• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Dockkläder

Brett utbud av dockkläder till många olika slags dockor

Dockkläder till dockorna är alltid roligt att ha några extra uppsättningar av så att barnen kan byta kläder på sina dockor. Barnens finmotorik utvecklas när de byter kläder på dockan, knäpper med kardborre med mera. Det är roligt att ha olika slags dockkläder så att det finns kläder som pa...

Brett utbud av dockkläder till många olika slags dockor

Dockkläder till dockorna är alltid roligt att ha några extra uppsättningar av så att barnen kan byta kläder på sina dockor. Barnens finmotorik utvecklas när de byter kläder på dockan, knäpper med kardborre med mera. Det är roligt att ha olika slags dockkläder så att det finns kläder som passar till olika tillfällen. När det är dags att sova kan dockan ha en mysig pyjamas och när det är morgon kan barnen klä dockan i fina kläder. Här finns både tröjor, byxor, bodys, klänningar, mössor, strumpor, jackor, sparkdräkt, kjolar, skor och andra dockkläder. Vi erbjuder dockkläder som är anpassade till dockorna Baby Born, Baby Rose och Skrållan som du kan läsa mer om nedan. I sortimentet finns även kläder till dockor av andra varumärken, läs mer på varje produkt.

Dockkläder till din Baby Born docka

Baby Born är ett gediget varumärke av dockor och docktillbehör. Här finner du kläder till din Baby Born docka. Det finns flera set med matchande kläder så att dockan får en hel outfit. Både kläder för inomhus- och utomhusvistelse.

Kläder till dockan Baby Rose

Massor av extrakläder till din Baby Rose docka. Till Rose har vi olika slags kläder som pyjamas, sparkdräkt och en mängd klänningar för alla tillfällen. Flera av klädesplaggen har till och med en liten galge som medföljer så att baren kan hänga upp dockkläderna i dockans lilla garderob.

Dockkläder till dockan Skrållan

Mixa och matcha med jättefina klädesplagg till dockan Skrållan. Här finns många plagg som är både superfina och funktionella till barnens dockor. Även ytterkläder så att barnen kan leka att de ska gå på promenad med dockan. Riktigt kvalitativa kläder till lilla Skrållan.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 400 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 40 av 40 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 40 av 40 artiklar