• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksakslastbilar i trä

Leksakslastbilar i trä är hållbara leksaksfordon för barn

Kolla in vårt stora sortiment med lastbilar i trä, underbara leksakslastbilar i hållbart trä för barn som gillar att leka med lastbilar. Här finns mängder med fina lastbilar att välja mellan, det finns transportlastbilar, brandbilar, lastbilar med flak, lastbilar där man kan lasta på lek...

Leksakslastbilar i trä är hållbara leksaksfordon för barn

Kolla in vårt stora sortiment med lastbilar i trä, underbara leksakslastbilar i hållbart trä för barn som gillar att leka med lastbilar. Här finns mängder med fina lastbilar att välja mellan, det finns transportlastbilar, brandbilar, lastbilar med flak, lastbilar där man kan lasta på leksaksbilar, soplastbilar och så finns det även lastbilar med byggklossar. Hos Leksakscity har trälastbilar från populära märken som Jabadabado, Kids Concept, Tooky Toy och andra fabrikat. Lastbilar med fina djur från Jabadabado och Tooky Toy är några av favoriterna. Med djurlastbilar kan barnen leka att de transporterar djuren från plasts till plats, kanske ska de få nytt bete ute på åkrarna. En annan favorit är brandbilen från Tooky Toy, med brandlastbilen kan barnen leka brandman och ge sig ut och släcka bränder. Det ingår också en brandman med roliga tillbehör till brandbilen.

Transportlastbilar av trä, som lastbilar med tippbartflak eller lastbilar med skåp

Vill barnen leka att de ska lasta gods, paket eller lasta på en bil så finns det en superfin leksakslastbil i trä från Kids Concept som kallas för Aiden. Från Kids Concept finns också en plocklastbil, klosslastbil där barne kan passa in träklossar i lastbilen plocklåda på flaket. Plocklådan går också att ta av från lastbilen, om barnen endast vill leka med själva lådan och träklossarna. Ska man köra grus, sand utomhus eller kanske lasta legobitar inomhus, då passar lastbilen med tippbart flak från Tooky Toy helt perfekt för det ändamålet. Till dessa lastbilar finns också en fin byggbar bilbana i trä som enkelt byggs ihop, där kan barnen med dessa leksakslastbilar och köra runt på vägbanan. Lastbilar i mjuka färger och den byggbara bilbanan passar också in fint i barnrummet som inredningsdetaljer.

Köp din trälastbil enkelt, snabbt och till ett bra pris hos oss

Fördelen med att handla hos oss är att enkelt att klicka hem den lastbilen du önskar, smidigt så slipper du gå till en affär och handla. Om man handlar i en fysisk leksaksaffär med barnen, så ser de lätt vad man köper :) och då blir det ju ingen överraskning till födelsedagen. Köp leksakslastbilar i trä av hög kvalitet på Leksakscity så får du snabbt hem din lastbil och även till ett bra pris.

Läs mer

Filter

Pris

225 kr - 500 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar