• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Barbiedockor

Barbiedockor och Barbiedocka Dreamtopia

Hos oss på Leksakscity hittar du ett brett sortiment av Barbiedockor av alla möjliga olika sorter. Vi har allt från Barbie dockhus och olika möbler till fordon och djur. Självklart har vi även Ken-dockor, Barbiedockor med massa tillbehör som exempelvis barnvagn och bebis, prinsessor och sjöjungfruar från ...

Barbiedockor och Barbiedocka Dreamtopia

Hos oss på Leksakscity hittar du ett brett sortiment av Barbiedockor av alla möjliga olika sorter. Vi har allt från Barbie dockhus och olika möbler till fordon och djur. Självklart har vi även Ken-dockor, Barbiedockor med massa tillbehör som exempelvis barnvagn och bebis, prinsessor och sjöjungfruar från landet Campingbilen, ambulansen, flygplanet och ambulansen är så klart några av Barbies favorit fordon. Dreamtopia och de lite mer klassiska Barbie-dockorna. Allt från ballerinor, sjuksköterskor och veterinärer, hemliga agenter, Fashionistas och piloter. Nu finns dessutom Barbie i massa nya utformningar och modeller för att alla barn ska kunna hitta en docka de tycker extra mycket om och kan relatera till. Kanske har dockan likadant hår som barnet, kanske är dockan lite kortare eller kanske drömmer barnet om att bli fotbollsspelare precis som Barbie. Här finns en docka för alla. Dessutom kan ni hos oss köpa till mängder av fina klänningar, kjolar, baddräkter, skor och hela outfits för att göra leken så mycket roligare. Det är klart man vill kunna byta kläder på Barbie, hon kan ju inte ha på sig en baddräkt på festen.

Modedockor från Fleur

Här hos Leksakscity hittar du jättefina modedockor från Fleur. Dockorna finns i olika teman, som bröllop, graviddocka och som en fe. Det finns även docktillbehör som en cykel, häst med mera. Fleur dockorna har vackra kläder till olika tillfällen. Här kan barnen leka att dockorna ska gifta sig, eller ge sig ut på en cykeltur eller varför inte ha ett härligt bröllop. Dockan finns som en fe i olika färger med fina kläder och färger. En magisk fe som kan flyga iväg till ett fantasi land och upptäcka nya saker. Fleur kan också ge sig iväg på en längre resa med sin fina scooter, hur kul som helst! En av dockorna har precis blivit mamma och har en gullig liten bebis. Såååå mysigt!

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 3750 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 48 av 316 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 48 av 316 artiklar