• Snabb leverans 1-3 vardagar
  • Öppet köp 365 dagar
  • Frakt från 59 kr till 69 kr
  • Fri frakt från 999:-
  • Garanti 2 år på alla varor

Simring och badring

Simringar, badringar och armpuffar som badleksak till barn

Att lära sig simma är ju alltid bra, när barnen ska öva på att simma så är en badring, simring och armpuffar helt perfekt. Med en badring kan de vänja sig vid vattnet på ett bra sätt och ta sig fram genom att ta små simtag och sprattla med benen/fötterna i vattnet. Vi har den klassiska ...

Simringar, badringar och armpuffar som badleksak till barn

Att lära sig simma är ju alltid bra, när barnen ska öva på att simma så är en badring, simring och armpuffar helt perfekt. Med en badring kan de vänja sig vid vattnet på ett bra sätt och ta sig fram genom att ta små simtag och sprattla med benen/fötterna i vattnet. Vi har den klassiska runda simringen och även en modell av simring till små barn. Vi erbjuder superfina badringar från bland annat Bestway och Intex.

Flytorm Flytpinne flytstav Swim Noodle Flexibeam, ja den har många namn. Det är en skumplaststav som man kan ha under benen, ryggen, bröstet och är sverkligen superkul att leka med för barnen. En väldigt bra simleksak när man ska lära sig att simma eller för lek och skoj. Den används så klart också av vuxna som bara ska koppla av och flyta omkring på vattnet.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 225 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 24 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 24 artiklar