Minikök Izabelle med ugn, diskho och tillbehör Woodi World Toy

Minikök Izabelle med ugn och diskho. Minikök i trä och en diskho i stål som kan tass loss om man vill rengöra den. Det medföljer även massa finna köksredskap som tex. ägg i trä, slevar, grytor, en klocka med mera och en grythandske i tyg. Höjd: 70 cm.

Mer detaljer

15 objekt

844 kr

1 299 kr

Du sparar 455 kr
I LAGER - Leveranstid 1-3 vardagar

Din beställning skickas idag om du beställer inom:

Dela
Rek. ålder från: 3

Varumärke Woodi World Toy

Visa eller dölj

Woodi World Toy har väldigt fina leksaker i trä. De tillverkar bland annat leksakskök, dockhus och leksaksmat med mera. Fina leksaker som håller i längden och som har många fina funktioner.  Kvalitet, pris och funktion är tre viktiga saker som de står för.  Leksakerna håller en hög kvalitet, finurliga funktioner så barnen tycker det är roligt att leka och produkterna är dessutom prisvärda. Deras leksakskök och dockhus är extra populära och säljs över hela världen.

Gå till Woodi World Toy
Beskrivning

Minikök Izabelle är en härlig klassiker, ett leksakskök i trä. Härlig röd och vit färg som gör att det passar in i de flesta hem. Till miniköket medföljer även tillbehör som stekspade, klocka och kastruller. Saamtliga tillbehör är tillverkade i trä. Även en liten grytvante i textil samt ägg i trä medföljer.

Barnen verkligen gillar att leka med leksakskök och det kommer snabbt bli den leksak, möbel som används mest i barnrummet. Den härliga designen och höga kvaliteten gör också att miniköket kommer finnas med under många år framöver.

Rek. ålder från: 3 år.

Storlek:
- Höjd: 70 cm.
- Djup: 30 cm.
- Bredd: 58 cm.

Datablad
Rek.ålder fr. år3
Längd (mm)580
Bredd (mm)300
Höjd (mm)780
MaterialMassivt trä samt MDF
Vikt (kg)6,5kg
BruksanvisningSvenska
Diskussion
Frågor (0)

Det finns inga frågor just nu


Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
Ställ en fråga
Göm formulär

Kundbilder

7 andra produkter i samma kategori

Kunder som köpt denna produkt köpte också: