• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Play Fun Leksaksdjur

Leksaksdjur och djurfigurer som leksak till barn

Söker du leksaksdjur till barnen? På Leksakscity.se hittar du massa fina bondgårdsdjur som leksak till barn. Från varumärket Play Fun har vi också riktigt fina leksaksfigurer i form av leksaksdjur. Dessa leksaksdjur är stora och mjuka då de är tillverkade av mjukt gummi. Det finns både bondgårdsd...

Leksaksdjur och djurfigurer som leksak till barn

Söker du leksaksdjur till barnen? På Leksakscity.se hittar du massa fina bondgårdsdjur som leksak till barn. Från varumärket Play Fun har vi också riktigt fina leksaksfigurer i form av leksaksdjur. Dessa leksaksdjur är stora och mjuka då de är tillverkade av mjukt gummi. Det finns både bondgårdsdjur så som gris, tjur, ko, får, get och häst samt exotiska djur så som lejon, tiger, zebra, noshörning, giraff och elefant. Det finns även paket med massor av bondgårdsdjur eller massor av exotiska djur, perfekt om barnen vill leka med flera olika djur. På så sätt kan de leka rollekar och leka att djuren möter varandra. Kanske är de vänner, eller så är de rivaler som konkurrerar om maten på savannen. Det kan bli riktigt spännande lekar med dessa leksaksdjur.

Här finns söta små kycklingar som barnen kan leka med både vid påsk och under hela året. Pip Kyckling Leksak med batteri piper precis som en riktig kyckling gör. Kyckling Leksak vrid upp 7 cm kan gå framåt genom att vrida upp den. Så ulliga och gulliga små kycklingar. Här finns dessutom påskfjädrar att pynta påskriset med, samt påskägg som är perfekta till att gömma godis i och ge bort under påskhelgen till någon du tycker om, eller varför inte låta påskharen gömma ägget så får mottagaren leta :-)

En veterinärväska från Klein är alltid bra att ha redo om djuren blir sjuka. Det består av en transportväska som kan användas till att transportera mindre djur så som hundar, katter och kaniner, om de behöver åka med in till djursjukhuset. Det ingår även tillbehör så som stetoskop, matskål, spruta och mycket mer så att du kan hjälpa djuren att tillfriskna och må bättre. Veterinärlekar och doktorslekar är så spännande och visst känns det bra att hjälpa de oskyldiga små djuren.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 125 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 3 av 3 artiklar