• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 79 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Vattenpistol & Vattengevär

Vattenpistoler och vattengevär Nerf, Zuro ALive till barnens vattenlekar

Att skjuta och spruta vatten med en vattenpistol är ju en av sommarens favoriter bland barnen. Med en vattenpistol kan man springa runt och jaga varandra, se vem som träffar vem först och se vem som blir blötast. Vattengeär från Nerf och Zuro Alive är kända märken där barn...

Vattenpistoler och vattengevär Nerf, Zuro ALive till barnens vattenlekar

Att skjuta och spruta vatten med en vattenpistol är ju en av sommarens favoriter bland barnen. Med en vattenpistol kan man springa runt och jaga varandra, se vem som träffar vem först och se vem som blir blötast. Vattengeär från Nerf och Zuro Alive är kända märken där barnen kan skjuta vattnet riktigt långt. Vi har även andra fina märken och vattenpistoler i olika storlekar och med olika funktioner.

Med vattenkrig får barnen verkligen komma ut i friska luften och ut och röra på sig. Motion är ju alltid bra .). Dessutom så är det ju alltid skönt att svalka sig en varm sommardag. Vattengevären är enkla att fylla på, de fylls på via en behållare som man häller vatten i en del vattengevär suger upp vatten på ett smidigt sätt.

Okej dags för en fantastisk lek utomhus :)

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 350 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Kampanjer

Visar 1 - 12 av 25 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 25 artiklar