-15%

Ny
Leksakskök Happy med tillbehör
Leksakskök Happy med tillbehör

Leksakskök Happy med tillbehör

Leksakskök Happy med tillbehör. Det medföljer massa fina tillbehör som grönsaker, sked, gaffel, kniv och skärbräda. Härlig design med en rund mjuk design. Skärbrädan och köksredskapen kan placeras i bakändan på köket, praktiskt och snyggt. Det låster då man vrider på vreden till spisplattorna. Höjd: 55 cm. Längd: 85 cm.

Mer detaljer

40 objekt

764 kr

899 kr

Du sparar 135 kr Kampanj gäller t.om. 30 mars
I lager

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke LeksaksCity

Visa eller dölj

Vårt egna märke heter helt enkelt Leksakscity. Vi ser noga ut vilka produkter som ska säljas under vårt varumärke. Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker vi tittar på. Vi erbjuder bland annat träleksaker, riddjur, leksaksfordon och mycket mer under vårt egna märke. Mejla oss gärna om du har förslag på någon rolig leksak.

Gå till LeksaksCity
Beskrivning

Leksakskök Happy med tillbehör. Hög kvalitet och modern design! Det medföljer massa fina tillbehör som grönsaker, sked, gaffel, kniv och skärbräda. Härlig design med en rund mjuk design. Skärbrädan och köksredskapen kan placeras i bakändan på köket, praktiskt och snyggt. Vid diskhon i stål finns en blå detalj för kallvatten och en röd detalj för varmvatten. Det sitter tre stycken vred till spisen, med ett motstånd i då man vrider på dem och de ger även ifårn sig ett ljud, för en bättre känsla.

Man kan även öppna och stänga ett skåp under diskhon och man kan även leka att det är en ugn under spisen, med ett hjärta som mönster i dörrluckan. Diskhon är löstagbar om man vill tvätta rent den osv. Tre stycken målade ytor som symboliserar spisplattor.

Rek. ålder från: 3 år

Material
Tillverkat i massivt trä samt MDF ger ett mycket hållbarr leksakskök.

Storlek
- Längd: 85 cm.
- Höjd: 55 cm.
- Djup: 30 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)850
Höjd (mm)550
Djup (mm)300
MaterialMassivt trä samt MDF
Diskussion
Recensioner
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Kundbilder

15 andra produkter i samma kategori