• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Dinosaurier Interaktiva

Leksaksdinosaurier som interagerar med barnen

Dinosaurier är en riktig storfavorit bland leksaker, vilket såklart inte är konstigt för de är ju så häftiga och fascinerande. Vad som är ännu roligare är just interaktiva dinosaurieleksaker. De kan nämligen interagera med barnen på flera sätt. Till exempel genom rörelser, ljudfunktioner, ljusfunkti...

Leksaksdinosaurier som interagerar med barnen

Dinosaurier är en riktig storfavorit bland leksaker, vilket såklart inte är konstigt för de är ju så häftiga och fascinerande. Vad som är ännu roligare är just interaktiva dinosaurieleksaker. De kan nämligen interagera med barnen på flera sätt. Till exempel genom rörelser, ljudfunktioner, ljusfunktioner med mera.

Robo Alive Drake kan gå, röra på huvudet och de har även häftiga isfunktioner, respektive eldfunktion beroende på färg på draken. En annan favorit är den IR-styrda Smart Robot dinosaurien som styrs med hjälp av IR-funktion och den kan röra sig, låta och lysa. Några av de mest verklighetstrogna interaktiva dinosaurierna är från varumärket FurReal. Här finns bland annat Munchin Rex och Hoppin' Topper. Dessa dinosaurier visar sina personligheter och de kan göra hela 35 olika ljud- och rörelsekombinationer! Välj barnens favoritdinosaurie så kommer de säkert ha såå roligt med sin nya interaktiva dinosaurievän :-)

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 700 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar