• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksmat

Ingredienser och leksaksmat

Här finner du ett flertal set med olika leksaksingredienser som barnen kan använda när de leker matlagning i sitt lekkök eller på sin leksaksspis. Med dessa råvaror och matvaror kan barnen även fylla upp kylskåpet och skafferiet i sitt leksakskök. Sedan kan de öppna kylskåpsdörren och fundera, hmm vad ska vi äta idag ...

Ingredienser och leksaksmat

Här finner du ett flertal set med olika leksaksingredienser som barnen kan använda när de leker matlagning i sitt lekkök eller på sin leksaksspis. Med dessa råvaror och matvaror kan barnen även fylla upp kylskåpet och skafferiet i sitt leksakskök. Sedan kan de öppna kylskåpsdörren och fundera, hmm vad ska vi äta idag tro? Endast fantasin sätter gränser för vad barnen kan laga i sin lek. Lite sånt och lite sånt och tillsist blir det säkert supergod mat som de kan bjuda på.

Vi erbjuder råvaror så som ägg, ett flertal olika drycker, kryddor, salladsset, ost- och charkbricka, ingredienser för bakning och flaskor med sådant som används i många maträtter så som olivolja, ketchup och senap. Olivoljan och andra flaskor kan stå och pryda hyllorna i barnens leksakskök. Det ser ut nästan som i ett riktigt kök.

Här finns också Kids Concept Matvaror med kasse i bomull. Med detta kit kan barnen leka att de är i affären och handlar mat och sedan kommer de hem med matkassen full av smarriga råvaror som de kan laga mat med.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 650 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 18 av 18 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 18 av 18 artiklar