• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt 49 kr upp till 299 kr. 59 kr 300-998 kr.
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Lastbilar Radiostyrda

Radiostyrd lastbil som leksak till barn från märken som Jamara och Amewi

Radiostyrda lastbilar är superskojiga att leka med. Barnen kan köra sand, jord, grus eller varför inte köra lite legobitar om de leker inomhus. RC lastbilar från Jamara, Amewi och andra märken som Leksakscity erbjuder är roliga att köra för de har ljudfunktioner, LED lam...

Radiostyrd lastbil som leksak till barn från märken som Jamara och Amewi

Radiostyrda lastbilar är superskojiga att leka med. Barnen kan köra sand, jord, grus eller varför inte köra lite legobitar om de leker inomhus. RC lastbilar från Jamara, Amewi och andra märken som Leksakscity erbjuder är roliga att köra för de har ljudfunktioner, LED lampor, höj- och sänkbart flak som regleras med handkontrollen med mera. Att leka med radiostyrda lastbilar blir mer verklighetstroget än leksakslastbilar som inte är radiostyrda, eftersom de kan köras på avstånd och barnen kan styra lastbilen som de vill. Vi har många RC lastbilar i sortimentet och alla är lika roliga att leka med. Det finns lastbilar för olika användningsområden. Om man är ute efter en lastbil med extremt hög prestanda och högsta kvalitet, ja då ska man köap en radiostyrd lastbil från märket Amewi.

Radiostyrd lastbil med trailer

När det är dags att förflytta arbetsfordon mellan olika arbetsplatser, då kan barnen använda sig av en lastbil Mercedes Arocs med trailer. Här kör barnen enkelt upp en grävmaskin, en hjullastare eller något annat arbetsfordon. Det roliga med denna RC lastbil är att den har så många roliga funktioner. Stödben kan fällas ner och upp vilket är bra vid av- och pålastning. Trailern kan kopplas av och det görs med handkontrollen! Man kan även fälla ner och upp rampen baktill. Dessutom har den radiostyrda lastbilen motorljudfunktioner och LED Lampor, hur coolt som helst!

Radiostyrd tipplastbil

Vill barnen köra och lasta grus, lera, jord, gräs, träpinnar, stenar med mera under utomhusleken så finns det en radiostyrd lastbil med tippflak. Flaket kan fyllas med en radiostyrd grävmaskin eller med en annan leksaksgrävmaskin från Bruder. Sedan är det bara att köra iväg och tippa på önskad plast.

Radiostyrd brandbil

Sedan har vi även en superfräck brandlastbil, en Mercedes Antos från Jamara där barnen kan fylla en behållare med vatten. Vattnet kommer därefter ut i en slang med ett pistolhandtag, hur kul är inte det! Att leka brandman och släcka bränder, är ju så himla roligt.

Radiostyrd soplastbil

Vill man leka sopgubbe :-) och köra och tömma sopor, då är ju den radiostyrda Mercedes Antos lastbilen ett givet val. Här kan man tippa upp flaket, koppla på en soptunna och sedan köra upp flaket igen för att tömma soptunnan. När flaket är fullt med soppor, ja då är det bara att köra till tippen och tömma lasset och sedan ge sig ut på en ny upphämtningsrunda.

Radiostyrd cementlastbil

Om barnen vill leka att de kör betong så kan de köra en betonglastbil. Betongbehållaren kan fyllas med tex. sand, jord, vatten eller småstenar. Sedan kan barnen snurra på behållaren med en knapp på handkontrollen, då rinner innehållet ut genom en avtappningsramp. En superrolig leksakslastbil för byggarbetsplatsen, utan cement blir det ju inte lätta att bygga :-)

Radiostyrd kranlastbil med kran

När man ska flytta på saker som stockar, pallar, byggnadsmaterial eller något annat roligt, då kommer en kranlastbil väl till passa. Dessa lastbilar har en utskjutbar kran och en krok i en vajer. Så det är bara att ställa lastbilen stabilt, köra ut kranen, koppla på med kroken och sedan höja upp lasten. En rolig RC lastbil då man leker att man är på ett brobygge eller vägbygge.

Radiostyrd trailer med sportbil

Ska man transportera bilar från fabriken till en bilsäljare, då kan man använda sig av en RC leksakslastbil Mercedes Actros. I paketet får man både en lastbil med trailer och en cool Mercedes AMG GT sportbil. Ett komplett paket för den lilla lastbilschaffören.

Radiostyrd lastbil Scania från Siku har utgått

Siku har en väldigt fin radiostyrd lastbil av fabrikatet Scania. Den är mestadels tillverkad av stål med vissa plastdetaljer och håller en hög kvalitet. Den styrs via 2,4 Ghz för störningsfri körning. RC lastbilen har mycket fina detaljer och är tillverkad efter original ritningarna från den verkliga Scania lastbilen. Siku har även radiostyrda grävmaskiner och traktorer i deras sortiment. Det roliga är att man kan köra flera leksaksfordon samtidigt, tack vare 2,4 Ghz. Med denna lastbil kan man lasta grus, jord eller nåt annat. Inomhus kan man köra legobitar, byggklossar med mera. Siku radiostyrd lastbilen har utgått. 

Radiostyrda militärlastbilar och gröna leksakslastbilar som leksaker

Dessa leksakslastbilar från Amewi håller en mycket hög kvalitet. De har många funktioner, utrustning och detaljer. Barnen kan leka med de gedigna fordonen och många vuxna har dessa fordon som samlarobjekt då de är så välgjorda och lika originalen. Militärbilarna och militärlastbilarna finns i flera prisklasser så att ni kan välja en som passar för just er. Amewi Radiostyrd US Lastbil 6WD Transporter är tillverkad efter amerikanska armens lastbilar och leksakslastbilen har LED-belysning, 6-hjulsdrift, gummibäck, 2,4 Ghz styrning och många fler funktioner. En jättehäftig militärbil är såklart Amewi Radiostyrd U.S Militärbil Desert Sand 4WD 1:10 som med sin fyrhjulsdrift kan ta sig fram i tuffare terräng. Den har LED-belysning, motorljud, gummidäck och massor av andra detaljer.

Läs mer

Filter

Pris

225 kr - 2700 kr

Rek. ålder

3 år - 8 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 16 av 16 artiklar