• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Barbie dockor

Barbie dockor som är klassiska Barbiedockor finns på Leksakscity.se

Barbiedocka är en väldigt omtyckt docka både nu och förr i tiden. Vi erbjuder ett stort sortiment Barbiedockor av alla möjliga sorter. De har olika utseenden, kroppstyper, längder och karriärer. Här finns helt enkelt en Barbiedocka som passar alla. Det är ju så kul för barnen a...

Barbie dockor som är klassiska Barbiedockor finns på Leksakscity.se

Barbiedocka är en väldigt omtyckt docka både nu och förr i tiden. Vi erbjuder ett stort sortiment Barbiedockor av alla möjliga sorter. De har olika utseenden, kroppstyper, längder och karriärer. Här finns helt enkelt en Barbiedocka som passar alla. Det är ju så kul för barnen att hitta en docka som de kan känna igen sig i eller kanske vilja bli när de växer upp. Kanske vill de exempelvis bli pilot, sjuksköterska eller hemlig agent, sådana Barbiedockor har vi här! Barbie finns i massor med olika teman där hon tex. tränar yoga i Barbie Made To Move serien, Barbie med resväskor då hon ska ut och resa eller temat bröllop där Barbie ska gifta sig.

Barbie karriärdockor är dockor med kläder och tillbehör inom olika yrken

Med en karrärdocka från Barbie kan barnen leka att dockan är på jobbet och utför arbetsuppgifter inom just det yrket. Undra hur det är att vara läkare, lärare eller fotbollsproffs? Barnen kan få leva sig in i Barbies yrke och prova på en karriär som de drömmer om, eller varför inte utforska flera spännande karriärer. Genom Barbies över 60 år på marknaden har hon haft över 200 yrken! Yrkesdockorna har varit mycket populära genom alla år och är så än idag. Kanske beror det på att Barbie vill visa att alla har rätt till att bli precis vad de vill. Drömmar kan bli verklighet och man kan få drömma sig bort till ett spännande yrke som man vill ha i framtiden. Välj bland massor av Barbiedockor med olika yrkeskarriärer.

Barbiedockor med tillbehör

Att leka med en fin Barbiedocka är ju roligt, men om det dessutom ingår massa roliga tillbehör detaljer så blir det ju självklart genast mycket roligare! Här kan man köpa massor av fina set där det ingår mer än en docka. Det finns bland annat barnvagnsset med en Barbiedocka, bebis och antingen barnvagn eller badrumsset med massor av roliga små tillbehör. Vi har fotbollsspelare, veterinär med hund, balettinstruktör, pizzabagare, kock, tenniscoach för att bara nämna några. Alla dessa fina set innehåller så många roliga tillbehör som gör att leken både blir mer levande och kreativ. Samla på alla Barbiedockor, så kan barnen välja vilket tema de känner för att leka med vid olika tillfällen.

Barbiedockor från Dreamtopia

Från det magiska fantasilandet Dreamtopia har vi massor av prinsessor, sjöjungfrur och feer av olika modeller. Alla dockor från Dreamtopia är så härligt färgglada med mönster och dekorationer inspirerat av regnbågar, juveler eller godis. Med dessa dockor kan barnen leka spännande lekar med äventyr där allt är möjligt. Dreamtopia dockorna kallas ofta också för mermaid dockor, alltså sjöjungfru. Dessa fina sjöjungfrur har ofta olika ljud- och ljusfuntkioner. Där det glittrar, ändrar färg på fenan och även med fina fina melodier som spelas upp. Roliga dockor att leka med i lekrummet eller som en badleksak då barnen badar i badkaret. På sommaren akn man ta med sin Dreamtopia sjöjungfru då man badar i sjön eller i havet. Väldigt roligt och mysigt :).

Kendockor med tillbehör och i olika teman

Självklart erbjuder vi även Kendockor från Barbie. En Ken docka är alltid roligt att leka med tillsammans med Barbie. Kendockorna finns i många olika modeller och utföranden från flera kollektioner. Det finns till exempel Ken Fashionista som har supersnygga modekläder, Ken brudgum som är redo för vigsel och bröllop och Ken sjöjungman som bor i undervattnet och simmar runt med sin vackra fena. Det finns även Kendockor som har olika yrken så som barista och brandman. Nu kan du leka att Ken är på jobbet med allt vad det innebär. Ken behöver även ha semester ibland och vad passar då bättre än Ken Beach Doll som är klädda i badbyxor och redo för en dag på stranden med beachvolleyboll, sol, bad och kanske en härlig grillkväll.

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 1150 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 231 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 231 artiklar