligt rosa/lila tyg.

Mått på dockvagnen är: 45x36x63cm (lxbxh).

Material som används på denna dockvagn är plast, metall och textil. Givetvis är den godkänd enligt CE-standard och uppfyller svenska säkerhetskrav.

Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)535
Bredd (mm)355
Höjd (mm)630
MaterialMetall, plast, bommul, polyester, EVA-skum
Vikt (kg)3,7kg
FärgRosa, lila, grå
BruksanvisningSvensk manual

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Kundbilder

10 andra produkter i samma kategori