• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksbilar i trä

Leksaksbilar i trä och träbilar som leksak till barn kan du köpa på Leksakscity.se

Leksaksbilar som är i trä är fantastiska leksaksbilar som ger barnen en fartfylld skojig lek. En leksaksbil som är tillverkad av trä är en klassisk leksak som funnits nästan hur länge som helst, de går ofta i arv inom släkt och vänner för det är tåliga träleksake...

Leksaksbilar i trä och träbilar som leksak till barn kan du köpa på Leksakscity.se

Leksaksbilar som är i trä är fantastiska leksaksbilar som ger barnen en fartfylld skojig lek. En leksaksbil som är tillverkad av trä är en klassisk leksak som funnits nästan hur länge som helst, de går ofta i arv inom släkt och vänner för det är tåliga träleksaker med lång livsländ. En stor fördel med lekbilar i trä är att de är väldigt hållbara, dessutom fria från plast, vilket gagnar naturen också. En leksaksbil är alltid roligt för barnen att leka med, för order Bil är ett ord de ofta lär sig ganska tidigt och då är det så klart skojigt att leksaksbilar i lekrummet som man kan köra omkring med. Det finns olika typer av träbilar som ambulanser, polisbilar, brandbilar, racingbilar och en leksaksbuss från Kids Concept. På Leksakscity hittar du ett noggrant utvalt sortiment av träleksaksbilar från kända tillverkare som Tooky Toy, Kids Concept, Jabadabado, BRIO mm. Dessa leksaksbilar finns i olika utföranden och färger, bilar med glada starkare färger, i mer nedtonade färger och i naturligt trä som är obehandlat. De obehandlade träbilarna är verkligen jättefina som de är, men om barnen vill måla dem så kan de självklart göra det. Med barnens kreativitet så kan de omålade träbilarna bli hur fina som helst :) Är man ute efter en radiostyrd bil som är gjord i trä, så finns det en superfräck träbil från Brio som styrs med en handkontroll.

Fjärrstyrd racerbil i trä för mindre barn från BRIO

Från BRIO finns en fjärrstyrd racerbil är i en cool röd färg med vita detaljer, den har även en förare där man ser hjälmen med ett svart visir. Bilen är särskilt anpassad för mindre barn, från 2 år och uppåt. Dess handkontroll är anpassad för barns små händer och fingrar och det gör att även mindre barn kan ha sin egna fjärrstyda lekaksbil. Det som är lite extra roligt med den fjärrstyrda träbilen är att den styrs med 2,4 Ghz. Med den styrningsfrekvensen kan flera barn köra var sin träbil samtidigt, utan att signalerna störs mellan respektive bil. Så barnen kan tillsammans köra runt och tävla mot varandra, vem kör snabbast runt racingbanan? Eller vem kör snabbast på raksträckan?

Köp din leksaksbil i trä redan idag på Leksakscity.se. Du väljer din favoritbil från vårt stora sortiment och vi har alltid snabba leveranser! Dessutom har vi alltid bra priser och öppet köp, varmt välkommen med din beställning!

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 500 kr

Rek. ålder

1 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 14 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 14 artiklar