Tooky Toy Leksakskök Bella

Leksakskök Bella är ett härligt leksakskök tillverkat i trä. Köket är träfärgat med vita luckor. Köket har många tillbehör som barnen älskar att leka med. Här kan barnen laga god mat och baka och sedan bjuda över några gäster för att smaka. De fina detaljerna gör att köket känns verklighetstroget och superkul att leka i. Höjd: 62,8 cm.

Mer detaljer

48 objekt

699 kr

I LAGER
Beställ senast den 16 december för leverans innan julafton. Vi skickar varje dag, men risken finns att det inte hinner fram om du beställer efter den 16 december.

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Tooky Toy

Visa eller dölj

Tooky Toy är ett väldigt stort och känt märke som finns över hela världen. De tillverkar kvalitetsleksaker i framförallt trä. De samarbetar enbart med stora seriösa aktörer och har valt att arbeta med oss på Leksakscity. Vi har ensamrätten på detta varumärke i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

Gå till Tooky Toy
Beskrivning

Leksakskök Bella är ett riktigt underbart leksakskök, minikök tillverkat i trä. Leksaksköket är naturfärgat med vita luckor. Enkelt att använda och barnen älskar att leka med mat och vara små kockar. Miniköket har 2 kokplattor, ugn och förvaringsskåp.

Många tillbehör medföljer. Bland annat gryta och stekplåt, slev och trägaffel, salt och pepparkar. Allt givetvis tillverkat i högkvalitativt trä.

På väggen bakom köket finns en klocka så barnen kan leka att de ställer tiden så att inte maten bränns i ugnen.  Det finns även en fin tomatplanta målad på väggen, så de kan använda färska tomater i sin goda mat.

Rek. ålder från: 3 år.
 

Material
- Enträ, MDF, Plywood, Furu.


Storlek:
- Höjd: 62,8 cm.
- Djup: 30 cm.
- Bredd: 52 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)520
Bredd (mm)300
Höjd (mm)628
MaterialEnträ, MDF, Plywood, Furu
BruksanvisningSvenska, Engelska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Produktvideo

4 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: