Barbie Dreamtopia Dream Magic Jewel Mermaid Sjöjungfru FJC92

Barbie Dreamtopia Dream Magic Jewel Mermaid Sjöjungfru FJC92, en helt underbar docka med sjöjungfrudräkt. Hur kul som helst att leka med och barnen verkligen gillar denna docka. Hon har en vacker sjöjungfrufena som går att vicka på. Hon kan simma i vatten på egen hand. Höjd: 30 cm.

Mer detaljer

24 objekt

229 kr

I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Barbie

Visa eller dölj

Barbie och barbiedockor är ett av världens kändaste varumärken för dockor. Det var Ruth Handler som skapade Barbie under slutet 1950 talet. Det var Ruth som fick iden till Barbie då hennes dotter hellre lekte med klippdockor är med vanliga dockor. Barbiedockan är uppkallad efter hennes dotter Barbara, som de kallade för Barbie. Deras son hette Ken och därför kallas de manliga Barbiedockorna för Ken. Hos oss på Leksakscity hittar du ett av Sveriges största utbud av Barbieleksaker.

Gå till Barbie
Beskrivning

Barbie Dreamtopia Dream Magic Jewel Mermaid Sjöjungfru FJC92, en helt underbar docka med sjöjungfru dräkt. Hur kul som helst att leka med och barnen verkligen gillar denna docka. Man kan så klart leka med den i vattnet. Om man har badkar hemma, eller i havet, i sjön eller om man har pool hemma så är det ju extra kul.

Dockan har väldigt fina detaljer. Ett vackert diadem i form av juveler, ett underbart halsband med röda diamanter och så har dockan ett vackert blått hår. Hon är klädd i blått och silver med ett linne samt en vacker sjöjungfrufena.

Fenan kan vickas upp och ned vilket gör att den kan röra sig i vattnet när man drar dockan framåt genom vågorna.

Dockan har rörliga leder i höft, huvud och axlar.

Rek. ålder från: 3 år.

Storlek
- Djup: 3 cm.
- Bredd: 4 cm.
- Höjd: 30 cm.
- Vikt: 0,2 kg.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)5
Bredd (mm)8
Vikt (kg)213
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo
11 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: