Smoby Dockvagn Kombi Smoby Dolls Pram Quinny 3-In-1

Smoby Dockvagn Kombi Smoby Dolls Pram Quinny 3-In-1. Tre funktioner i ett. Barnvagn, sulky och babyskydd. Rolig leksak med dockor för barnen.Dockvagnen har tystgående Swivelhjul. Ergonomiskt handtag. Passar till dockor med max längd 42 cm.

Mer detaljer

43 objekt

649 kr

699 kr

Du sparar 50 kr
I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Smoby

Visa eller dölj

Smoby Toys tillverkar mängder med fina leksaker till barn. Deras dockvagnar är särskilt omtyckta och är verkligen av toppkvalitet. De är specialiserade på utomhusleksaker, leksaksmöbler, gåcyklar, leksakskök och mängder med andra lektillbehör. Företaget startade redan 1924 i Lavans les Saint Claude i Frankrike. De har en supermodern leksaksfabrik i Frankrike på hela 40 000 kvadratmeter! Alla deras leksaker följer alla hårda riktlionjer och lager som tex. CE, GS och andra regler kring leksaker.

Gå till Smoby
Beskrivning

Smoby Dockvagn Kombi Smoby Dolls Pram Quinny 3-In-1. En leksak till dockor, som kan användas på hela tre olika sätt för att passa in vid olika tillfällen och täcka flera behov. Dockvagnen har tystgående Swivelhjul. Ergonomiskt handtag. Passar till dockor med max längd 42 cm.

En dockvagn i rosa, svart och vitt. Rejäl med fyra hjul, förvaringsutrymme nedtill och uppdragbart skydd som skyddar dockan mot sol, väder och vind. I detta läge ligger dockan mot en som kör så barnet ser dockan hela tiden.

Dockvagnen kan även bli en sulky. Det är en smidig vagn som är bra vid promenader. Dockan är nu vänd bort mot den som kör så att dockan kan titta på allt fint i naturen runt omkring på promenaden.

För det tredje kan leksaken användas som babyskydd. I detta läget kan dockan ligga skönt i skyddet medan barnen bär babyskyddet med hjälp av handtaget på ovansidan.

Rolig leksak som erbjuder variation för barnen. Dockvagn med tre funktioner gör att barnen kan leka med den länge.

Docka ingår ej.

Rek. ålder från: 3 år.

Storlek
- Längd:
- Bredd:
- Höjd:

Datablad
Rek.ålder fr. år3
BatterierNej
Längd (mm)30
Bredd (mm)15
Vikt (kg)3000
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

3 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: