• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksverktyg i trä

Verktyg i träLeksaksverktyg från Klein

Vi erbjuder leksaksverktyg som är tillverkat i trä från varumärkena Tooky Toy, Jabadabado och Woodi World Toy. Dessa leksaksverktyg är tillverkade av trä för att hålla länge och tåla barnens tuffa tag. Verktygen är färgglada, barnvänliga och inbjuder till mycket lek. Att leka med verktyg och att barnen leke...

Verktyg i träLeksaksverktyg från Klein

Vi erbjuder leksaksverktyg som är tillverkat i trä från varumärkena Tooky Toy, Jabadabado och Woodi World Toy. Dessa leksaksverktyg är tillverkade av trä för att hålla länge och tåla barnens tuffa tag. Verktygen är färgglada, barnvänliga och inbjuder till mycket lek. Att leka med verktyg och att barnen leker att de snickrar kan utveckla barnens kreativa sidor, uppfinningsförmåga och problemlösningsförmåga genom att de får prova sig fram, utforska och se hur sakerna fungerar.

Här finns ett flertal verktygslådor för barn. Dessa är så roliga eftersom det medföljer massor av roliga verktyg, allt i ett! I verktygslådorna från Jabadabado ingår exempelvis linjal, skiftnyckel, hammare, klossar och mycket mer. En annan riktigt praktiskt leksak är Tony Toy Gåvagn som är en verktygslåda på hjul och med handtag så att barnen kan köra omkring den. Då kan barnen köra till nästa bygge där de ska hjälpa till att snickra :-)

Självklart är det också så praktiskt med en arbetsbänk där barnen kan jobba med sina projekt, mäta, skruva i små brädor med mera. Dessa finns i två storlekar så att du kan välja den som passar in i ert hem. Det finns en som är hopfällbar så att den enkelt kan stuvas in i en garderob eller liknande när den inte används. Den har dessutom ett handtag så att den enkelt kan bäras. Denna arbetsbänk kan placeras på golvet eller på ett bord när barnen använder den. För de som har lite mer utrymme finns det en arbetsbänk som står på ben. Den är 50 cm bred och 63 cm hög så att barnen kan stå eller sitta vid den när de grejar.

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 600 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar