• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt vid köp över 899:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Leksaksverktyg övriga

Leksaksverktyg, arbetsbänk och verkltygsbälte till barn

Roliga leksaksverktyg till barnen köper du på Leksakscity.se. Här finns också flera set som innehåller massor av verktyg, bland annat Bosch Verktygsväska Leksak - Klein. Det är en superpraktisk väska som innehåller borrmaskin som går på batteri, såg, hammare, skiftnyckel samt leksaksbrädor...

Leksaksverktyg, arbetsbänk och verkltygsbälte till barn

Roliga leksaksverktyg till barnen köper du på Leksakscity.se. Här finns också flera set som innehåller massor av verktyg, bland annat Bosch Verktygsväska Leksak - Klein. Det är en superpraktisk väska som innehåller borrmaskin som går på batteri, såg, hammare, skiftnyckel samt leksaksbrädor där barnen kan spika och skruva samt sedan sätta dit en mutter på skruven så den sitter ordentligt. Ett helt kit för den lilla hantverkaren!

En annan superrolig leksak är Bosch Arbetsbänk Leksak - Klein. Det är en snickarbänk där barnen kan greja med massor av olika tillbehör som också ingår. Exempelvis vinkelhake, fil, skruvmejsel, skruvar, kugghjul och massor av annat skoj. Totalt hela 77 verktyg och tillbehör!

Det finns också fina trädgårdsleksaker som Husqvarna Automover robotgräsklippare och vanlig gräsklippare. Vill man leka att man blåser löv så har vi en lövblås som leksak. Det finns även leksakstrimmer då barnen skal leka att de trimmar gräs. Köp dina leksaksverktyg redan idag på Leksakscity.se.

Läs mer

Filter

Pris

75 kr - 1450 kr

Rekommenderad ålder (från)

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 24 av 24 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 24 av 24 artiklar