• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

8km/h-20km/h

Radiostyrda bilar till barn i skala 1:14 som är ca 30 centimeter långa från märket Jamara

Här kan du köpa radiostyrda bilar till barn som är av större storlek, de är ca 30 centimeter långa och har ofta LED-Lampor både fram och bak. Detta är verkligen superfina radiostyrda bilar av hög kvalitet till barnens lek eller som samlarbil till vuxna. Med skalan 1:14 så är de 14 gånger mindre än de verkliga bilarna. Flertalet av dessa härliga radiostyrda bilar är tillverkade av kvalitativa märket Jamara. Sportbilarna har mer slätt däckmönster och dessa bilar är ofta ganska låga vilket gör att de passar utmärkt att köra på mer slätt underlag. Däcken har god väghållning och de lämpar sig för körning på asfalt, betong och andra mer släta underlag. Med en toppfart runt 10 kilometer i timmen så får man barnen rolig körupplevelse. Bilarnas chassi är av stöttålig plast för att tåla att man krockar med dem och för att enkelt kunna tvätta av bilarna om de blir lite smutsiga. Dessa RC-Bilar har också ofta en hjulinställning under bilen, vilket är så man kan justera hjulen något. Ibland när man kört in i något kan hjulen dra lite snett och det löser man enkelt genom att vrida på en spak under bilen. När man vrider på spaken så justeras framhjulen, sedan är det bara att testa och köra bilen och ställa in framhjulen tills den går rakt igen.

En snygg och grymt populär RC Bil är Bugatti Chiron

Bugatti är verkligen en superhäftig radiostyrd bil i en urläcker design med fina detaljer. Dessa bilar är inte alltid lika lätt att köpa var som helst, för de är lite mer ovanliga leksaksbilar. Som tur är har Leksakscity flertalet färger av denna fräcka radisotyrda bil med lysen både fram och bak. Man styr enkelt bilen med medföljande coola handkontroll som ger en härlig körglädje. Köp en Bugatti RC Bil så blir både du och barnet nöjda. Vi har dessutom bra priser på dessa leksaksbilar.

Ferrari som radiostyrd leksaksbil är så klart en klassiker

Hos Leksakscity hittar du flera modeller av det berömda sportbilsmärket Ferrari. Den mest populära leksaksbilen är den radiostyrda Ferrarin som kallas för LaFerrari. Med en unik kaross och design i en jätteläcker djup röd färg så är det inte så konstigt att just den Ferrarin är så himla populär. Bilen har också stötdämpare runt om på alla fyra hjulen, precis som den andra RC bilarna i skala 1:14 har. Om man vill leka med en riktig racingbil, då ska man välja en Ferrari F1, med låg markfrigång och släta racingdäck. Att leka Formel 1 förare tycker så klart barnen är jätteroligt. Dessutom så har den bilen massa fräcka dekaler runt om på bilen, vilken ger den ett tufft utseende. En gammal legendarisk Ferrarimodell är ju Ferrari F40. Den leksaksbilen vi erbjuder har en stor tuff bakvinge och uppfällbara lampor i huven, hur fräck som helst!

RC Bilar av märket McLaren är stilrena sportbilar i snygga färger

Radiostyrda sportbilar är ju alltid roligt att köra för barnen, men en McLaren P1 slår det mesta. Här kan man susa förbi grannens hus i svart läcker McLaren, eller kanske i en orange cool färg. McLaren är ett väldigt känt bilmärke från England och de tillverkar ofta denna supersportbil efter beställning. Dessa radiostyrda leksaksbilar har även de lampor som lyser där fram då man kör framåt och lampor som lyser baktill då man backar med bilarna. De har också gummidäck med bra mönster som är anpassat för att kunna ta kurvor i hög fart. Med topphastigheten på 10 km/h blir det en rolig racing dag där hemma.

Radiostyrda leksakssportbilar Bugatti Chiron kan du köpa till lågt pris på Leksakscity

Vi erbjuder radiostyrda Bugatti Chiron leksaksbilar, som är superfräcka bilar både i verkligheten och som leksaksbil. Den är snygg både invändigt och utvändigt med fina detaljer. Leksakscitys Bugatti RC bilar är officiellt licensierade och tillverkade ihop med Bugatti och leksaksmärket Jamara. Dessa radiostyrda leksaksbilar har LED-Lampor, snygg design och är detaljrika. Det fräcka är att man ser bilarna bra då man kör i mörker. För när bilen körs framåt så lyser lamporna fram och när man kör bakåt så lyser lamporna bak. De styrs via 40 Mhz eller via 2,4 Ghz. De bilarna som har 2,4 Ghz styrningsfrekvens, så kan flera personer köra var sin bil samtidigt, alltid kul att köra och leka med en kompis.

Billiga radiostyrda Bugatti Chiron bilar

Dessa radiostyrda bilarna är bland de mest populära RC Bilarna vi har i vårt sortiment. Dels för att de är så otroligt fina och dels för att vi har faktiskt väldigt bra priser på bilarna. Ni kan själva jämföra priserna på nätet, vi vet att vi har rätt pris på dessa bilar. Vi kan hålla låga priser för vi köper stora volymer av dessa radiostyrda bilar. Detta gör vi så klart för att våra kunder efterfrågar bilarna och att de säljs mycket. Leksaksbilarna köps oftast som födelsedagspresent, namnsdagspresent och som julklapp.

RC bilar med bra prestanda som offieciellt licensierade tillsammans med Bugatti

Barnen tycker alltid om att få en egen sportbil att leka med och särskilt dessa bilar som är licensierade med Bugatti. För de är så himla vackra och har en hög prestanda i förhållande till vad de kostar. Leksaksbilarna har en toppfart på ca 10 km/h och det ger en en rolig körglädje för barnen. Det är så klart roligast att köra utomhus, där man gasa på för fullt och sladda sig igenom kurvorna. Kör man inomhus får man verkligen se upp och styra snabbt, så man inte krockar in i en väg eller något :). Jamara är ett varumärke som är kända för sina RC leksaksbilar och de tillverkar bilar som håller som håller i längden. RC bilarna har en genomgående hög kvalitet och vi erbjuder dessa bilar till rätt priser för vi vill att ni som kund ska vara nöjda med ert köp hos oss.

Den riktiga Bugattin har otrolig motorkraft

I verkligheten har vissa Bugatti bilar ända upp till 1500 hästkrafter och de går från 0 till 100 meter på extremt låga 2,4 sekunder. När den verkliga bilen släpptes på marknaden så kostade den runt 24 miljoner svenska kronor, det är ganska mycket pengar om man säger så. Så vi snackar verkligen sportbilar i världsklass, Bugatti är en bil att räkna med både i verkligheten och som leksaksbil. Leksakscity erbjuder också batterier till dessa bilar, så bara att köpa till det sedan är det dags att ge sig ut och köra direkt då man får bilen. Radiostyrda bilar är så klart roligast på våren och sommaren, men på vinterhalvåret då det inte är snö ute kan man så klart också ge sig ut att köra. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, som det heter :). Alla Bugatti är lika fina och har likadan prestanda, så vilken du ska välja beror mest på vilken färg du vill ha. Okej, i med batterier och kör!

Radiostyrd Ferrari som leksaksbil

Radiostyrda bilar i form av en Ferrari är verkligen jättefina leksaksbilar som är officiellt licensierade tillsammans med sportbilstillverkaren Ferrari. Leksaksbilarna på Leksakscity kommer bland annat ifrån märket Jamara, som är kända för dess höga kvalitet och de bra priserna som deras leksaksbilar har. Dessa radiostyrda Ferrari har även lampor fram och bak. När man kör framåt lyser lamporna i fronten och när man backar så lyser lamporna där bak. En Ferrari är alltid en Ferrari, barn gillar så klart att leka med en radiostyrd Ferrari.

Enzo Ferrari hette skaparen till bilmärket Ferrari

Den klassiska röda färgen är nästan legendarisk och dess namn Ferrari är efter grundaren av bilmärket, grundaren hette Enzo Ferrari. Enzo startade sin karriär som racingförare för Alfa Romeo, sedan blev han återförsäljare åt Alfra Romeo. Det var år 1929 som han startade det egna racingstallet som han kallade Scuderia Ferrari. Sedan löpte allt bara på och nu är Ferrari ett av världens mest kändaste sportbilsmärke. Hos Leksakscity kan man hitta flertalet modeller av Ferrari tex. Ferrari F1, Ferrari LaFerrari, Ferrari 458 och även den klassiska Ferrari F40.

Radiostyrda Ferraribilar av hög kvalitet och med bra prestanda

Alla dessa radiostyrda bilar håller hög kvalitet och riktigt roliga att köra för barnen och även för vuxna. Barnen kan leka racingförare och gasa genom banor man bygger eller köra fort på raksträckor. Vuxna köper bilarna som samlarbilar, man kanske har en Ferrrai själv och vill ha sin Ferraribil även som en miniatyr i hyllan. Så man kan sitta och titta på "sin" bil inomhus året runt :). Den radiostyrda Ferrari F1 är en av de mest omtyckta, vem vill inte ha en egen superracingbil att leka med. Kör snabbt genom kurvorna och gasa ännu fortare på rakor. Bygg en egen bana på asfalten på gatan vid huset eller om man har en stor garageuppfart. Tävla med mamma, pappa, syskon, vänner, vem tar sig igenom banan snabbast. Det finns oändligt med saker man kan göra med en RC bil, köra på bana, bygga hoppa och hinder att hoppa över. Alla dessa RC bilar är mycket välgjorda och har extremt fina detaljer både invändigt och utvändigt. Köp till batterier i vår e-butik, så när ni får leksaksbilen kan ni direkt ge ur ut och köra. Med en toppfart på 10 km/h och ergonomiska handkontroller så blir det en rolig körupplevelse.

McLaren radiostyrd bil till barn

Oj oj, kolla in dessa fräcka radiostyrda bilarna som är licensierade tillsammans med ett världens mest kända sportbilsmärke, McLaren. RC bilarna är från märket Jamara i Tyskland, som är kända i hela Europa för deras fina och detaljrika radiostyrda bilar. Dessa RC bilar har en toppfart på ca 10 km/h, superfräcka detaljer, däck av gummi, lampor som lyser och ett stöttåligt plastchassi. Här kan barnen bygga en bana på gatan vid huset eller på garageuppfarten. Sedan kan man tävla med vänner och slät och se vem som snabbast tar sig igenom racingbanan. Bilarna köps så klart även av vuxna, som vill ha en snygg RC bil att köra med, bara för att koppla av lite. Många vuxna har också som intresse att samla på fina radiostyrda sportbilar och har dem i hyllan som prydnad.

Hög kvalitet och med en hög prestanda blir dessa McLaren radiotyrda bilar en hit för barnens lek

Leksakscitys supercoola radisotyrda McLaren-bilar håller en hög kvalitet, de har verklighetstrogna detaljer både utvändigt och invändigt. Vi erbjuder leksaksbilen i både skala 1:14 som då är ca 30 centimeter lång och i skala 1:24 som då är ca 20 centimeter lång. Nedan hittar du bilar i skala 1:14, det är lite större bilar och går snabbare än den mindre modellen. Med bilarna medföljer en fräck handkontroll som är skön att hålla i då man kör sin radiostyrda McLaren bil.

Sportbilsmärket Mclaren startades år 1989 och är ett brittiskt bilmärke

Bilmärket McLaren Automotive grundades år 1989 och kallades först för McLaren Cars och idag ingår det i McLaren Group. Det är en brittisk biltillverkare som är fokuserade och har som specialitet att designa, utforma och tillverkade supersportbilar. Bilarna hämtar inspiration och teknik ifrån Formel 1 bilar och de har ett bra samarbete med Formel 1 stallet McLaren. McLaren P1 presenterades för första gången på marknaden på en bilutställning i Paris år 2012. Med en V8 motor och en kompletterande elmotor så har den en motoreffekt på grymma 916 hästkrafter. En rolig detalj är att elmotorn kan driva bilen i ungefär 1 mil med en hastighet på 48 km/h, perfekt om man vill cruisa runt sakta i staden och glänsa. Bilen tillverkades i 375 exemplar och de var alla förbeställda innan tillverkningen startade. Det talar sitt tydliga språk, att det är och var en mycket eftertraktad sportbil som släpptes på marknaden.

Den radiostyrda McLaren bilen av modellen P1 är en extra populär leksaksbil

Den svarta P1:an är ofta den mest populära, med dess stilrena design. Vill man sticka ut lite mer då man gasar förbi grannens tomt, så kan man köpa den superläckra orangea RC-Bilen. Bilarna har samma prestanda och köregenskaper, så vilken du väljer beror mest på vilken färg du vill ha. Köp till batterier samtidigt som du köper bilen, så kan barnen ge sig ut och köra direkt när ni får hem den. Men, kör lugnt, här går det undan :).

Köp din radiostyrda bil billigt på Leksakscity.se

Är du te efter en tuff radiostyrd bil till barnen, kolla då in Leksakscitys stora och breda sortiment med radisotyrda bilar. Vi erbjuder superfräcka RC bilar till låga priser, dessutom håller dessa leksaksbilar hög kvalitet och riktigt roliga att köra, både för barn och vuxna. I vårt sortiment hittar du bland annat fjärrstyrda leksaksbilar som Lamborghini, Audi, BMW, Mecredes, Ford, Pagani med flera. Oavsett vilken RC bil du väljer kommer ni får uppleva en rolig körning där prestandan är på topp. Leksaksbilarna har en maxfart på ca 10 km/h och det går verkligen undan. Sladda runt inomhus på golvet, men se upp så ni inte krockar in i något. Vill man utnyttja bilens fulla potential, ja då ska man så klart köra den utomhus. Man kan köra ute året runt, så länge underlaget är snö och isfritt. Fast med lite is här och där kanske det kan bli ännu roligare, så bilen kan sladda till lite extra.

Radiostyrda bilar med med LED-Lampor och av högsta kvalitet

Flera av leksaksbilarna har LED Lampor både fram och bak. Kör framåt så lyser det framtill, kör bakåt så lyser det baktill. Bilarna har även otroligt fina detaljer både inuti och utanpå bilarna. De är licenstillverkade tillsammans med respektive bilmärke och därför är kvaliteten och finishen på bilarna extremt fin. Med gummidäck får man bra fäste på marken och med fjädringen tar bilarna sig igenom kurva efter kurva. Man kan tex. leka racingförare och tävla med sina kompisar, vänner, syskon, vem som snabbast tar sig runt ett varv på en bana man byggt.

Leksakscity erbjuder olika märken av RC Bilar som Lamborghini, Audi R8, Mercedes AMG och även en cool robotbil

Lamborghini med dess unika utseende är en extra rolig bil, som även många vuxna har som samlarbil i sin bokhylla. Sedan har vi den vita vackra Audi R8:an, som är både stilren och snyggt designad. En lite extra rolig bil är så klart robotbilarna. Dessa bilar kan förvandlas till en robot genom att man trycker på en knapp på handkontrollen. Superfräckt att kunna välja mellan att leka med en robot eller vara racingförare. Den klassiska BMW M3 finns också i vårt sortiment, en rolig bil där barnen kan leka Street race och tävla på gatan. Vem tar sig snabbast från start till mål? :).  Mercedes AMG är också en bil många känner igen, med en lång motorhuv och dess enorma prestanda. Med denna leksaksbil blir man kungen på vägarna och kan köra om massa bilar i sin lek. Bilarna drivs ofta på vanliga AA batterier som finns att köpa även här på Leksakscity. Hos oss finns radiostyrda bilar för allas tycke och smak och det är precis lika roligt att köra dem alla. Dessutom så ingår det alltid en handkontroll som är skön att hålla i, så man kan köra bekvämt och länge med sin RC Bil.

Köp till batterier till din radiostyrda bil så barnen börja köra direkt när ni får bilen

När ni hämtat er bil på ett utlämningsställe eller om ni valt hemkörning, så är det ju alltid kul att barnen kan börja köra direkt, eller hur? Så glöm inte att köpa till batterier då du köper bilen, batterier måste ni ju åndå köpa någon gång:). Körtiden varierar något på bilarna, men brukar ligga på mellan 45 till 60 minuter. Efter den tiden behöver man byta batterier. För att slippa köpa mer och mer batterier, som ofta kan kosta en del i längden. Så rekommenderar vi att ni köper uppladdningsbara batterier. På så sätt blir det billigare i längden. Man kan också alltid ha några batterier på laddning och samtidigt köra bilen med andra batterier. Sedan när man kört i ca en timme, är det bara att byta batterier och köra vidare. Nu är det dags, köp din favorit bil, köp uppladdningsbara batterier, sedan är det bara att sätta i batterierna och gasa järnet, sladda och flyg igenom hinder på banan. Ha det så kul och njut av den roliga körningen!

Övriga radiostyrda bilar av märken som Lamborghini, Ford, Audi R8

Vill man ha en radiostyrd bil bil som är vit, ja då kan man välja mellan tex. en vrålsnygg Lamborghini eller en kanske ännu snyggare Audi R8. Vitt är ju alltid lika snyggt eller hur? Stilrent, elegant och helt enkelt snyggt och enkelt. Skulle bilarna bli smutsiga då man kör utomhus så är det inga problem, bara att lätt tvätta med en trasa. Det finns också en vrålsnygg radiostyrd bil av märket Pagani Zonda, med dess coola vinge och fräcka dekaler så blir man kungen på racingbanan. Den har också en spoiler i fronten som trycker ner bilen då man kör och även fräcka gula fälgar. BMW och Mercedes är förstås två märken man inte får glömma. De är kända för sina personbilar men har även sportmodeller med kraftiga motorer som tex. BMW M3 Sport och Mercedes AMG. Vill man ha en lite annorlunda bil, då ska man köap en robotbil. Där kan man skifta mellan en bil och en robot, hur coolt som helst. Tryck bara på en knapp så blir bilen till en superhäftig robot. Ge dig ut på äventyr med roboten och upptäck omgivningen. Robotbilen har också fräcka ljus- och ljudfunktioner, en riktigt rolig leksak till barnen.

Är du ute efter en radiostyrd terrängbil? Se mer här

Terrängbilarna är ofta högre och har större däck med rejälare och djupare däckmönster. Med dessa bilar kan barnen köra i terräng så som i sand, gräsmatta med terräng, skogsstigar off-road med mera. Tack vare detta breda utbud kan du välja den bil som passar er bäst. Vill ni ha en lyxig racerbil i sportmodell som kan köra supersnabbt på asfalt eller vill ni ha en rejäl, grov terrängbil vars gränser ni kan testa i en rolig och omväxlande terräng? :-).

Radiostyrda sportbilar till barn Bugatti, Ferrari, McLaren, Lamborghini mfl från Jamara

Att leka med sportbilar är ju superkul för barnen, särskilt radiostyrda sportbilar från Jamara. Bugatti och Ferrari är så klart två stora favoriter bland bilarna. Bilarna kommer i en härlig design med superfina detaljer både invändigt och utvändigt. Hjulinställning sitter undertill på bilarna och de har en topphastighet från ca 7-12 km/h. Körs helst på plana underlag utomhus som asfalt, betong mm. Går fint att köra inomhus med, men kör försiktigt, så det inte går för fort :) En del RC sportbilar styrs via 2,4 Ghz vilket gör att flera bilar kan köras samtidigt, bjud in några vänner och kör tillsammans. Radiostyrda bilar i flertalet olika skalor som tex. 1:24 och 1:14. Skala 1:24 innebär att bilen är 24 gånger mindre än den verkliga bilen och skala 1:14 innebär att den är 14 gånger mindre än den verkliga bilen. Köp din radiostyra supersportbil på Leksakscity så blir både barnen och du nöjd :) Dessa radiostyrda bilar är nämligen roliga att köra för såväl stora som små bilentusiaster. Bilarna finns i såå många märken nämligen Audi, BMW, Bugetti, Ferrari, Ford, Lamborghini, McLaren, Mercedes, Pagani, Porsche med flera. Ett brett utbud av sportbilsmärken gör att du kan välja en bil från just ditt favoritmärke. Självklart är både bilarna från Ferrari och Lamborghini storfavoriter. Detta är välkända sportbilar som är en klass för sig med sin otroligt snygga design och höga prestanda. En annan bil som är mycket populär är den metallic rosa radiostyrda bilen Volkswagen Beetle 1:24 - 27 MHz som du finner under rubriken Övriga märken. Denna är superhäftig med snygg design och snygga detaljer.

Sportbilar som är radiostyrda av märket Porsche för barn

Porsche är en av de mest kända sportbilstillverkarna i världen och inte är det konstigt när de har tillverkat bilar med så häftig design, bra prestanda, snabb acceleration och helt enkelt en stark körglädje. Nu kan barnen köra runt med sin alldeles egna radiostyrda Porsche och styra den med en handkontroll. Vi erbjuder radiostyrda leksaksbilar i flera modeller. Här finns bland annat klassikerna Porsche 911, GT3 med flera. Välj din favorit och sedan är det dags att komma ut och köra :-)

Radiostyrda sportbilar Ferrari Formel 1 från Jamara i skala 1:12

Radiostyrd bil i skala 1:12, Ferrari Fomel 1 är en lite större leksaksbil som är 12 gånger mindre än de riktiga bilen. Den radiostyrda bilen är från märket Jamara och håller hög kvalitet och det är ju så mycket roliga att ha radiostyrda leksaker som verkligen är kvalitativa och som känns gedigna när de körs :-) Ferrari Formel 1 är riktigt häftig att köra. Bygg en rolig bana och tävla med vännerna, vem kör snabbast runt banan? Innan hade Leksakscity fler bilar fårn Jamara i skala 1:12. De radiostyrda bilarna fanns i ett flertal olika modeller. Det fanns två stycken cab sportbilar, en från Porsche och en från Ferrari. När du ändå köper din radiostyrda bil här på Leksakscity.se, så kan du enkelt köpa till batterier också. Så ni kan börja köra direkt då ni får er fina rc bil. Bilarna har bra priser i förhållande till prestanda och köregenskaper. Ha det så kul med er nya radiostyrda bil, men se upp, här går det undan! :)

Mercedes radiostyrda sportbilar från Jamara

Mercedes har alltid stått för lyx och kvalitet. Här finns supercoola sportbilar från Mercedes. Bilarna är radiostyrda och styrd med en medföljande handkontroll. De kan köras både inne och ute men ute är snäppet roligare då det finns mer utrymme att köra på. Dessa leksakssportbilar är tillverkade av Jamara som alltid har gof kvalitet på sina leksaker. Vi har ett flertal modeller av sportbilar från Mercedes i vårt sortiment och här finns några av de riktiga klassikerna så som den silvriga SLS AMG. I vårt sortiment finns ett flertal radiostyrda bilar från Mercedes. De är tillverkade av Jamara som är ett företag som tillverkar massor av radiostyrda leksaker av olika slag. De har en bredd av radiostyrda fordon och har jobbat i många år på att ta fram riktigt bra modeller som är hållbara och superroliga att köra med. I vårt sortiment har vi bland annat den fräcka gula Mercedes AMG GT Gul Jamara 1:24 - 27 MHz. Den har en maxhastighet på 7 km/h. Klassiska bilar från Mercedes finns i flera modeller och färger.

Radiostyrda bilar leksakssportbilar från Ford - Jamara

Från Jamara erbjuder vi sportbilar av många olika bilmärken och här finner du sportbilar från Ford. En riktigt cool leksaksbil är Ford GT som är en mattsvart bil och alla detaljer är även dem mörka. Till och med rutorna är mörkt tonade. Detta är en superhäftig bil som barnen kan köra race med. Barnen kan öva på att manövrera bilarna med handkontrollen och med lite övning kommer de kunna köra hur bra som helst. Barnen kan även bygga en racerbana där bilarna kan köra. Super kul lek med roliga RC bilar med fräcka funktioner.

Radiostyrda sportbilar från BMW tillverkade av Jamara

BMW är ett bilmärke som många har som favorit. Här finns flera av de sportiga modellerna i form av radiostyrda bilar som barnen kan styra med handkontroll. Det är så kul att köra en radiostyrd bil och de tar sig fram snabbt och smidigt. Bilarna är tillverkade av det välkända företaget Jamara som är kända för sitt breda sortiment av radiostyrda bilar för barn. Självklart är det superkul även för vuxna att köra dessa fräcka bilar. Välj mellan fler populära modeller från BMW.

Radiostyrda sportbilar Audi från Jamara

De radiostyrda sportbilarna från Audi finns i flera häftiga modeller. Audi har ett flertal sportbilar av olika modeller, både låga och höga bilar. Dessa bilar har 27 MHz frekvens. Flera av dem har lampor som lyser när de åker framåt eller bakåt. Med dessa radiostyrda bilar kan barnen köra och ha så skoj. Lättast går det att köra dessa leksakssportbilar på plana underlag så som asfalt eller batong med mera. Välj din favoritsportbil och sedan är det dags att köra race :-) Här finns flera radiostyrda bilar från Audi som tillverkar sportbilar av rang. Det finns sportbilar i flera modeller från Audi så som den populära R8 och välkända Q7 som är några av Audis mest kända sportbilar. Bilarna styr du enkelt med den medföljande handkontrollen. Bilarna kan köras både inomhus och utomhus, bara det finns lite plats att köra på :-) Det är superkul för barnen att få ha sin egen sportbil och om föräldrarna har tur så kan även de få provköra.

Bilarna är tillverkade av Jamara som tillverkar mängder av radiostyrda fordon för barn. De står för hög kvalitet och roliga funktioner på fordonen.

Radiostyrd bil Rastar - skala 1:10

Rastar tillverkar radiostyrda bilar för barn. De styrs med handkontroll och är så roliga at köra. Här finns en RC bil av bilmärket Lamborghini Gallardo LP550-2 Limited Edition 1:10. Denna bil är i skala 1:10 och det innebär att den är en tiondel så stor som den verkliga bilden. Rastar lägger stor vikt vid detaljer och därför är denna bil mycket lik den verkliga Lamborghinin. Bilen är utrustad med stötdämpare, uppladdningsbart batteri och detta är en stor radiostyrd bil.

Radiostyrda sportbilar från Jamara, XQ och andra märken i skala 1:12, 1:18 mm.

Radiostyrda bilar av märket Jamara och XQ är superfina leksaksbilar till barnen. Dessa leksaksbilar nedan är i skala 1:10, 1:12, 1:18 mm. Vilket innebär att de är 10 till 18 gånger mindre än den verkliga bilen. Bilarna är mellan ca 20-40 cm långa beroende på bilmodell. I skala 1:12 finns också en racingbil en Ferrari Formel 1 bil från självaste Ferrari. Detta är en racerbil som har bra väghållning på asfalt och andra släta underlag. Nu kan barnen bygga en bana eller bara kara fritt och de hur fort bilen kan komma fram. Med vissa bilar ingår det uppladdningsbara batterier, alltid smidigt och bra att bara kunna ladda batterierna så fort man kört slut på dem. Lamborghini Veneno och Lamborghini centario är två supercoola bilar i en gedigen design med ett tåligt chassi i stöttålig plast. Bilarna har även hjulinställning undertill, bra om man behöver ställa in styrningen ibland. Med fjädring runt och och dess fräcka utseende så får man verkligen en jätterolig radiostyrd bil. XQ är specialister på att tillverka snygga och hållbara radiostyrda bilar. Med en stabil och kraftig konstruktion får man en hållbar leksaksbil som tål tuff körning.

Pagani radiostyrda sportbilar - Jamara

Pagani är ett italiensk sportbilmärke som tillverkar exklusiva bilar med det där lilla extra. De är mycket kända för modellerna Zonda R och Huayra, vilka också finns i vårt sortiment. Dessa bilar finns i skala 1:14 och 1:24 så att du kan välja den storlek som passar dig bäst. De coola bilarna har verkligen en unik design och ser supersportiga ut. Leksaksbilarna styrs med en handkontroll och detta är radiostyrda bilar av hög kvalitet som är tillverkade av Jamara. Tänk att få köra en sådan här cool bil, höra den accelerera och känna den höga prestandan.

Radiostyrda sportbilar från Jamara i skala 1:14, 30 centimeter långa leksaksbilar

Dessa radiostyrda sportbilar är tillverkade i skala 1:14 och de är ca 30 centimeter långa. Här finns sportbilar från massor av välkända bilmärken så som Bugatti, McLaren, Ferrari, Lamborghini, Mercedes med flera. Här finns något för alla smaker. Att ha en egen leksaksbil i sportmodell är ju superkul för barnen och att den dessutom är radiostyrd så att de kan styra och köra den med fjärrkontroll är verkligen pricken över i:et. RC bilarna är så lyxiga, kvalitativa och har en supersnygg design. Nu kan barnen köra race på asfalten eller andra släta underlag där bilarna har som bäst väghållning. radiostyrda bilar med lampor som kan lysa både fram och bak. Kör framåt så lyser frontlamporna, kör bakåt så lyser baklamporna. Vissa bilar styrs dessutom med 2,4 ghz, vilket innebär att man kan köra var sin bil, upp till 10 bilar samtidigt. Alltid roligare att tävla mot vänner och familj och köra genom en egen bana man byggt. Eller så kanske man tävlar om vem som kör snabbast på en raksträcka. RC Bilarna har väldigt fina detaljer inuti bilarna och utanpå karossen. De är tillverkad efter de riktiga bilarna och är licensierade med respektive bilmärke. Bilarna har ett stöttåligt chassi i plast för att tåla stötar på ett bra sätt. Det kan ju hända att man krockar med varandra eller att man kör av vägen och voltar :). Ofta händer sinte så mycket med sjlälva bilen och funktionen, för leksaksbilarna är ganska tåliga. Visst, de kan bli lite repiga och smutsiga om man kör för hårt, mend et hör väl till i racingvärlden. Fjärrstyrda bilar med en maxfart på ungefär 10 km/h gör att både barnen och de vuxna får en rolig stund tillsammans. Gasa, sladda och spin loss! Kan det blir mycket roligare!

Radiostyrda bilar från Rastar - RC bilar i skala 1:14

Radiostyrda bilar av märket Rastar. Dessa leksaksbilar nedan är i skala 1:14 och det innebär att de är 14 gånger mindre än de verkliga bilarna. Bilarna är mellan ca 33-35 cm långa beroende på bilmodell. Vi erbjuder flertalet bilmärken och bilmodeller av dessa kvalitativa radiostyrda bilar från Rastar. Rastar har licens på att tillverka RC bilar av bilmärken så som Ferrari, BMW, Lamborghini, Porsche, Audi. Tack vare denna licens liknar bilarna orginalfordonen. De har detaljer som gör att de ser ut som de verkliga bilarna. Detta gör det förstås så mycket roligare att köra med dessa leksaksbilar. Självklart kan bilfantaster i alla åldrar köra dessa fina radiostyrda sportbilar. Det är superskoj för både barn och vuxna. Rastar är ett märke vi ibland har i lager och ibland inte, det beror på vad vi köper in för bilar helt enkelt. De kan också vara svåra att få tag i för de är så populära. 

Oavsett vilekn bil du väljer så ger vi dig öppet köp, en bra support under ditt köp och efter ditt köp. Vi lämnar självklart garanti på alla bilar och du kan alltid höra av dig till oss om något problem skulle uppstå. Vi hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar. Tänk på att köpa batterier när du ändå handlar. För det är ju skoj att kunna köra din radiostyrda bil så fort ni får den.

Radiostyrda sportbilar Bugatti från varumärket Jamara

Bugatti är ett sportbilsmärke som är klassiskt och de är kända för sin häftiga design och de är också välkända eftersom dessa bilar har vunnit så många racingtävlingar. Automobiles Ettore Bugatti är en fransk biltillverkare som har många coola sportbilar. Vi erbjuder en radiostyrd cab från Bugatti som heter Grand Sport, du hittar även Bugatti Chiron i vårt sortiment. Leksaksbialrna är i skala 1:14 och är ca 30 centimeter långa. Dessa radiostyrda Bugatti bilarna har även lampor som lyser när man kör.  OM amn gasar framåt så lyser lampor på båda sidor i fronten, när man kör bakåt så lyser två lampor baktill. Det gör att känslan förhöjs mycket då man leker med bilarna. Leksaksbilarna har även fjädring runt om för att tåla måttliga stötar då man kör. Chassit, karossen är av stöttålig plast för att kunna tåla lite smällar. Barnen kör ju lätt in i det ena och det andra, det brukar bilarna tåla. Det fina med dessa lyxiga fjärrstyrda bilar är också att man kan ställa in framhjulen i fall bilen skulle dra lite snett då man kör. Ofta kan det ju vara så att om an kört in i något med framhjulen, så kan det påverka hjulisntällningen. Då kan man lätt ställa in framhjulen igen med en spak framtill under bilen. Alla Bugatti bilarna är lika fina och vilken du väljer beror mest på vilken färg du tycker är finast. Antingen akn du välja den stilrena och eleganta svarta modellen, eller om di vill ha lite färg så välj den blå/svarta bilen. Vill man glänsa lite xtra då amn kör så kan man välja Bugatti Grand Sport med Cab. Grand Sport bilen har även 2,4 Ghz styrningen, vilket gör att upp till 10 personer kan köra var sin sådan bil samtidgt utan att signalerna stör varandra. Extra kul så klart att köra tillsammans med andra ock raca, tävla och se vem som vinner racet. När du ändå köper din radiostyrda bil hos så kan du lika gärna köpa batterier med. För när ni får bilen vill ju inte barnet, barnen vänta med att köra för man måste åka och köpa batterier också. Vi har låga priser på både Bugatti bialrna och på batterier, så det är bara att slå till så får ni en supersportbil av högsta kvalitet. Vi ger dig dessutom öppet köp, snabb leverans och garanti om något skulle hända med din bil. Så fundera inte mer, köp din Bugatti RC-Bil rdan idag så fort du snart hämta ut den på närmsta ombud, eller välj hemleverans om du känner för det. Ha det så kul nu med er nya bil, i med batterier och kör och ha skoj!

Radiostyrda sportbilar Ferrari som är 30 centimeter långa från Jamara

Om du vill köpa en radiotyrd Ferrari, så har du hittat rätt. Här på Leksakscity erbjuder vi massa fräcka Ferrari bilar som är fjärrstyrda. Bilarna är framtagna tillsammans med Ferrari och har verklighetstrogna detaljer. Många av dessa bilar har lampor som kan lysa när man kör med bilarna och de har en gedigen konstruktion av hög kvalitet. Med fjädring runt om så blir körningen extra rolig och bilen tar sig fram mjukt och bra då man kör. Till varje bil medföljer en passande handkontroll som ger en skön körkänsla. Som många av er redan vet är Ferrari ett italienskt bilmärke som är kända för sina mycket lyxiga sportbilar. Dessa sportbilar är verkligen en klass för sig, en Ferrari är alltid en Ferrari. Dessa bilar är mest kända som röda och vi erbjuder ett brett sortiment av dessa röda godingar. Två av favorit bilarna är Ferrari LaFerrari med sin coola design och så har vi så klart den superfräcka Formel 1 bilen med massa snygga dekaler på. Många av våra radiostyrda Ferrari sportbilar är tillverkade av Jamara som är en välkänd producent av radiostyrda leksaker. Barnen kan köra dessa leksaksbilar både inne och ute men visst är det extra roligt att köra utomhus då de kan köra lite fortare och har mer utrymme. Kör man inne så spinner verkligen bilarna loss enkelt på golvet, kul att sladda runt och köra genom rummen hemma i huset. Men akta möbler och väggar då ni kör. Leksaksbilarna är ganska stöttåliga tack vare dess tåliga chassi som är tillverkat av stryktålig plast. Om man skulle köra in i något och hjulen skulle få sig en smäll så kan det hända att hjulinställningen ändras. Men det gör inte så mycket, för via en smart funktion man ställa in hjulen under bilen. Det är bara att ändra hjulinställningen med en liten spak som sitter mellan framhjulen på under sidan. Vi erbjuder självklart batterier till dessa rc bilar, de flesta av bilarna har AA batterier. Batterierna är enkla att byta, bar att skruva loss ett batterilock undertill på bilen och ett lock på handkontrollen. Okej, nu börjar ett roligt äventyr, dags att köra en riktigt fräck radiostyrd Ferrari!

Lamborghini sportbilar är radiostyrda bilar från Jamara

En storfavorit bland sportbilsmärken är självklart Lamborghini. Det är ett italienskt sportbilmärke av absolut högsta kvalitet och lyx. Vi erbjuder dessa bilar i skala 1:14 samt 1:24 och nedan ser du bilar i den större skalan 1:14. Dessa radiostyrda bilar är ca 30 cm långa och det roliga är att de flesta av dessa Lamborghini bilar har lampor som lyser både fram och bak. Bilarna har olika fräcka funktioner och är superroliga att köra. De passar allra bäst att köra på plana underlag utomhus så som asfalt, betong med mera. Leksaksbilarna är radiostyrda och styrs med en handkontroll. Dessa leksakssportbilar är tillverkade av Jamara som är mycket kända för sin tillverkning av radiostyrda leksaksfordon. Det innebär att du alltid får en RC bil av högsta kvalitet när du beställer våra bilar från varumärket Jamara. Vi har så klart Lamborghini i flera olika färger, vit och orange färg är två av favoriterna, men självklart är alla lika omtyckta och har likvärdig prestanda. Det handlar mest om vilken bil som du tycker ser finast ut. Köp din radiostyrda Lamborghini i vår e-butik så får du öppet köp, garanti och vi hjälper alltid dig vid frågor och funderingar. Köp till batterier och sedan väntar många roliga stunder med dessa superfina leksaksbilar.

Radiostyrd bil McLaren från Jamara

Vi har ett flertal radiostyrda leksaksbilar från McLaren. Dessa bilar är framtagna av leksakstillverkaren Jamara som alltid producerar radiostyrda leksaker av hög kvalitet. Radiostyrda bilar är deras fokusområde bland leksaker. McLaren är ett brittiskt bilmärke som tillverkar bilar med mycket hög prestanda. Dessa bilar har i verkligheten teknik som är inspirerade av Formel 1. De är unika, supercoola och väldigt populära bilar både i verkligheten och som leksaksbilar. Med lampor fram och bak blir leken ännu roligare och mer realistisk. Leksaksbilarna finns i skala 1:14 och 1:24. Leksaksbilarna nedan är i skala 1:14, vilket innebär att de är 14 gånger mindre än de riktiga Mclaren bilarna. Alla våra radiostyrda Mclaren har mycket fina detaljer invändigt och utvändigt. I och med att de är licenstillverkade tillsammans med McLaren så blir bilarna nästan identiska med de riktiga supersportbilarna. Med ergonomiska handkontroller blir körningen en ren njutning och man kan köra länge med de medföljande handkontrollerna. Med dessa bilar kan barnen både glida fram och ta det lite lugnt och köra snabba race utomhus. Superkul att styra med den medföljande handkontrollen, där man får full kontroll på bilen. Vi tänker att det ska vara bekvämt att handla hos oss, så självklart har vi även batterier som tillbehör som man kan köpa till. Smidigt att göra det när man ändå köper bilen, batterier behövs ju ändå för att köra bilen. Man kan köra i ungefär 1 timme innan man behöver byta batterier. Vill man spara pengar i längden så är det alltid bra att köpa uppladdningsbara batterier, de kostar lite mer i inköpspris, men på sikt så sparar man på det. Okej, välj din favorit färg och sedan är det bara att ge sig iväg på ett roligt köräventyr.

Radiostyrda bilar till barn i skala 1:14 som är ca 30 centimeter långa från märket Jamara

Här kan du köpa radiostyrda bilar till barn som är av större storlek, de är ca 30 centimeter långa och har ofta LED-Lampor både fram och bak. Detta är verkligen superfina radiostyrda bilar av hög kvalitet till barnens lek eller som samlarbil till vuxna. Med skalan 1:14 så är de 14 gånger mindre än de verkliga bilarna. Flertalet av dessa härliga radiostyrda bilar är tillverkade av kvalitativa märket Jamara. Sportbilarna har mer slätt däckmönster och dessa bilar är ofta ganska låga vilket gör att de passar utmärkt att köra på mer slätt underlag. Däcken har god väghållning och de lämpar sig för körning på asfalt, betong och andra mer släta underlag. Med en toppfart runt 10 kilometer i timmen så får man barnen rolig körupplevelse. Bilarnas chassi är av stöttålig plast för att tåla att man krockar med dem och för att enkelt kunna tvätta av bilarna om de blir lite smutsiga. Dessa RC-Bilar har också ofta en hjulinställning under bilen, vilket är så man kan justera hjulen något. Ibland när man kört in i något kan hjulen dra lite snett och det löser man enkelt genom att vrida på en spak under bilen. När man vrider på spaken så justeras framhjulen, sedan är det bara att testa och köra bilen och ställa in framhjulen tills den går rakt igen.

En snygg och grymt populär RC Bil är Bugatti Chiron

Bugatti är verkligen en superhäftig radiostyrd bil i en urläcker design med fina detaljer. Dessa bilar är inte alltid lika lätt att köpa var som helst, för de är lite mer ovanliga leksaksbilar. Som tur är har Leksakscity flertalet färger av denna fräcka radisotyrda bil med lysen både fram och bak. Man styr enkelt bilen med medföljande coola handkontroll som ger en härlig körglädje. Köp en Bugatti RC Bil så blir både du och barnet nöjda. Vi har dessutom bra priser på dessa leksaksbilar.

Ferrari som radiostyrd leksaksbil är så klart en klassiker

Hos Leksakscity hittar du flera modeller av det berömda sportbilsmärket Ferrari. Den mest populära leksaksbilen är den radiostyrda Ferrarin som kallas för LaFerrari. Med en unik kaross och design i en jätteläcker djup röd färg så är det inte så konstigt att just den Ferrarin är så himla populär. Bilen har också stötdämpare runt om på alla fyra hjulen, precis som den andra RC bilarna i skala 1:14 har. Om man vill leka med en riktig racingbil, då ska man välja en Ferrari F1, med låg markfrigång och släta racingdäck. Att leka Formel 1 förare tycker så klart barnen är jätteroligt. Dessutom så har den bilen massa fräcka dekaler runt om på bilen, vilken ger den ett tufft utseende. En gammal legendarisk Ferrarimodell är ju Ferrari F40. Den leksaksbilen vi erbjuder har en stor tuff bakvinge och uppfällbara lampor i huven, hur fräck som helst!

RC Bilar av märket McLaren är stilrena sportbilar i snygga färger

Radiostyrda sportbilar är ju alltid roligt att köra för barnen, men en McLaren P1 slår det mesta. Här kan man susa förbi grannens hus i svart läcker McLaren, eller kanske i en orange cool färg. McLaren är ett väldigt känt bilmärke från England och de tillverkar ofta denna supersportbil efter beställning. Dessa radiostyrda leksaksbilar har även de lampor som lyser där fram då man kör framåt och lampor som lyser baktill då man backar med bilarna. De har också gummidäck med bra mönster som är anpassat för att kunna ta kurvor i hög fart. Med topphastigheten på 10 km/h blir det en rolig racing dag där hemma.

Radiostyrda leksakssportbilar Bugatti Chiron kan du köpa till lågt pris på Leksakscity

Vi erbjuder radiostyrda Bugatti Chiron leksaksbilar, som är superfräcka bilar både i verkligheten och som leksaksbil. Den är snygg både invändigt och utvändigt med fina detaljer. Leksakscitys Bugatti RC bilar är officiellt licensierade och tillverkade ihop med Bugatti och leksaksmärket Jamara. Dessa radiostyrda leksaksbilar har LED-Lampor, snygg design och är detaljrika. Det fräcka är att man ser bilarna bra då man kör i mörker. För när bilen körs framåt så lyser lamporna fram och när man kör bakåt så lyser lamporna bak. De styrs via 40 Mhz eller via 2,4 Ghz. De bilarna som har 2,4 Ghz styrningsfrekvens, så kan flera personer köra var sin bil samtidigt, alltid kul att köra och leka med en kompis.

Billiga radiostyrda Bugatti Chiron bilar

Dessa radiostyrda bilarna är bland de mest populära RC Bilarna vi har i vårt sortiment. Dels för att de är så otroligt fina och dels för att vi har faktiskt väldigt bra priser på bilarna. Ni kan själva jämföra priserna på nätet, vi vet att vi har rätt pris på dessa bilar. Vi kan hålla låga priser för vi köper stora volymer av dessa radiostyrda bilar. Detta gör vi så klart för att våra kunder efterfrågar bilarna och att de säljs mycket. Leksaksbilarna köps oftast som födelsedagspresent, namnsdagspresent och som julklapp.

RC bilar med bra prestanda som offieciellt licensierade tillsammans med Bugatti

Barnen tycker alltid om att få en egen sportbil att leka med och särskilt dessa bilar som är licensierade med Bugatti. För de är så himla vackra och har en hög prestanda i förhållande till vad de kostar. Leksaksbilarna har en toppfart på ca 10 km/h och det ger en en rolig körglädje för barnen. Det är så klart roligast att köra utomhus, där man gasa på för fullt och sladda sig igenom kurvorna. Kör man inomhus får man verkligen se upp och styra snabbt, så man inte krockar in i en väg eller något :). Jamara är ett varumärke som är kända för sina RC leksaksbilar och de tillverkar bilar som håller som håller i längden. RC bilarna har en genomgående hög kvalitet och vi erbjuder dessa bilar till rätt priser för vi vill att ni som kund ska vara nöjda med ert köp hos oss.

Den riktiga Bugattin har otrolig motorkraft

I verkligheten har vissa Bugatti bilar ända upp till 1500 hästkrafter och de går från 0 till 100 meter på extremt låga 2,4 sekunder. När den verkliga bilen släpptes på marknaden så kostade den runt 24 miljoner svenska kronor, det är ganska mycket pengar om man säger så. Så vi snackar verkligen sportbilar i världsklass, Bugatti är en bil att räkna med både i verkligheten och som leksaksbil. Leksakscity erbjuder också batterier till dessa bilar, så bara att köpa till det sedan är det dags att ge sig ut och köra direkt då man får bilen. Radiostyrda bilar är så klart roligast på våren och sommaren, men på vinterhalvåret då det inte är snö ute kan man så klart också ge sig ut att köra. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, som det heter :). Alla Bugatti är lika fina och har likadan prestanda, så vilken du ska välja beror mest på vilken färg du vill ha. Okej, i med batterier och kör!

Radiostyrd Ferrari som leksaksbil

Radiostyrda bilar i form av en Ferrari är verkligen jättefina leksaksbilar som är officiellt licensierade tillsammans med sportbilstillverkaren Ferrari. Leksaksbilarna på Leksakscity kommer bland annat ifrån märket Jamara, som är kända för dess höga kvalitet och de bra priserna som deras leksaksbilar har. Dessa radiostyrda Ferrari har även lampor fram och bak. När man kör framåt lyser lamporna i fronten och när man backar så lyser lamporna där bak. En Ferrari är alltid en Ferrari, barn gillar så klart att leka med en radiostyrd Ferrari.

Enzo Ferrari hette skaparen till bilmärket Ferrari

Den klassiska röda färgen är nästan legendarisk och dess namn Ferrari är efter grundaren av bilmärket, grundaren hette Enzo Ferrari. Enzo startade sin karriär som racingförare för Alfa Romeo, sedan blev han återförsäljare åt Alfra Romeo. Det var år 1929 som han startade det egna racingstallet som han kallade Scuderia Ferrari. Sedan löpte allt bara på och nu är Ferrari ett av världens mest kändaste sportbilsmärke. Hos Leksakscity kan man hitta flertalet modeller av Ferrari tex. Ferrari F1, Ferrari LaFerrari, Ferrari 458 och även den klassiska Ferrari F40.

Radiostyrda Ferraribilar av hög kvalitet och med bra prestanda

Alla dessa radiostyrda bilar håller hög kvalitet och riktigt roliga att köra för barnen och även för vuxna. Barnen kan leka racingförare och gasa genom banor man bygger eller köra fort på raksträckor. Vuxna köper bilarna som samlarbilar, man kanske har en Ferrrai själv och vill ha sin Ferraribil även som en miniatyr i hyllan. Så man kan sitta och titta på "sin" bil inomhus året runt :). Den radiostyrda Ferrari F1 är en av de mest omtyckta, vem vill inte ha en egen superracingbil att leka med. Kör snabbt genom kurvorna och gasa ännu fortare på rakor. Bygg en egen bana på asfalten på gatan vid huset eller om man har en stor garageuppfart. Tävla med mamma, pappa, syskon, vänner, vem tar sig igenom banan snabbast. Det finns oändligt med saker man kan göra med en RC bil, köra på bana, bygga hoppa och hinder att hoppa över. Alla dessa RC bilar är mycket välgjorda och har extremt fina detaljer både invändigt och utvändigt. Köp till batterier i vår e-butik, så när ni får leksaksbilen kan ni direkt ge ur ut och köra. Med en toppfart på 10 km/h och ergonomiska handkontroller så blir det en rolig körupplevelse.

McLaren radiostyrd bil till barn

Oj oj, kolla in dessa fräcka radiostyrda bilarna som är licensierade tillsammans med ett världens mest kända sportbilsmärke, McLaren. RC bilarna är från märket Jamara i Tyskland, som är kända i hela Europa för deras fina och detaljrika radiostyrda bilar. Dessa RC bilar har en toppfart på ca 10 km/h, superfräcka detaljer, däck av gummi, lampor som lyser och ett stöttåligt plastchassi. Här kan barnen bygga en bana på gatan vid huset eller på garageuppfarten. Sedan kan man tävla med vänner och slät och se vem som snabbast tar sig igenom racingbanan. Bilarna köps så klart även av vuxna, som vill ha en snygg RC bil att köra med, bara för att koppla av lite. Många vuxna har också som intresse att samla på fina radiostyrda sportbilar och har dem i hyllan som prydnad.

Hög kvalitet och med en hög prestanda blir dessa McLaren radiotyrda bilar en hit för barnens lek

Leksakscitys supercoola radisotyrda McLaren-bilar håller en hög kvalitet, de har verklighetstrogna detaljer både utvändigt och invändigt. Vi erbjuder leksaksbilen i både skala 1:14 som då är ca 30 centimeter lång och i skala 1:24 som då är ca 20 centimeter lång. Nedan hittar du bilar i skala 1:14, det är lite större bilar och går snabbare än den mindre modellen. Med bilarna medföljer en fräck handkontroll som är skön att hålla i då man kör sin radiostyrda McLaren bil.

Sportbilsmärket Mclaren startades år 1989 och är ett brittiskt bilmärke

Bilmärket McLaren Automotive grundades år 1989 och kallades först för McLaren Cars och idag ingår det i McLaren Group. Det är en brittisk biltillverkare som är fokuserade och har som specialitet att designa, utforma och tillverkade supersportbilar. Bilarna hämtar inspiration och teknik ifrån Formel 1 bilar och de har ett bra samarbete med Formel 1 stallet McLaren. McLaren P1 presenterades för första gången på marknaden på en bilutställning i Paris år 2012. Med en V8 motor och en kompletterande elmotor så har den en motoreffekt på grymma 916 hästkrafter. En rolig detalj är att elmotorn kan driva bilen i ungefär 1 mil med en hastighet på 48 km/h, perfekt om man vill cruisa runt sakta i staden och glänsa. Bilen tillverkades i 375 exemplar och de var alla förbeställda innan tillverkningen startade. Det talar sitt tydliga språk, att det är och var en mycket eftertraktad sportbil som släpptes på marknaden.

Den radiostyrda McLaren bilen av modellen P1 är en extra populär leksaksbil

Den svarta P1:an är ofta den mest populära, med dess stilrena design. Vill man sticka ut lite mer då man gasar förbi grannens tomt, så kan man köpa den superläckra orangea RC-Bilen. Bilarna har samma prestanda och köregenskaper, så vilken du väljer beror mest på vilken färg du vill ha. Köp till batterier samtidigt som du köper bilen, så kan barnen ge sig ut och köra direkt när ni får hem den. Men, kör lugnt, här går det undan :).

Köp din radiostyrda bil billigt på Leksakscity.se

Är du te efter en tuff radiostyrd bil till barnen, kolla då in Leksakscitys stora och breda sortiment med radisotyrda bilar. Vi erbjuder superfräcka RC bilar till låga priser, dessutom håller dessa leksaksbilar hög kvalitet och riktigt roliga att köra, både för barn och vuxna. I vårt sortiment hittar du bland annat fjärrstyrda leksaksbilar som Lamborghini, Audi, BMW, Mecredes, Ford, Pagani med flera. Oavsett vilken RC bil du väljer kommer ni får uppleva en rolig körning där prestandan är på topp. Leksaksbilarna har en maxfart på ca 10 km/h och det går verkligen undan. Sladda runt inomhus på golvet, men se upp så ni inte krockar in i något. Vill man utnyttja bilens fulla potential, ja då ska man så klart köra den utomhus. Man kan köra ute året runt, så länge underlaget är snö och isfritt. Fast med lite is här och där kanske det kan bli ännu roligare, så bilen kan sladda till lite extra.

Radiostyrda bilar med med LED-Lampor och av högsta kvalitet

Flera av leksaksbilarna har LED Lampor både fram och bak. Kör framåt så lyser det framtill, kör bakåt så lyser det baktill. Bilarna har även otroligt fina detaljer både inuti och utanpå bilarna. De är licenstillverkade tillsammans med respektive bilmärke och därför är kvaliteten och finishen på bilarna extremt fin. Med gummidäck får man bra fäste på marken och med fjädringen tar bilarna sig igenom kurva efter kurva. Man kan tex. leka racingförare och tävla med sina kompisar, vänner, syskon, vem som snabbast tar sig runt ett varv på en bana man byggt.

Leksakscity erbjuder olika märken av RC Bilar som Lamborghini, Audi R8, Mercedes AMG och även en cool robotbil

Lamborghini med dess unika utseende är en extra rolig bil, som även många vuxna har som samlarbil i sin bokhylla. Sedan har vi den vita vackra Audi R8:an, som är både stilren och snyggt designad. En lite extra rolig bil är så klart robotbilarna. Dessa bilar kan förvandlas till en robot genom att man trycker på en knapp på handkontrollen. Superfräckt att kunna välja mellan att leka med en robot eller vara racingförare. Den klassiska BMW M3 finns också i vårt sortiment, en rolig bil där barnen kan leka Street race och tävla på gatan. Vem tar sig snabbast från start till mål? :).  Mercedes AMG är också en bil många känner igen, med en lång motorhuv och dess enorma prestanda. Med denna leksaksbil blir man kungen på vägarna och kan köra om massa bilar i sin lek. Bilarna drivs ofta på vanliga AA batterier som finns att köpa även här på Leksakscity. Hos oss finns radiostyrda bilar för allas tycke och smak och det är precis lika roligt att köra dem alla. Dessutom så ingår det alltid en handkontroll som är skön att hålla i, så man kan köra bekvämt och länge med sin RC Bil.

Köp till batterier till din radiostyrda bil så barnen börja köra direkt när ni får bilen

När ni hämtat er bil på ett utlämningsställe eller om ni valt hemkörning, så är det ju alltid kul att barnen kan börja köra direkt, eller hur? Så glöm inte att köpa till batterier då du köper bilen, batterier måste ni ju åndå köpa någon gång:). Körtiden varierar något på bilarna, men brukar ligga på mellan 45 till 60 minuter. Efter den tiden behöver man byta batterier. För att slippa köpa mer och mer batterier, som ofta kan kosta en del i längden. Så rekommenderar vi att ni köper uppladdningsbara batterier. På så sätt blir det billigare i längden. Man kan också alltid ha några batterier på laddning och samtidigt köra bilen med andra batterier. Sedan när man kört i ca en timme, är det bara att byta batterier och köra vidare. Nu är det dags, köp din favorit bil, köp uppladdningsbara batterier, sedan är det bara att sätta i batterierna och gasa järnet, sladda och flyg igenom hinder på banan. Ha det så kul och njut av den roliga körningen!

Övriga radiostyrda bilar av märken som Lamborghini, Ford, Audi R8

Vill man ha en radiostyrd bil bil som är vit, ja då kan man välja mellan tex. en vrålsnygg Lamborghini eller en kanske ännu snyggare Audi R8. Vitt är ju alltid lika snyggt eller hur? Stilrent, elegant och helt enkelt snyggt och enkelt. Skulle bilarna bli smutsiga då man kör utomhus så är det inga problem, bara att lätt tvätta med en trasa. Det finns också en vrålsnygg radiostyrd bil av märket Pagani Zonda, med dess coola vinge och fräcka dekaler så blir man kungen på racingbanan. Den har också en spoiler i fronten som trycker ner bilen då man kör och även fräcka gula fälgar. BMW och Mercedes är förstås två märken man inte får glömma. De är kända för sina personbilar men har även sportmodeller med kraftiga motorer som tex. BMW M3 Sport och Mercedes AMG. Vill man ha en lite annorlunda bil, då ska man köap en robotbil. Där kan man skifta mellan en bil och en robot, hur coolt som helst. Tryck bara på en knapp så blir bilen till en superhäftig robot. Ge dig ut på äventyr med roboten och upptäck omgivningen. Robotbilen har också fräcka ljus- och ljudfunktioner, en riktigt rolig leksak till barnen.

Är du ute efter en radiostyrd terrängbil? Se mer här

Terrängbilarna är ofta högre och har större däck med rejälare och djupare däckmönster. Med dessa bilar kan barnen köra i terräng så som i sand, gräsmatta med terräng, skogsstigar off-road med mera. Tack vare detta breda utbud kan du välja den bil som passar er bäst. Vill ni ha en lyxig racerbil i sportmodell som kan köra supersnabbt på asfalt eller vill ni ha en rejäl, grov terrängbil vars gränser ni kan testa i en rolig och omväxlande terräng? :-).

Radiostyrda sportbilar till barn Bugatti, Ferrari, McLaren, Lamborghini mfl från Jamara

Att leka med sportbilar är ju superkul för barnen, särskilt radiostyrda sportbilar från Jamara. Bugatti och Ferrari är så klart två stora favoriter bland bilarna. Bilarna kommer i en härlig design med superfina detaljer både invändigt och utvändigt. Hjulinställning sitter undertill på bilarna och de har en topphastighet från ca 7-12 km/h. Körs helst på plana underlag utomhus som asfalt, betong mm. Går fint att köra inomhus med, men kör försiktigt, så det inte går för fort :) En del RC sportbilar styrs via 2,4 Ghz vilket gör att flera bilar kan köras samtidigt, bjud in några vänner och kör tillsammans. Radiostyrda bilar i flertalet olika skalor som tex. 1:24 och 1:14. Skala 1:24 innebär att bilen är 24 gånger mindre än den verkliga bilen och skala 1:14 innebär att den är 14 gånger mindre än den verkliga bilen. Köp din radiostyra supersportbil på Leksakscity så blir både barnen och du nöjd :) Dessa radiostyrda bilar är nämligen roliga att köra för såväl stora som små bilentusiaster. Bilarna finns i såå många märken nämligen Audi, BMW, Bugetti, Ferrari, Ford, Lamborghini, McLaren, Mercedes, Pagani, Porsche med flera. Ett brett utbud av sportbilsmärken gör att du kan välja en bil från just ditt favoritmärke. Självklart är både bilarna från Ferrari och Lamborghini storfavoriter. Detta är välkända sportbilar som är en klass för sig med sin otroligt snygga design och höga prestanda. En annan bil som är mycket populär är den metallic rosa radiostyrda bilen Volkswagen Beetle 1:24 - 27 MHz som du finner under rubriken Övriga märken. Denna är superhäftig med snygg design och snygga detaljer.

Sportbilar som är radiostyrda av märket Porsche för barn

Porsche är en av de mest kända sportbilstillverkarna i världen och inte är det konstigt när de har tillverkat bilar med så häftig design, bra prestanda, snabb acceleration och helt enkelt en stark körglädje. Nu kan barnen köra runt med sin alldeles egna radiostyrda Porsche och styra den med en handkontroll. Vi erbjuder radiostyrda leksaksbilar i flera modeller. Här finns bland annat klassikerna Porsche 911, GT3 med flera. Välj din favorit och sedan är det dags att komma ut och köra :-)

Radiostyrda sportbilar Ferrari Formel 1 från Jamara i skala 1:12

Radiostyrd bil i skala 1:12, Ferrari Fomel 1 är en lite större leksaksbil som är 12 gånger mindre än de riktiga bilen. Den radiostyrda bilen är från märket Jamara och håller hög kvalitet och det är ju så mycket roliga att ha radiostyrda leksaker som verkligen är kvalitativa och som känns gedigna när de körs :-) Ferrari Formel 1 är riktigt häftig att köra. Bygg en rolig bana och tävla med vännerna, vem kör snabbast runt banan? Innan hade Leksakscity fler bilar fårn Jamara i skala 1:12. De radiostyrda bilarna fanns i ett flertal olika modeller. Det fanns två stycken cab sportbilar, en från Porsche och en från Ferrari. När du ändå köper din radiostyrda bil här på Leksakscity.se, så kan du enkelt köpa till batterier också. Så ni kan börja köra direkt då ni får er fina rc bil. Bilarna har bra priser i förhållande till prestanda och köregenskaper. Ha det så kul med er nya radiostyrda bil, men se upp, här går det undan! :)

Mercedes radiostyrda sportbilar från Jamara

Mercedes har alltid stått för lyx och kvalitet. Här finns supercoola sportbilar från Mercedes. Bilarna är radiostyrda och styrd med en medföljande handkontroll. De kan köras både inne och ute men ute är snäppet roligare då det finns mer utrymme att köra på. Dessa leksakssportbilar är tillverkade av Jamara som alltid har gof kvalitet på sina leksaker. Vi har ett flertal modeller av sportbilar från Mercedes i vårt sortiment och här finns några av de riktiga klassikerna så som den silvriga SLS AMG. I vårt sortiment finns ett flertal radiostyrda bilar från Mercedes. De är tillverkade av Jamara som är ett företag som tillverkar massor av radiostyrda leksaker av olika slag. De har en bredd av radiostyrda fordon och har jobbat i många år på att ta fram riktigt bra modeller som är hållbara och superroliga att köra med. I vårt sortiment har vi bland annat den fräcka gula Mercedes AMG GT Gul Jamara 1:24 - 27 MHz. Den har en maxhastighet på 7 km/h. Klassiska bilar från Mercedes finns i flera modeller och färger.

Radiostyrda bilar leksakssportbilar från Ford - Jamara

Från Jamara erbjuder vi sportbilar av många olika bilmärken och här finner du sportbilar från Ford. En riktigt cool leksaksbil är Ford GT som är en mattsvart bil och alla detaljer är även dem mörka. Till och med rutorna är mörkt tonade. Detta är en superhäftig bil som barnen kan köra race med. Barnen kan öva på att manövrera bilarna med handkontrollen och med lite övning kommer de kunna köra hur bra som helst. Barnen kan även bygga en racerbana där bilarna kan köra. Super kul lek med roliga RC bilar med fräcka funktioner.

Radiostyrda sportbilar från BMW tillverkade av Jamara

BMW är ett bilmärke som många har som favorit. Här finns flera av de sportiga modellerna i form av radiostyrda bilar som barnen kan styra med handkontroll. Det är så kul att köra en radiostyrd bil och de tar sig fram snabbt och smidigt. Bilarna är tillverkade av det välkända företaget Jamara som är kända för sitt breda sortiment av radiostyrda bilar för barn. Självklart är det superkul även för vuxna att köra dessa fräcka bilar. Välj mellan fler populära modeller från BMW.

Radiostyrda sportbilar Audi från Jamara

De radiostyrda sportbilarna från Audi finns i flera häftiga modeller. Audi har ett flertal sportbilar av olika modeller, både låga och höga bilar. Dessa bilar har 27 MHz frekvens. Flera av dem har lampor som lyser när de åker framåt eller bakåt. Med dessa radiostyrda bilar kan barnen köra och ha så skoj. Lättast går det att köra dessa leksakssportbilar på plana underlag så som asfalt eller batong med mera. Välj din favoritsportbil och sedan är det dags att köra race :-) Här finns flera radiostyrda bilar från Audi som tillverkar sportbilar av rang. Det finns sportbilar i flera modeller från Audi så som den populära R8 och välkända Q7 som är några av Audis mest kända sportbilar. Bilarna styr du enkelt med den medföljande handkontrollen. Bilarna kan köras både inomhus och utomhus, bara det finns lite plats att köra på :-) Det är superkul för barnen att få ha sin egen sportbil och om föräldrarna har tur så kan även de få provköra.

Bilarna är tillverkade av Jamara som tillverkar mängder av radiostyrda fordon för barn. De står för hög kvalitet och roliga funktioner på fordonen.

Radiostyrd bil Rastar - skala 1:10

Rastar tillverkar radiostyrda bilar för barn. De styrs med handkontroll och är så roliga at köra. Här finns en RC bil av bilmärket Lamborghini Gallardo LP550-2 Limited Edition 1:10. Denna bil är i skala 1:10 och det innebär att den är en tiondel så stor som den verkliga bilden. Rastar lägger stor vikt vid detaljer och därför är denna bil mycket lik den verkliga Lamborghinin. Bilen är utrustad med stötdämpare, uppladdningsbart batteri och detta är en stor radiostyrd bil.

Radiostyrda sportbilar från Jamara, XQ och andra märken i skala 1:12, 1:18 mm.

Radiostyrda bilar av märket Jamara och XQ är superfina leksaksbilar till barnen. Dessa leksaksbilar nedan är i skala 1:10, 1:12, 1:18 mm. Vilket innebär att de är 10 till 18 gånger mindre än den verkliga bilen. Bilarna är mellan ca 20-40 cm långa beroende på bilmodell. I skala 1:12 finns också en racingbil en Ferrari Formel 1 bil från självaste Ferrari. Detta är en racerbil som har bra väghållning på asfalt och andra släta underlag. Nu kan barnen bygga en bana eller bara kara fritt och de hur fort bilen kan komma fram. Med vissa bilar ingår det uppladdningsbara batterier, alltid smidigt och bra att bara kunna ladda batterierna så fort man kört slut på dem. Lamborghini Veneno och Lamborghini centario är två supercoola bilar i en gedigen design med ett tåligt chassi i stöttålig plast. Bilarna har även hjulinställning undertill, bra om man behöver ställa in styrningen ibland. Med fjädring runt och och dess fräcka utseende så får man verkligen en jätterolig radiostyrd bil. XQ är specialister på att tillverka snygga och hållbara radiostyrda bilar. Med en stabil och kraftig konstruktion får man en hållbar leksaksbil som tål tuff körning.

Pagani radiostyrda sportbilar - Jamara

Pagani är ett italiensk sportbilmärke som tillverkar exklusiva bilar med det där lilla extra. De är mycket kända för modellerna Zonda R och Huayra, vilka också finns i vårt sortiment. Dessa bilar finns i skala 1:14 och 1:24 så att du kan välja den storlek som passar dig bäst. De coola bilarna har verkligen en unik design och ser supersportiga ut. Leksaksbilarna styrs med en handkontroll och detta är radiostyrda bilar av hög kvalitet som är tillverkade av Jamara. Tänk att få köra en sådan här cool bil, höra den accelerera och känna den höga prestandan.

Radiostyrda sportbilar från Jamara i skala 1:14, 30 centimeter långa leksaksbilar

Dessa radiostyrda sportbilar är tillverkade i skala 1:14 och de är ca 30 centimeter långa. Här finns sportbilar från massor av välkända bilmärken så som Bugatti, McLaren, Ferrari, Lamborghini, Mercedes med flera. Här finns något för alla smaker. Att ha en egen leksaksbil i sportmodell är ju superkul för barnen och att den dessutom är radiostyrd så att de kan styra och köra den med fjärrkontroll är verkligen pricken över i:et. RC bilarna är så lyxiga, kvalitativa och har en supersnygg design. Nu kan barnen köra race på asfalten eller andra släta underlag där bilarna har som bäst väghållning. radiostyrda bilar med lampor som kan lysa både fram och bak. Kör framåt så lyser frontlamporna, kör bakåt så lyser baklamporna. Vissa bilar styrs dessutom med 2,4 ghz, vilket innebär att man kan köra var sin bil, upp till 10 bilar samtidigt. Alltid roligare att tävla mot vänner och familj och köra genom en egen bana man byggt. Eller så kanske man tävlar om vem som kör snabbast på en raksträcka. RC Bilarna har väldigt fina detaljer inuti bilarna och utanpå karossen. De är tillverkad efter de riktiga bilarna och är licensierade med respektive bilmärke. Bilarna har ett stöttåligt chassi i plast för att tåla stötar på ett bra sätt. Det kan ju hända att man krockar med varandra eller att man kör av vägen och voltar :). Ofta händer sinte så mycket med sjlälva bilen och funktionen, för leksaksbilarna är ganska tåliga. Visst, de kan bli lite repiga och smutsiga om man kör för hårt, mend et hör väl till i racingvärlden. Fjärrstyrda bilar med en maxfart på ungefär 10 km/h gör att både barnen och de vuxna får en rolig stund tillsammans. Gasa, sladda och spin loss! Kan det blir mycket roligare!

Radiostyrda bilar från Rastar - RC bilar i skala 1:14

Radiostyrda bilar av märket Rastar. Dessa leksaksbilar nedan är i skala 1:14 och det innebär att de är 14 gånger mindre än de verkliga bilarna. Bilarna är mellan ca 33-35 cm långa beroende på bilmodell. Vi erbjuder flertalet bilmärken och bilmodeller av dessa kvalitativa radiostyrda bilar från Rastar. Rastar har licens på att tillverka RC bilar av bilmärken så som Ferrari, BMW, Lamborghini, Porsche, Audi. Tack vare denna licens liknar bilarna orginalfordonen. De har detaljer som gör att de ser ut som de verkliga bilarna. Detta gör det förstås så mycket roligare att köra med dessa leksaksbilar. Självklart kan bilfantaster i alla åldrar köra dessa fina radiostyrda sportbilar. Det är superskoj för både barn och vuxna. Rastar är ett märke vi ibland har i lager och ibland inte, det beror på vad vi köper in för bilar helt enkelt. De kan också vara svåra att få tag i för de är så populära. 

Oavsett vilekn bil du väljer så ger vi dig öppet köp, en bra support under ditt köp och efter ditt köp. Vi lämnar självklart garanti på alla bilar och du kan alltid höra av dig till oss om något problem skulle uppstå. Vi hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar. Tänk på att köpa batterier när du ändå handlar. För det är ju skoj att kunna köra din radiostyrda bil så fort ni får den.

Radiostyrda sportbilar Bugatti från varumärket Jamara

Bugatti är ett sportbilsmärke som är klassiskt och de är kända för sin häftiga design och de är också välkända eftersom dessa bilar har vunnit så många racingtävlingar. Automobiles Ettore Bugatti är en fransk biltillverkare som har många coola sportbilar. Vi erbjuder en radiostyrd cab från Bugatti som heter Grand Sport, du hittar även Bugatti Chiron i vårt sortiment. Leksaksbialrna är i skala 1:14 och är ca 30 centimeter långa. Dessa radiostyrda Bugatti bilarna har även lampor som lyser när man kör.  OM amn gasar framåt så lyser lampor på båda sidor i fronten, när man kör bakåt så lyser två lampor baktill. Det gör att känslan förhöjs mycket då man leker med bilarna. Leksaksbilarna har även fjädring runt om för att tåla måttliga stötar då man kör. Chassit, karossen är av stöttålig plast för att kunna tåla lite smällar. Barnen kör ju lätt in i det ena och det andra, det brukar bilarna tåla. Det fina med dessa lyxiga fjärrstyrda bilar är också att man kan ställa in framhjulen i fall bilen skulle dra lite snett då man kör. Ofta kan det ju vara så att om an kört in i något med framhjulen, så kan det påverka hjulisntällningen. Då kan man lätt ställa in framhjulen igen med en spak framtill under bilen. Alla Bugatti bilarna är lika fina och vilken du väljer beror mest på vilken färg du tycker är finast. Antingen akn du välja den stilrena och eleganta svarta modellen, eller om di vill ha lite färg så välj den blå/svarta bilen. Vill man glänsa lite xtra då amn kör så kan man välja Bugatti Grand Sport med Cab. Grand Sport bilen har även 2,4 Ghz styrningen, vilket gör att upp till 10 personer kan köra var sin sådan bil samtidgt utan att signalerna stör varandra. Extra kul så klart att köra tillsammans med andra ock raca, tävla och se vem som vinner racet. När du ändå köper din radiostyrda bil hos så kan du lika gärna köpa batterier med. För när ni får bilen vill ju inte barnet, barnen vänta med att köra för man måste åka och köpa batterier också. Vi har låga priser på både Bugatti bialrna och på batterier, så det är bara att slå till så får ni en supersportbil av högsta kvalitet. Vi ger dig dessutom öppet köp, snabb leverans och garanti om något skulle hända med din bil. Så fundera inte mer, köp din Bugatti RC-Bil rdan idag så fort du snart hämta ut den på närmsta ombud, eller välj hemleverans om du känner för det. Ha det så kul nu med er nya bil, i med batterier och kör och ha skoj!

Radiostyrda sportbilar Ferrari som är 30 centimeter långa från Jamara

Om du vill köpa en radiotyrd Ferrari, så har du hittat rätt. Här på Leksakscity erbjuder vi massa fräcka Ferrari bilar som är fjärrstyrda. Bilarna är framtagna tillsammans med Ferrari och har verklighetstrogna detaljer. Många av dessa bilar har lampor som kan lysa när man kör med bilarna och de har en gedigen konstruktion av hög kvalitet. Med fjädring runt om så blir körningen extra rolig och bilen tar sig fram mjukt och bra då man kör. Till varje bil medföljer en passande handkontroll som ger en skön körkänsla. Som många av er redan vet är Ferrari ett italienskt bilmärke som är kända för sina mycket lyxiga sportbilar. Dessa sportbilar är verkligen en klass för sig, en Ferrari är alltid en Ferrari. Dessa bilar är mest kända som röda och vi erbjuder ett brett sortiment av dessa röda godingar. Två av favorit bilarna är Ferrari LaFerrari med sin coola design och så har vi så klart den superfräcka Formel 1 bilen med massa snygga dekaler på. Många av våra radiostyrda Ferrari sportbilar är tillverkade av Jamara som är en välkänd producent av radiostyrda leksaker. Barnen kan köra dessa leksaksbilar både inne och ute men visst är det extra roligt att köra utomhus då de kan köra lite fortare och har mer utrymme. Kör man inne så spinner verkligen bilarna loss enkelt på golvet, kul att sladda runt och köra genom rummen hemma i huset. Men akta möbler och väggar då ni kör. Leksaksbilarna är ganska stöttåliga tack vare dess tåliga chassi som är tillverkat av stryktålig plast. Om man skulle köra in i något och hjulen skulle få sig en smäll så kan det hända att hjulinställningen ändras. Men det gör inte så mycket, för via en smart funktion man ställa in hjulen under bilen. Det är bara att ändra hjulinställningen med en liten spak som sitter mellan framhjulen på under sidan. Vi erbjuder självklart batterier till dessa rc bilar, de flesta av bilarna har AA batterier. Batterierna är enkla att byta, bar att skruva loss ett batterilock undertill på bilen och ett lock på handkontrollen. Okej, nu börjar ett roligt äventyr, dags att köra en riktigt fräck radiostyrd Ferrari!

Lamborghini sportbilar är radiostyrda bilar från Jamara

En storfavorit bland sportbilsmärken är självklart Lamborghini. Det är ett italienskt sportbilmärke av absolut högsta kvalitet och lyx. Vi erbjuder dessa bilar i skala 1:14 samt 1:24 och nedan ser du bilar i den större skalan 1:14. Dessa radiostyrda bilar är ca 30 cm långa och det roliga är att de flesta av dessa Lamborghini bilar har lampor som lyser både fram och bak. Bilarna har olika fräcka funktioner och är superroliga att köra. De passar allra bäst att köra på plana underlag utomhus så som asfalt, betong med mera. Leksaksbilarna är radiostyrda och styrs med en handkontroll. Dessa leksakssportbilar är tillverkade av Jamara som är mycket kända för sin tillverkning av radiostyrda leksaksfordon. Det innebär att du alltid får en RC bil av högsta kvalitet när du beställer våra bilar från varumärket Jamara. Vi har så klart Lamborghini i flera olika färger, vit och orange färg är två av favoriterna, men självklart är alla lika omtyckta och har likvärdig prestanda. Det handlar mest om vilken bil som du tycker ser finast ut. Köp din radiostyrda Lamborghini i vår e-butik så får du öppet köp, garanti och vi hjälper alltid dig vid frågor och funderingar. Köp till batterier och sedan väntar många roliga stunder med dessa superfina leksaksbilar.

Radiostyrd bil McLaren från Jamara

Vi har ett flertal radiostyrda leksaksbilar från McLaren. Dessa bilar är framtagna av leksakstillverkaren Jamara som alltid producerar radiostyrda leksaker av hög kvalitet. Radiostyrda bilar är deras fokusområde bland leksaker. McLaren är ett brittiskt bilmärke som tillverkar bilar med mycket hög prestanda. Dessa bilar har i verkligheten teknik som är inspirerade av Formel 1. De är unika, supercoola och väldigt populära bilar både i verkligheten och som leksaksbilar. Med lampor fram och bak blir leken ännu roligare och mer realistisk. Leksaksbilarna finns i skala 1:14 och 1:24. Leksaksbilarna nedan är i skala 1:14, vilket innebär att de är 14 gånger mindre än de riktiga Mclaren bilarna. Alla våra radiostyrda Mclaren har mycket fina detaljer invändigt och utvändigt. I och med att de är licenstillverkade tillsammans med McLaren så blir bilarna nästan identiska med de riktiga supersportbilarna. Med ergonomiska handkontroller blir körningen en ren njutning och man kan köra länge med de medföljande handkontrollerna. Med dessa bilar kan barnen både glida fram och ta det lite lugnt och köra snabba race utomhus. Superkul att styra med den medföljande handkontrollen, där man får full kontroll på bilen. Vi tänker att det ska vara bekvämt att handla hos oss, så självklart har vi även batterier som tillbehör som man kan köpa till. Smidigt att göra det när man ändå köper bilen, batterier behövs ju ändå för att köra bilen. Man kan köra i ungefär 1 timme innan man behöver byta batterier. Vill man spara pengar i längden så är det alltid bra att köpa uppladdningsbara batterier, de kostar lite mer i inköpspris, men på sikt så sparar man på det. Okej, välj din favorit färg och sedan är det bara att ge sig iväg på ett roligt köräventyr.

Läs mer

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

175 kr - 600 kr

Rek. ålder

3 år - 6 år

Varumärke

Visar 1 - 13 av 13 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 13 av 13 artiklar