• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Barninstrument

Barninstrument och leksaksinstrument till barn i olika åldrar

Musikinstrument till barn köper du snabbt och enkelt på Leksakscity.se. Vi har ett noggrant utvlat sortiment med leksaksinstrument från kända märken som  Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept och Play Fun mm. Dessa barninstrument är helt och hållet anpassa för barnens mindre händer o...

Barninstrument och leksaksinstrument till barn i olika åldrar

Musikinstrument till barn köper du snabbt och enkelt på Leksakscity.se. Vi har ett noggrant utvlat sortiment med leksaksinstrument från kända märken som  Tooky Toy, Jabadabado, Kids Concept och Play Fun mm. Dessa barninstrument är helt och hållet anpassa för barnens mindre händer och fingrar. De är så klart även CE godkända och innehåller inga gifter. Med dessa musikleksaker kan barnen spela, sjunga och ha kul antingen själva eller med sina kompisar. Barnens musikaliska förmågor övas upp och med deras kreativitet kan de få fram mängder med spännande och roliga ljud, melodier osv. Vissa barninstrument kommer i musikpaket, musiklådor, musikstationer som innehåller fletalet olika instrument. Kul för barnen att testa på olika typer av instrument, maracas, flöjter, xylofoner med mera ingår ofta i dessa paket. Barnens rytmkänsla övas också upp och de lär sig olika tonlägen och kan på det sättet spela upp tex. roliga barnvisor med mera. Många av musikleksakerna är tillverkade i trä och vissa i plast och metall. Det gemensamma för alla leksaker inom musiksortimentet är att de håller hög kvalitet och ger ett högt underhållningsvärde för barnen.

Ett leksakspiano är så klart en av storfavoriterna, där man kan spela massa fina melodier. Pianot är från kända Tooky Toy och håller så klart en hög kvalitet. Maracas är väldigt uppskattade bland både små och stora barn, framförallt för små barn som gillar saker som rasslar och låter. I en maracas finns det kulor som låter då man skakar på instrumentet. Leksaksmunspel är en härlig klassiker där barnen kan blåsa fram olika roliga ljud och dessa musnpel finns i mängder med vackra färger. Mikrofon är en omtyckt leksak, där barnen kan leka artist och uppträda inför vänner och familj. Antingen kan de sjunga själva med mikrofonen eller koppla in den i en mp3 spelare eller i en mobil, så spelas musiken från respektive enhet. Barnen kan enkelt skifta mellan musikläge coh sjungläge och dansa till musiken som spelas.

Köp dina barninstrument redan idag hos oss, så skickar vi din beställning snabbt. Du har alltid öppet köp och garanti hos oss. Varmt välkommen med din beställning eller så får du gärna ringa, maila oss om du har frågor eller vill ha hjälp med din beställning. Beställer du till tex. en förskola och vill ha en offert så hjälper vi dig gärna med det också. Lycka till med era fina leksaksinstrument och hoppas musikstunden blir en rolig stund där ni tillsammans kan umgås.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 500 kr

Rekommenderad ålder (från)

1 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 19 av 19 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 19 av 19 artiklar