• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksakstrummor

Trumma och barntrumma som leksak för barn kan du köpa på Leksakscity.se

Hos oss kan du köpa en leksakstrumma och barntrumma till barn i olika åldrar. En trumma klassas som ett slaginstrument och är ett av de populäraste musikinstrumenten till barn. Vi har både små och stora trummor som passar till barnen. Leksakstrummor som är tillverkade av ig...

Trumma och barntrumma som leksak för barn kan du köpa på Leksakscity.se

Hos oss kan du köpa en leksakstrumma och barntrumma till barn i olika åldrar. En trumma klassas som ett slaginstrument och är ett av de populäraste musikinstrumenten till barn. Vi har både små och stora trummor som passar till barnen. Leksakstrummor som är tillverkade av igenkända varumärken som  Jabadabado, Kids Concept, Play Fun mm. Detta är tåliga musikleksaker, men kanske inte så konstigt :), man ska ju slå på dem en en trumpinne. Här kan barnen dundra på rejält med trumpinnarna och få fram olika dåva ljud. Flertalet av trummorna har en rem, ett band som används då barnen hänger dem på sina axlar. Då hamnar trumman på magen och man kan enkelt slå med trumpinnarna.

Att leka och spela med en leksakstrumma är och har alltid varit lika roligt för barnen. Med en trumma kan de öva upp sin taktkänsla och få fram fina melodier. En leksakstrumma är ju bara ett måste för de små musikintressade barnen, trumman är ett roligt leksaksinstrument som passar fint till övriga musikleksaker som finns i Leksakscitys sortiment. Vissa trummor är helt i trä, Kids Concept har valt att ta fram dessa vackra trummor som finns i olika färger. INom kategorin trummor hittar man också ett likvärdigt instrument, nämligen tamburiner. Med en tamburin slår man med handen istället för med pinnar. Man kan också ruska på dem så låter det från metalldelar som sitter på sidorna. Det ger ett härligt rasslande ljud som så klart uppskattas av barnen. Köp din leksakstrumma hos oss och utöka med andra roliga musikleksaker för att få ett komplett instrument leksakspaket.

 

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 350 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 2 år

Varumärke

Visar 1 - 11 av 11 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 11 av 11 artiklar