• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 60 dagar
  • Frakt från 49 kr
  • Fri frakt från 999 kr
  • Garanti 2 år på alla varor

Terrängbilar Radiostyrda

Radiostyrda terrängbilar som leksak till barn från märket Jamara, Nikko, Silverlit

Radiostyrda terrängbilar från Nikko, Jamara, Silverlit med flera är leksaksbilar som kan köras i lite mer utmanande terräng. Det är superkul att spinna loss i gruset med dessa kvalitativa RC bilar. Här hittar du supercoola terrängbilar i tuff design med bra prestanda. Kör, sladda, spin loss på grus och andra underlag. Här kan man ge sig ut i terrängen och upptäcka världen. Jamara har allt från Jeepar till terrängbilar med ett sportigt utseende, RC bilar för olika behov och olika miljöer. Vissa bilar har uppladdningsbara batterier, vilket alltid är en fördel, då är det bara att köra och när de tar slut kan de laddas och sedan är det fritt fram att köra vidare igen. Belysning och olika ljudeffekter finns också på en del bilar. Vill man ha en radiostyrd bil som sticker ut ur mängden och en bil som håller i längden, då är en radiostyrd bil från Jamara något att satsa på. De mest populära bilarna är de som heter Whelon, Rupter Buggy, Creater Transformer, Mover Stunt Car, Beachbuggy Derago XP2, Skogsjeep och Cubic desert Buggy mm. Leksakscity har en stor del av Jamaras sortiment, detta för att bilarna är väldigt omtyckta av våra kunder. Sedan erbjuder vi självklart bradiostyrda terrängbilar från Nikko och Silverlit. Nikkos och Silverlits rc bilar är vida kända över hela världen, dess höga kvalitet talar sitt tydliga språk. Det är radiostyrda bilar som barnen verkligen uppskattar, så även föräldrarna då de vet att de får en radiostyrd bil som verkligen håller för barnens lek. Nikko och Silverlit är mest kända för att deras bilar kan köras i terräng och tar sig fram riktigt bra på de flesta underlag. Velocitrax är kanske den mest kända av Nikkos bilar och tittar man på Silverlit är bilen eXost den mest kända bilen. Velocitrax  med dess fräcka larver och "pansarvagnsstyrning" kan man ta sig fram i stort sett var som helst. Med Silverlist eXost bil kan man flyga över hinder och hoppa hej vilt, tack vare dess stora gummihjul som tål stötar extremt bra behöver man inte vara rädd för att bilen går sönder.

Radiostyrd Monstertruck Whelon från Jamara med en topphastighet på 35 Km/h

Är ni ute efter en rejäl bil som ska kunna köras i terräng med så finns det både jeepar och den dunderhäftiga monstrertrucken Whelon. Denna monstrertruck som heter Whelon är verkligen en klass för sig. Den är så rolig att köra eftersom den är så rejäl, bred och har rejält breda däck med djupt täckmönster som klarar av de flesta underlag. Den har hög prestanda och är mycket prisvärd. Den har en topphastighet på hela 35 km/h. Däcken är höga och den kan ta sig igenom vattenpölar, sand med mera. Det ingår även uppladdningsbara batterier till bilen, vilket så klart är praktiskt. Bara att ladda batterierna mellan varje körning och sedan köra vidare. Vill man ha ännu längre körtid kan man köpa till extra batterier, så alltid ett par batterier är på laddning medans man kör med ett annat par batterier. Ladda batterierna, sedan är det bara att ge sig iväg på fräcka köräventyr.

Radiostyrda lite annorlunda leksaksbilar Creater Transformer, Mover Stunt Car, Trans Mover från märket Jamara 

Vill man ha en lite extra skojig bil så ska man köpa en Creater Transformer eller en Mover Stunt Car. Creator leksaksbilen kan vrida på bilkroppen på ett fräckt sätt då man svänger och den kan köra på båda hållen, så det seplar ingen roll om man voltar runt med bilen, då är det bara att köra vidare. Den har också en topphastighet på 15 km/h vilket kör att körupplevelsen blir riktigt härlig, här går det undan. Med Mover Stunt car kan man ta sig över de flesta hinder och att köra i terräng är inga problem. Med dess fräcka orangea färg, LED-Lampor och med uppladdningsbara batterier så får man en mycket prisvärd leksaksbil. Sedan får vi inte glömma en annan cool radiostyrd bil, nämligen en bil som kalls för Trans Mover. Med den rc bilen kan man välja mellan att ha däck monterat eller larver, beroend epå vilken terräng man vill köra i. Det går snabbt och enkelt att skifta mellan dessa två alternativ. Med larver monterat finns det nästan ingen teeräng den inte kan köra i och med däcken så kan man sladda runt i gruset, hur roligt som helst!

Nikko radiostyrda bilar som heter Velocitrax och VaporizR för barn

Nikko känner väl de flesta till, de tillverkar några av världens coolaste radiostyrda bilar. Velocitrax rc bilen har vad man kalla "pansarvagnsstyrning", vilket innebär att man via handkontrollen trycker två knappar framåt eller bakåt så körs bilen framåt eller bakåt. Velocitrax kan därmed snurra runt sin egna axel, alltså spinna runt 360 grader då den står helt still. Med sina gummilarver och extremt höga prestanda så kör man med lätthet överallt, ja nästan överallt iaf :). Nikko har även en radiostyrd bil som heter VaporizR, den leksaksbilen är verkligen också speciell. Med den rc bilen kan man till och med köra i vattenet, den är helt vattentät och hjulen som snurrar gör att bilen sakta och säkert tar sig fram på vattnet. Vill man köra i snön på vintern är det heller inga problem, med dess starka motorkraft och stora däck så är snön inget hinder för bilen. VaporizR har även ett coolt utseende med fräcka klistermärken och bilarna kommer i färgglada färger som verkligen sticker ut. Nikko är verkligen radiostyrda bilar att räkna med, tåliga leksaksbilar för en tuff lek, maximal prestanda för pengarna och extremt roliga att köra för både barn och vuxna. Köp en Nikko radiostyrd bil, det kommer du aldrig att ångra. Många roliga körtimmar väntar, många äventyr och massa omgivningar kan upptäckas med dessa RC Bilar.

Silverlit radiostyrda bilar till barn som kallas för eXost 360

Oj oj, du måste bara kolla in dessa radiostyrda bilarna från Silverlit. De har en tuff design, stora luftgummifyllda hjul som dämpar stötar på ett bra sätt. Det fräcka med dessa bilarna är också att de kan köras på båda hållen, uppochner. För de ser likadana ut, på både undersidan och ovansidan. Så när barnen kör bilarna och de voltar runt, så är det bara att gasa vidare. Det finns de som till och med har testat att köra dem ner för trappor inomhus, de bara studsar ner och tål mycket stryk. Men, vi på Leksakscity rekommenderar att man tar det lite försiktigt iaf, man kan ju inte krascha hur mcyket som helst :), bilarna kan då ta skada. Precis som alla andra radiostyrda bilar på marknaden så finns det självklart en gräns för hur mycket slag en rc bil tål. MEN, dessa bilar vill vi säga är några av de bilarna som tål allra mest slag och stötar. Med deras kompakta bilchassi och dess stora hjul som upptar krafterna, så får man en fantastisk rolig körning. Med pumpen som medföljer kan man bestämma lufttrycket i däcken och därmed påverka hur mjuk gång bilarna ska ha. Det ingår också batterier till dessa radiostyrda terrängbilar, så barnen kan börja köra emd en gång så fort ni får hem bilen. Silverlit är ett varumärke som verkligen står för kvalitet och just radiostyrda bilar är de extra duktiga på att tillverka. De vet vad barnen vill ha och alla deras leksaker håller en mycket hög kvalitet.

Radiostyrda fräcka leksaksbilar från Gear4Play köper du billigt på Leksakscity

Vi erbjuder de finaste Gear4Play bilarna som finns. Den absolut mest populära rc bilen från Gear4Play är den som heter HBX Survivor, en supercool Monstertruck med en toppfart på 30 km/h. Med dessa stora luftgummihjul och en tålig karros, så kan man köra och hoppa över de flesta hinder. Det ingår så klart även en batteriladdare och batterier som man kan ladda. Glöm inte att köp batterier till handkontrollen, när du ändå köper bilen. Sedan har även Gear4Play mindre radiostyrda bilar som heter Metall Gallop Beast. Fräcka små bilar med gummihjul, störtbågar och tåligt chassi som tål stötar på ett bra sätt. Dessa Gallop Beast bilar är väldigt billiga, men ändå extremt roliga att köra.

Radiostyrda bilar i skala 1:43 från Jamara

Här finns tuffa radiostyrda bilar som kan köras i terräng och även på plant underlag. En bil i skala 1:43 är den populära MRT-S2, en liten rapp och snabb terrängbil där man kan ladda dess batterier med handkontrollens batterier eller via en USB-Kabel som medföljer. Sedan finns även en radiostyrd bil som kallas för Bandix Rednexx, en liten fräck rc bil med hög prestanda. Den har ett stöttåligt chassi och tål verkligen tuff körning. Bilar med hög prestanda och med LED lampor. Tålig konstruktion i kombination med snygg design fås vid köp av en radiostyrd bil från Jamara. RC bilarna är enkla att köra tack vare ergonomiska handkontroller med spakar och knappar placerade på ett bra sätt. Vissa bilar styrs med 2,4 Ghz, vilket ger extra bra kontroll på bilen. 2,4 Ghz frekvens, innebär att man kan köra upp till 8 st bilar samtidigt. Det är roligt om det är flera som vill köra ett flertal bilar på samma plats Exempelvis vid race med mera.

Radiostyrda terrängbilar från Jamara i skala 1:14

Här finns superroliga radiostyrda terrängbilar i skala 1:14. det innebär att de är 14 gånger mindre än de riktiga terrängbilarna. De är tillverkade av Jamara och håller därför en hög kvalitet och god standard. De är specialiserade på att tillverka radiostyrda leksaker för barn. Dessa off-road terrängfordon är så roliga att köra. Utöver asfaltskörning med mera så kan barnen köra dessa bilar i lite mer utmanande terräng och det är så kul att se bilen klara att ta sig upp för en mindre backe eller, köra på en grusplan eller i skogen på en liten skogsstig. Det väcker verkligen barnasinnet till liv även hos vuxna förare. Radiostyrda bilar har blivit mycket populärt och är en storsäljare på Leksakscity. I skala 1:14 erbjuder vi terrängbilarna Landrover Defender som är en klassisk jeep, Explorer som kan lysa i coola färger, flera buggy bilar med mera. En av buggybilarna vi har är Rupter Buggy och denna går såå fort vilket gör att det är superkul att köra den, speciellt att sladda i gruset utomhus :-). Sedan har vi även en superfin röd Jeep Wrangler i cool design, öppningsbara dörrar och kraftiga stora däck. Denna bilen har även LED-Lampor och ett stöttåligt chassi som tål tuff körning.

Radiostyrda terrängbilar från Jamara i skala 1:18, Derago Xp 2

Radiostyrda bilar av märket Jamara som tex. Derago Xp2. Dessa leksaksbilar nedan är i skala 1:18, vilket innebär att de är 18 gånger mindre än den verkliga bilen. Bilarna är mellan ca 20-30 cm långa beroende på bilmodell. Här finns flera olika bilmodeller så som Jeep Wrangler som är en leksaksbil som har riktigt rejäla däck för terrängkörning. Beachbuggy Derago är en cool bil med störtbåge och bra fjädring som gör att den tål tuffare tag. den radiostyrda bilen Derago har även fyrhjulsdrift och ett tåligt chassi av stöttålig plast. Här kan man gasa rejält, flyga över hopp och hinder och sladda runt i gruset. Det är verkligen en pricvärd rrc bil där man får mycket för pengarna. Den är så klart även rolig att köra på plana underlag som asfalt, betong med mera. Med däckens mönster och utformning får man riktgt bra fäste mot marken. Ladda battaripacket och sedan börjar den roliga körningen.

Rejäla och stora radiostyrda bilar från Jamara i skala 1:10

Det här är verkligen rejäla radiostyrda bilar från Jamara. De klarar att köra i en tuffare terräng och har rejäla däck som klarar det mesta. Flertalet av dessa radiostyrda bilar har rejält lyse och de alla har många roliga funktioner. Vill man ha en rikgt prisvärd radiostyrd bil som är lite större, då ska man köpa en J-Rock Crawler. Den har hög markfrigång med stora däck och klarar av de flesta hinder. Den tar sig fram bra på de flesta underlag och är så klart roligast att köra med i grus, skogsstigar med mera. Det ingår självklart uppladdningsbara batterier till bilen, så det blir praktiskt att och enkelt. Med kraftiga stötdämpare och ett lätt, men samtidigt tåligt chassi av stöttålig plast så får man en superfräck radiostyrd bil. Exempelvis Splinter Desertbuggy 1:10 4WD NiMh LED - 2,4 GHz är perfekt för att köra i sand och grus, varför inte köra på en sandstrand eller på garageuppfarten eller något annat skoj. Dakar desertbuggy 1:10 4WD NiMh LED - 2,4 GHz är fyrhjulsdriven vilket gör att det går extra bra att köra i terräng. Samtliga av dessa radiostyrda bilar har 2,4 GHz frekvensstyrning som innebär att hela åtta stycken fordon med styrning av samma frekvens kan köras på samma plats utan att störa ut varandra. På så sätt kan barnen köra sin radiostyrda leksak tillsammans med kompisar som också har radiostyrda fordon så som bilar, grävmaskiner, hjullastare, lastbilar med mera. Barnen kan då tävla med sina fordon, eller om de har flera olika entreprenadfordon så kan de leka att de ska bygga en väg, att de är byggnadsarbetare eller ska gräva en husgrund med mera.

Radiostyrda Monstertrucks är roliga RC bilar för barn och vuxna

Att köra en radiostyrd monstertruck är grymt kul! Monstertruck från Jamara och Gear4Play är superfina RC Monstertrucks till både barn och vuxna. Med kraftiga och stora däck kan bilarna ta sig fram nästan var som helst, även motorererna är starka och gör att det är extra kul att köra dessa RC bilar. Det finns monstertrucks med olika typer av uppladdningsbara batterier, vanligast är Lipo, NiMh och Litium Jon batterier. De Monstertrucks som har LiPo batterier kostar ofta lite mer för ett LiPo har högre prestanda än andra batterier. Dessa modeller av Monstertrucks går också ofta fortare än övriga leksaker, pga. dessa batterier och att de också ofta har borstlösa motorer. Deras maxhastighet ligger på ca 60-70 km/h.

RC Monstertrucks med NiMh batterier är också väldigt kraftfulla och snabba monstertrucks, topphastigheten ligger på ca 35-40 km/h. radiostyrda Monstertruck med Litium Jon batterier är de billigaste RC bilarna, för att Litium Jon batterier har något lägre prestanda och är billigare att producera. Men Monstertrucks med dessa batterier är väldigt roliga att köra ändå och de har en topphastighet på ca 30 km/h. Det är viktigt att ladda de uppladdningsbara batterierna enligt de instruktioner som medföljer och förvara dem torrt i rumstemperatur.

Två väldigt populära RC bilar är Radiostyrd bil HBX Survivor Monstertruck MT RTR 1:12 och Radiostyrd Whelon Monstertruck Jamara Litium Jon 1:12. De är prisvärda och man får mycket prestanda för pengarna. Leksakscity erbjuder Monstertrucks från Gear4Play, Jamara med mera, högkvalitativa RC bilar med enorm körglädje!

Radiostyrd Monstertruck med uppladdningsbart Litium Jon batteri från Jamara och Gear4Play

Radiostyrd Monstertruck som leksaksbil till barn eller vuxna. Här på Leksakscity hittar du supercoola Monstertrucks för lek utomhus året runt. Ja, du läste rätt, med dessa RC Monstertrucks kan du köra både på sommaren och vintern. Tack vare deras kraftiga däck och tåliga konstruktion så lämpar de sig för körning i olika slags terränger grus, gräs, snö med mera. Bara att ladda batterierna och sedan ge sig ut på en rolig åktur. En Radiostyrd Whelon Monstertruck Jamara Litium Jon 1:12 har en topphastighet på 30 km/h och är vår populäraste Monstertryck i sortimentet. Sedan har vi den radiostyrda Monstertrucken, HBX Survivor Monstertruck MT RTR 1:12 som har en toppfart på ca 30 km/h, även den är grymt populär. Här kan man sladda, spinn loss och hoppa på hinder, hur roligt som helst!

Radiostyrd Monstertruck med LiPo batteri

En radiostyrd Monstertruck med LiPo batteri har hög prestanda och en hög topphastighet. Tack vare att dessa Monstertrucks har uppladdningsbara LiPo batterier så får man en härlig körupplevelse där man kan köra länge på en laddning. Leksakscity erbjuder bland annat Monstertrucks från märket Jamara, kraftiga, tåliga och tuffa Monstertrucks som tål att köras i kuperad terräng. Monstertrucks har hög markfrigrång, kraftiga och stora däck, vilket gör dom till vad de heter, riktiga MONSTER RC bilar.

Radiostyrd Monstertruck med uppladdningsbart NiMh batteri

Radiostyrd Monstertrucks med NiMh batterier är hur skoj som helst att köra! Här får man mycket prestanda för pengarna. Med uppladdningsbara batterier kan man köra gång på gång, bara att ladda när batterierna är slut på en körning. RC Monstertrucks från Jamara har en kraftig konstruktion som tål att köra riktigt hårt med, sladda, spinn hoppa på hinder, allt är möjligt. Monstertrucks ska köras utomhus, pga. av dess höga hastighet och är man lite yngre så är det bra om en vuxen hjälper till då man kör. Ha en skön sommar och kör lugnt, eller gasa järnet!

Extra batterier till radiostyrda terrängbilar

Vi erbjuder också extra batterier till Jamaras radiostyrda bilar. För vi vet att man vill så klart ha en längre körtid på en och samma gång. Så med uppladdningsbara batterier kan man ladda några batterier medans man kör med andra batterier, sedan är det bara att byta vid behöv. Så när du ändå köper en radiostyrd bil från Jamara hos oss, så glöm inte att köpa till mer batterier. Barnen kommer uppskatta att de kan köra timme efter timme :)


När du köper din radiostyrda terrängbil på Leksakscity så kan du könna dig trygg. Det är mycket bättre att handla hos oss än i en utländsk e-butik. För vi har snabba leveranser och full garanti på alla radiostyrda terrängbilar. När du handlar utanför Sverige, så är det inte alltid lätt reklamera din bil om det skulle behövas. På Leksakscity däremot är det aldrig några problem. Vi hjälper dig på ett smidigt och bra sätt om problem skulle uppstå. Vi ger dig alltid öppet köp, snabb leverans och bra priser på alla radiostyrda terrängbilar.

Radiostyrda terrängbilar som leksak till barn från märket Jamara, Nikko, Silverlit

Radiostyrda terrängbilar från Nikko, Jamara, Silverlit med flera är leksaksbilar som kan köras i lite mer utmanande terräng. Det är superkul att spinna loss i gruset med dessa kvalitativa RC bilar. Här hittar du supercoola terrängbilar i tuff design med bra prestanda. Kör, sladda, spin loss på grus och andra underlag. Här kan man ge sig ut i terrängen och upptäcka världen. Jamara har allt från Jeepar till terrängbilar med ett sportigt utseende, RC bilar för olika behov och olika miljöer. Vissa bilar har uppladdningsbara batterier, vilket alltid är en fördel, då är det bara att köra och när de tar slut kan de laddas och sedan är det fritt fram att köra vidare igen. Belysning och olika ljudeffekter finns också på en del bilar. Vill man ha en radiostyrd bil som sticker ut ur mängden och en bil som håller i längden, då är en radiostyrd bil från Jamara något att satsa på. De mest populära bilarna är de som heter Whelon, Rupter Buggy, Creater Transformer, Mover Stunt Car, Beachbuggy Derago XP2, Skogsjeep och Cubic desert Buggy mm. Leksakscity har en stor del av Jamaras sortiment, detta för att bilarna är väldigt omtyckta av våra kunder. Sedan erbjuder vi självklart bradiostyrda terrängbilar från Nikko och Silverlit. Nikkos och Silverlits rc bilar är vida kända över hela världen, dess höga kvalitet talar sitt tydliga språk. Det är radiostyrda bilar som barnen verkligen uppskattar, så även föräldrarna då de vet att de får en radiostyrd bil som verkligen håller för barnens lek. Nikko och Silverlit är mest kända för att deras bilar kan köras i terräng och tar sig fram riktigt bra på de flesta underlag. Velocitrax är kanske den mest kända av Nikkos bilar och tittar man på Silverlit är bilen eXost den mest kända bilen. Velocitrax  med dess fräcka larver och "pansarvagnsstyrning" kan man ta sig fram i stort sett var som helst. Med Silverlist eXost bil kan man flyga över hinder och hoppa hej vilt, tack vare dess stora gummihjul som tål stötar extremt bra behöver man inte vara rädd för att bilen går sönder.

Radiostyrd Monstertruck Whelon från Jamara med en topphastighet på 35 Km/h

Är ni ute efter en rejäl bil som ska kunna köras i terräng med så finns det både jeepar och den dunderhäftiga monstrertrucken Whelon. Denna monstrertruck som heter Whelon är verkligen en klass för sig. Den är så rolig att köra eftersom den är så rejäl, bred och har rejält breda däck med djupt täckmönster som klarar av de flesta underlag. Den har hög prestanda och är mycket prisvärd. Den har en topphastighet på hela 35 km/h. Däcken är höga och den kan ta sig igenom vattenpölar, sand med mera. Det ingår även uppladdningsbara batterier till bilen, vilket så klart är praktiskt. Bara att ladda batterierna mellan varje körning och sedan köra vidare. Vill man ha ännu längre körtid kan man köpa till extra batterier, så alltid ett par batterier är på laddning medans man kör med ett annat par batterier. Ladda batterierna, sedan är det bara att ge sig iväg på fräcka köräventyr.

Radiostyrda lite annorlunda leksaksbilar Creater Transformer, Mover Stunt Car, Trans Mover från märket Jamara 

Vill man ha en lite extra skojig bil så ska man köpa en Creater Transformer eller en Mover Stunt Car. Creator leksaksbilen kan vrida på bilkroppen på ett fräckt sätt då man svänger och den kan köra på båda hållen, så det seplar ingen roll om man voltar runt med bilen, då är det bara att köra vidare. Den har också en topphastighet på 15 km/h vilket kör att körupplevelsen blir riktigt härlig, här går det undan. Med Mover Stunt car kan man ta sig över de flesta hinder och att köra i terräng är inga problem. Med dess fräcka orangea färg, LED-Lampor och med uppladdningsbara batterier så får man en mycket prisvärd leksaksbil. Sedan får vi inte glömma en annan cool radiostyrd bil, nämligen en bil som kalls för Trans Mover. Med den rc bilen kan man välja mellan att ha däck monterat eller larver, beroend epå vilken terräng man vill köra i. Det går snabbt och enkelt att skifta mellan dessa två alternativ. Med larver monterat finns det nästan ingen teeräng den inte kan köra i och med däcken så kan man sladda runt i gruset, hur roligt som helst!

Nikko radiostyrda bilar som heter Velocitrax och VaporizR för barn

Nikko känner väl de flesta till, de tillverkar några av världens coolaste radiostyrda bilar. Velocitrax rc bilen har vad man kalla "pansarvagnsstyrning", vilket innebär att man via handkontrollen trycker två knappar framåt eller bakåt så körs bilen framåt eller bakåt. Velocitrax kan därmed snurra runt sin egna axel, alltså spinna runt 360 grader då den står helt still. Med sina gummilarver och extremt höga prestanda så kör man med lätthet överallt, ja nästan överallt iaf :). Nikko har även en radiostyrd bil som heter VaporizR, den leksaksbilen är verkligen också speciell. Med den rc bilen kan man till och med köra i vattenet, den är helt vattentät och hjulen som snurrar gör att bilen sakta och säkert tar sig fram på vattnet. Vill man köra i snön på vintern är det heller inga problem, med dess starka motorkraft och stora däck så är snön inget hinder för bilen. VaporizR har även ett coolt utseende med fräcka klistermärken och bilarna kommer i färgglada färger som verkligen sticker ut. Nikko är verkligen radiostyrda bilar att räkna med, tåliga leksaksbilar för en tuff lek, maximal prestanda för pengarna och extremt roliga att köra för både barn och vuxna. Köp en Nikko radiostyrd bil, det kommer du aldrig att ångra. Många roliga körtimmar väntar, många äventyr och massa omgivningar kan upptäckas med dessa RC Bilar.

Silverlit radiostyrda bilar till barn som kallas för eXost 360

Oj oj, du måste bara kolla in dessa radiostyrda bilarna från Silverlit. De har en tuff design, stora luftgummifyllda hjul som dämpar stötar på ett bra sätt. Det fräcka med dessa bilarna är också att de kan köras på båda hållen, uppochner. För de ser likadana ut, på både undersidan och ovansidan. Så när barnen kör bilarna och de voltar runt, så är det bara att gasa vidare. Det finns de som till och med har testat att köra dem ner för trappor inomhus, de bara studsar ner och tål mycket stryk. Men, vi på Leksakscity rekommenderar att man tar det lite försiktigt iaf, man kan ju inte krascha hur mcyket som helst :), bilarna kan då ta skada. Precis som alla andra radiostyrda bilar på marknaden så finns det självklart en gräns för hur mycket slag en rc bil tål. MEN, dessa bilar vill vi säga är några av de bilarna som tål allra mest slag och stötar. Med deras kompakta bilchassi och dess stora hjul som upptar krafterna, så får man en fantastisk rolig körning. Med pumpen som medföljer kan man bestämma lufttrycket i däcken och därmed påverka hur mjuk gång bilarna ska ha. Det ingår också batterier till dessa radiostyrda terrängbilar, så barnen kan börja köra emd en gång så fort ni får hem bilen. Silverlit är ett varumärke som verkligen står för kvalitet och just radiostyrda bilar är de extra duktiga på att tillverka. De vet vad barnen vill ha och alla deras leksaker håller en mycket hög kvalitet.

Radiostyrda fräcka leksaksbilar från Gear4Play köper du billigt på Leksakscity

Vi erbjuder de finaste Gear4Play bilarna som finns. Den absolut mest populära rc bilen från Gear4Play är den som heter HBX Survivor, en supercool Monstertruck med en toppfart på 30 km/h. Med dessa stora luftgummihjul och en tålig karros, så kan man köra och hoppa över de flesta hinder. Det ingår så klart även en batteriladdare och batterier som man kan ladda. Glöm inte att köp batterier till handkontrollen, när du ändå köper bilen. Sedan har även Gear4Play mindre radiostyrda bilar som heter Metall Gallop Beast. Fräcka små bilar med gummihjul, störtbågar och tåligt chassi som tål stötar på ett bra sätt. Dessa Gallop Beast bilar är väldigt billiga, men ändå extremt roliga att köra.

Radiostyrda bilar i skala 1:43 från Jamara

Här finns tuffa radiostyrda bilar som kan köras i terräng och även på plant underlag. En bil i skala 1:43 är den populära MRT-S2, en liten rapp och snabb terrängbil där man kan ladda dess batterier med handkontrollens batterier eller via en USB-Kabel som medföljer. Sedan finns även en radiostyrd bil som kallas för Bandix Rednexx, en liten fräck rc bil med hög prestanda. Den har ett stöttåligt chassi och tål verkligen tuff körning. Bilar med hög prestanda och med LED lampor. Tålig konstruktion i kombination med snygg design fås vid köp av en radiostyrd bil från Jamara. RC bilarna är enkla att köra tack vare ergonomiska handkontroller med spakar och knappar placerade på ett bra sätt. Vissa bilar styrs med 2,4 Ghz, vilket ger extra bra kontroll på bilen. 2,4 Ghz frekvens, innebär att man kan köra upp till 8 st bilar samtidigt. Det är roligt om det är flera som vill köra ett flertal bilar på samma plats Exempelvis vid race med mera.

Radiostyrda terrängbilar från Jamara i skala 1:14

Här finns superroliga radiostyrda terrängbilar i skala 1:14. det innebär att de är 14 gånger mindre än de riktiga terrängbilarna. De är tillverkade av Jamara och håller därför en hög kvalitet och god standard. De är specialiserade på att tillverka radiostyrda leksaker för barn. Dessa off-road terrängfordon är så roliga att köra. Utöver asfaltskörning med mera så kan barnen köra dessa bilar i lite mer utmanande terräng och det är så kul att se bilen klara att ta sig upp för en mindre backe eller, köra på en grusplan eller i skogen på en liten skogsstig. Det väcker verkligen barnasinnet till liv även hos vuxna förare. Radiostyrda bilar har blivit mycket populärt och är en storsäljare på Leksakscity. I skala 1:14 erbjuder vi terrängbilarna Landrover Defender som är en klassisk jeep, Explorer som kan lysa i coola färger, flera buggy bilar med mera. En av buggybilarna vi har är Rupter Buggy och denna går såå fort vilket gör att det är superkul att köra den, speciellt att sladda i gruset utomhus :-). Sedan har vi även en superfin röd Jeep Wrangler i cool design, öppningsbara dörrar och kraftiga stora däck. Denna bilen har även LED-Lampor och ett stöttåligt chassi som tål tuff körning.

Radiostyrda terrängbilar från Jamara i skala 1:18, Derago Xp 2

Radiostyrda bilar av märket Jamara som tex. Derago Xp2. Dessa leksaksbilar nedan är i skala 1:18, vilket innebär att de är 18 gånger mindre än den verkliga bilen. Bilarna är mellan ca 20-30 cm långa beroende på bilmodell. Här finns flera olika bilmodeller så som Jeep Wrangler som är en leksaksbil som har riktigt rejäla däck för terrängkörning. Beachbuggy Derago är en cool bil med störtbåge och bra fjädring som gör att den tål tuffare tag. den radiostyrda bilen Derago har även fyrhjulsdrift och ett tåligt chassi av stöttålig plast. Här kan man gasa rejält, flyga över hopp och hinder och sladda runt i gruset. Det är verkligen en pricvärd rrc bil där man får mycket för pengarna. Den är så klart även rolig att köra på plana underlag som asfalt, betong med mera. Med däckens mönster och utformning får man riktgt bra fäste mot marken. Ladda battaripacket och sedan börjar den roliga körningen.

Rejäla och stora radiostyrda bilar från Jamara i skala 1:10

Det här är verkligen rejäla radiostyrda bilar från Jamara. De klarar att köra i en tuffare terräng och har rejäla däck som klarar det mesta. Flertalet av dessa radiostyrda bilar har rejält lyse och de alla har många roliga funktioner. Vill man ha en rikgt prisvärd radiostyrd bil som är lite större, då ska man köpa en J-Rock Crawler. Den har hög markfrigång med stora däck och klarar av de flesta hinder. Den tar sig fram bra på de flesta underlag och är så klart roligast att köra med i grus, skogsstigar med mera. Det ingår självklart uppladdningsbara batterier till bilen, så det blir praktiskt att och enkelt. Med kraftiga stötdämpare och ett lätt, men samtidigt tåligt chassi av stöttålig plast så får man en superfräck radiostyrd bil. Exempelvis Splinter Desertbuggy 1:10 4WD NiMh LED - 2,4 GHz är perfekt för att köra i sand och grus, varför inte köra på en sandstrand eller på garageuppfarten eller något annat skoj. Dakar desertbuggy 1:10 4WD NiMh LED - 2,4 GHz är fyrhjulsdriven vilket gör att det går extra bra att köra i terräng. Samtliga av dessa radiostyrda bilar har 2,4 GHz frekvensstyrning som innebär att hela åtta stycken fordon med styrning av samma frekvens kan köras på samma plats utan att störa ut varandra. På så sätt kan barnen köra sin radiostyrda leksak tillsammans med kompisar som också har radiostyrda fordon så som bilar, grävmaskiner, hjullastare, lastbilar med mera. Barnen kan då tävla med sina fordon, eller om de har flera olika entreprenadfordon så kan de leka att de ska bygga en väg, att de är byggnadsarbetare eller ska gräva en husgrund med mera.

Radiostyrda Monstertrucks är roliga RC bilar för barn och vuxna

Att köra en radiostyrd monstertruck är grymt kul! Monstertruck från Jamara och Gear4Play är superfina RC Monstertrucks till både barn och vuxna. Med kraftiga och stora däck kan bilarna ta sig fram nästan var som helst, även motorererna är starka och gör att det är extra kul att köra dessa RC bilar. Det finns monstertrucks med olika typer av uppladdningsbara batterier, vanligast är Lipo, NiMh och Litium Jon batterier. De Monstertrucks som har LiPo batterier kostar ofta lite mer för ett LiPo har högre prestanda än andra batterier. Dessa modeller av Monstertrucks går också ofta fortare än övriga leksaker, pga. dessa batterier och att de också ofta har borstlösa motorer. Deras maxhastighet ligger på ca 60-70 km/h.

RC Monstertrucks med NiMh batterier är också väldigt kraftfulla och snabba monstertrucks, topphastigheten ligger på ca 35-40 km/h. radiostyrda Monstertruck med Litium Jon batterier är de billigaste RC bilarna, för att Litium Jon batterier har något lägre prestanda och är billigare att producera. Men Monstertrucks med dessa batterier är väldigt roliga att köra ändå och de har en topphastighet på ca 30 km/h. Det är viktigt att ladda de uppladdningsbara batterierna enligt de instruktioner som medföljer och förvara dem torrt i rumstemperatur.

Två väldigt populära RC bilar är Radiostyrd bil HBX Survivor Monstertruck MT RTR 1:12 och Radiostyrd Whelon Monstertruck Jamara Litium Jon 1:12. De är prisvärda och man får mycket prestanda för pengarna. Leksakscity erbjuder Monstertrucks från Gear4Play, Jamara med mera, högkvalitativa RC bilar med enorm körglädje!

Radiostyrd Monstertruck med uppladdningsbart Litium Jon batteri från Jamara och Gear4Play

Radiostyrd Monstertruck som leksaksbil till barn eller vuxna. Här på Leksakscity hittar du supercoola Monstertrucks för lek utomhus året runt. Ja, du läste rätt, med dessa RC Monstertrucks kan du köra både på sommaren och vintern. Tack vare deras kraftiga däck och tåliga konstruktion så lämpar de sig för körning i olika slags terränger grus, gräs, snö med mera. Bara att ladda batterierna och sedan ge sig ut på en rolig åktur. En Radiostyrd Whelon Monstertruck Jamara Litium Jon 1:12 har en topphastighet på 30 km/h och är vår populäraste Monstertryck i sortimentet. Sedan har vi den radiostyrda Monstertrucken, HBX Survivor Monstertruck MT RTR 1:12 som har en toppfart på ca 30 km/h, även den är grymt populär. Här kan man sladda, spinn loss och hoppa på hinder, hur roligt som helst!

Radiostyrd Monstertruck med LiPo batteri

En radiostyrd Monstertruck med LiPo batteri har hög prestanda och en hög topphastighet. Tack vare att dessa Monstertrucks har uppladdningsbara LiPo batterier så får man en härlig körupplevelse där man kan köra länge på en laddning. Leksakscity erbjuder bland annat Monstertrucks från märket Jamara, kraftiga, tåliga och tuffa Monstertrucks som tål att köras i kuperad terräng. Monstertrucks har hög markfrigrång, kraftiga och stora däck, vilket gör dom till vad de heter, riktiga MONSTER RC bilar.

Radiostyrd Monstertruck med uppladdningsbart NiMh batteri

Radiostyrd Monstertrucks med NiMh batterier är hur skoj som helst att köra! Här får man mycket prestanda för pengarna. Med uppladdningsbara batterier kan man köra gång på gång, bara att ladda när batterierna är slut på en körning. RC Monstertrucks från Jamara har en kraftig konstruktion som tål att köra riktigt hårt med, sladda, spinn hoppa på hinder, allt är möjligt. Monstertrucks ska köras utomhus, pga. av dess höga hastighet och är man lite yngre så är det bra om en vuxen hjälper till då man kör. Ha en skön sommar och kör lugnt, eller gasa järnet!

Extra batterier till radiostyrda terrängbilar

Vi erbjuder också extra batterier till Jamaras radiostyrda bilar. För vi vet att man vill så klart ha en längre körtid på en och samma gång. Så med uppladdningsbara batterier kan man ladda några batterier medans man kör med andra batterier, sedan är det bara att byta vid behöv. Så när du ändå köper en radiostyrd bil från Jamara hos oss, så glöm inte att köpa till mer batterier. Barnen kommer uppskatta att de kan köra timme efter timme :)


När du köper din radiostyrda terrängbil på Leksakscity så kan du könna dig trygg. Det är mycket bättre att handla hos oss än i en utländsk e-butik. För vi har snabba leveranser och full garanti på alla radiostyrda terrängbilar. När du handlar utanför Sverige, så är det inte alltid lätt reklamera din bil om det skulle behövas. På Leksakscity däremot är det aldrig några problem. Vi hjälper dig på ett smidigt och bra sätt om problem skulle uppstå. Vi ger dig alltid öppet köp, snabb leverans och bra priser på alla radiostyrda terrängbilar.

Läs mer

Kategorier Dölj

Filter

Visa leksaker i lager. Kryssa i Ja.

Pris

175 kr - 1950 kr

Rek. ålder

5 år - 14 år

Varumärke

Visar 1 - 23 av 23 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 23 av 23 artiklar