Lundby Dockhus Creative

Creative Lundby dockhus är ju såååå populärt! Välkommen hem till dockskåpet Lundby Creative - ett lekfullt hus för fantasifull lek! Möbler och dockor säljs separat. Alla dockhustillbehör som tex. soffor, dockor, stolar, kök etc. finns att köpa som tillbehör.

Mer detaljer

6 objekt

449 kr

499 kr

Du sparar 50 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 4

Varumärke Lundby

Visa eller dölj

Lundby Dockhus måste vara ett av Sveriges mest kända dockhus någonsin. Vem har inte hört talas om Lundby Dockhus? Har ju funnits sedan urminnes tider.

Gå till Lundby
Beskrivning

Välkommen hem till dockskåpet Lundby Creative - ett lekfullt hus för fantasifull lek! I det här dockskåpet står din egen kreativitet i centrum. Här finns gott om plats för dina egna idéer, inredning och pyssel.

Rek. ålder från: 3 år

Hur vill du ha det? Och vilka bor i ditt dockskåp? I dockskåpet Lundby Creative kan du ta bort bakväggarna och på så vis leka i huset från två håll. Bakväggarna i de två nedersta rummen kan du vända och får då nya tapeter i rummen på bottenplanet. Du får också ett ark med roliga stickers som du själv kan dekorera ditt hus med.

De går lätt att både fästa och flytta så du lätt kan ändra om i ditt eget hus. Tapeterna är designade av Kreativa Karin som älskar pyssel. De går i ljusa pastellfärger och lekfulla mönster. Möbler och dockor säljs separat.


Alla dockhustillbehör som tex. soffor, dockor, stolar, kök etc. finns att köpa som tillbehör.

Storlek
Längd: 70 cm
Höjd: 39 cm
Djup: 26 cm
Vikt: 3,6 kg

Datablad
Rek.ålder fr. år4
Längd (mm)700
Bredd (mm)260
Höjd (mm)390
Vikt (kg)3,6
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo6 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: