• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

IR-Styrda Robotar

IR-Styrda robotar är superskojiga leksaksrobotar

IR Styrda och programmerbara leksaksrobotar är superroliga leksaker till barn. Här kan man programmera robotarna och få dem att utföra massa roliga saker. IR kallas också för IR-Signal och IR betyder Infra Radiation, Infraröd strålning. Ibland kallas det också för Infrared Light. En IR-Signal är e...

IR-Styrda robotar är superskojiga leksaksrobotar

IR Styrda och programmerbara leksaksrobotar är superroliga leksaker till barn. Här kan man programmera robotarna och få dem att utföra massa roliga saker. IR kallas också för IR-Signal och IR betyder Infra Radiation, Infraröd strålning. Ibland kallas det också för Infrared Light. En IR-Signal är en elektromagnetisk signal, med längre våglängd än synligt ljus, därför är ljuset osynligt för ögat. Ett vanligt användningsområde för IR är i vanliga fjärrkontroller till TV, Stereo, Hemmabioanläggningar och inom leksaker. IR är ett mycket driftsäkert system och man kan ha flera funktioner på mindre antal knappar för styrning. IR är något dyrare att utveckla och att använda än RC, Radio controlled, även kallat för Radiostyrning. Det är vanligt att IR används till leksaksrobotar, för man få på det sättet bra kontroll på leksaken och man kan programmera många olika funktioner. I Leksakscitys sortiment hittar du flertalet programmerbar IR Styrda robotar, hur coola som helst! De kan programmeras med massa fräcka funktioner och kan röra sig på de mest spektakulära sätt.

Leksaksrobot IR-Styrd från Jamara

En robotleksak som styrs via Infrarött ljus från Jamara, är en riktigt fräck och rolig leksaksrobot. Den kan utföra mängder med coola saker och har olika ljud- och ljusfunktioner. Robotarna är nästan 40 cm höga, stora leksaksrobotar helt enkelt, ju större desto roligare :) Med IR styrning får man full kontroll på roboten och de är otroligt roliga att leka med. Köp en robot från Jamara så blir både du och barnet nöjda.

Leksaksrobot IR-Styrd från Silverlit

Silverlit är ett stort känt leksaksmärke världen över och de tillverkar superfina leksaksrobotar. Robotar i snygg och tuff design med mängder av roliga funktioner. En av robotarna heter Macrorobot och den är väldigt populär, för den har ett bra pris, är skojig att leka med och den går på hjul. Silverlit är helt enkelt också ett bra val när du ska köpa en leksaksrobot.

Leksaksrobotar som styrs via infrarött ljus från Gear4Play

Gear4Play är kända för sin höga kvalitet på sina leksaksrobotar. Även dessa robotar har många olika funktioner, som ljud- och ljusfunktioner. De kan som övriga robotar med ben gå framåt och bakåt och röra på armarna. Här kan man leka att man är en robot som utforskar en planet eller är ute på något annat uppdrag i rymden. Eller så kanske man är en robotmekaniker och lagar något, där människan inte kan vistas. Bara fantasin sätter gränserna.

Information IR Infrared Infrarött ljus

IR kallas också för IR-Signal och IR betyder Infra Radiation, Infraröd strålning. Ibland kallas det också för Infrared Light. En IR-Signal är en electromagnetisk signal, med längre våglängd än synligt ljus, därför är ljuset osynligt för ögat. Ett vanligt användningsområde för IR är i vanliga fjärrkontroller till TV, Stereo, Hemmabioanläggningar och inom leksaker. IR är ett mycket driftsäkert system och man kan ha flera funktioner på mindre antal knappar för styrning. IR är något dyrare att utveckla och att använda än RC, Radio controlled, även kallat för Radiostyrning. Det är vanligt att IR används till leksaksrobotar, för man få på det sättet bra kontroll på leksaken och man kan programmera många olika funktioner.

Läs mer

Filter

Pris

225 kr - 1200 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 16 av 16 artiklar